reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Czesc U mnie dzis spoko ciagle leze i odpoczywam Piersi mnie bola, a w szczegolnosci prawa :-(Moj biust rosnie - a moj Mezus sie cieszy :-) W weekend malo odpoczywalam, ale teraz az do 15 listopoada tj. do kolejnej wizyty u gina bede relaksowac sie na maksa Troszke tesknie za moja praca i ekipa z biura - ale mam nadzieje, ze juz niedlugo znow do nich dolacze :-D Bo przeciez z brzuszkiem rowniez moge pracowac za biurkiem, prawda?

Dziewczyny jaki maci kontakt z Waszymi ginokologami?bo ja chodze prywatnie, najpierw poszlam do kobiety - byla beznadziejna, powiedziala m..in.: ze nasz bobas ma 7 mm i raczej poronie, bo mam krwiaka "ale bez placzu mi tutaj co ma byc to bedzie, jest pani mloda i jeszcze napewno pani bedzie miala dzieci". Idiotka i tyle, wystraszyla mnie, az blada z gabinetu wyszlam, a moj Maz czekal w poczekalni i prawie zawalu dostal jak mnie zobaczyl jak od niej wyszlam.Po dwoch dniach poszukiwan razem z Mezem zdecydowlismy sie na najlepzego gina w Czestochowie i to byl strzal w 10tke - pan doktor okazal sie kompetentny, powiedzial ze nasze Bobo ma 2,4mm a nie tak jak powiedziala tamta ginekolog 7 mm!!!Powiedzial mi rowniez ze mam krwiaka owszem ale malutkiego i raczej sie wchlonie jak przez najblizsze tygodnie bede odpoczywac :) Jednak doktor doktorowi nie rowny!!!!

anusia współczuje takiej lekarki!!!!odpoczywaj i bądz dobrej myśli .... ja mam swojego ginekologa ale ide dopiero za 2 tyg. chodze prywatnie, kolejki u niego masakryczne przyjmuje do północy:shocked2:do ostatniej pacjentki czasami az d...... od krzesełka boli ale coż.... coś za coś ;-)

o to tez musi byc super lekarzem :-) moj mi powiedzial ze na NASTEPNA WIZYTE MAM MEZA NA POCZEKALNI NIE ZOSTAWIAC tylko on proponuje rodzinna wizyte :) moj Maż juz sie doczekac nie moze momentu, gdy zobaczy bijace serduszko i mi zazdrosci , bo ja juz ostatnio je widzialam , a Jemu dalam tylko zdjecie z usg
My jestesmy dopiero 7 miesiecy po ślubie i zaczelismy sie starac pod koniec wrzesnia i sie od razu udalo :)) nadal w to mi ciezko uwierzyc, ale gdy zerkam na moj brzuszek to uswiadamiam sobie jakie nas szczescie spotkalo :) odpukac w niemalowane zeby nie zapeszyc :p

Ja kiedyś chodziłam do kobiety ale to strasznie nie miła baba. Najchętniej by tylko recepty wypisywała (na anty) i koniec wizyty.

Teraz od kilku lat chodze do faceta, który zajmuje się patologiami ciąży. Starszy pan ale zawsze potrafi mnie rozbawić. Moja siostra do niego chodziła z 2 ciążami i mówi, że do ciężarnych jest jeszcze milszy niż normalnie. Zawsze mowi do brzucha i nazywa fasolkę "gucio".

Czemu masz obawy przed wizyta z Mezem?ja tak samo jak moj Maz juz sie nie moge tej wizyty doczekc - tym bardziej ze ta wizyta bedzie w urodziny MOJEGO KOCHANEGO MĘŻA

Witajcie. U nas wielka nauka z Maćkiem bo zbliżaja się testy gimnazjalne i musi przyłozyć się do nauki więc trzeba mu pomóc. Z chemii u niego ciężko i Pol mu pomaga. ja umułam w kuchni blaty i kuchenkę bo korzystali z netu i komp był zablokowany a drugi mamy niestety w garażu i czeka na przeprowadzkę.
oszqrde rewelacyjna wiadomośc gratulacje
eleth nie mam pojęcia co z tym chili zrobić, może po prostu dolać trochę soku z ananasa??
danuska, anusia witajcie dzisaj.
margaritta ja tez za dwa tygodnie.
Jesli chodzi o gina to mój przyjmuje i prywatnie i na nfz i w szpitalu. Ja chodze do niego z prywatnego ubezpieczenia. Mam dzięki temu wszystkie badania za darmo. A teraz dostałam na 10 róznych.Uważam, ze jest rewelacyjny ale też długo go szukałam i sprawdzałam na necie opinie. Jest profesjonalistą i do tego lekarzem z pwowołania.

Cześć dziewczyny! Podczytuję was od wczoraj, ale czekałam do dzisiaj na oficjalne przywitanie, bo dziś miałam wizytę u gina :)
Pierwszy test zrobiłam dopiero 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce i to za namową męża, bo powiedział, że jakoś inaczej wyglądam ;) a ja myślałam, że mi się cykl rozregulował, jakoś za bardzo nie mogłam uwierzyć, że nasze staranka przyniosły efekt hihi A tu niespodzianka - na teście od razu pojawiły się 2 grube krechy! Walczyłam z anemią przez 4 miesiące, poprawiłam wyniki i chyba od razu udało się stworzyć fasolkę. Jestem w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży. Niby wszystko jest ok, ale dziś zaczęłam się martwić, bo na usg nie było jeszcze widać bicia serduszka. Niby jest jeszcze wcześnie i dziś może jeszcze nie bić a jutro już tak, ale jakoś nie daje mi to spokoju, tym bardziej jak przeczytałam, że anusia63 widziała już serduszko. Muszę jakoś przeczekać 2 tygodnie do następnej wizyty i mam nadzieję, że już zobaczę to co trzeba :)https://www.babyboom.pl/forum/members/anusia63-83409.html

reklama
Witajcie:-)
Mogę do Was dołączyć? dzisiaj zrobiłam test i piękne dwie kreseczki:-) jestem strasznie szczęśliwa:-) termin przypada na 20 - 22 lipca:-)
zapiszecie mnie na listę:-)

P.S. dlaczego tego wątku nie widać za czerwcówkami?

Ostatnia edycja:
Do góry