reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisieńko bo lepiej mysleć pozytywnie i się cieszyć każdym dniem-Ty masz mdłości a ja też mam żurek dziś na obiad ;-)

reklama
Ja dopiero z pracy wróciłam, meeega zmęczona. Wczoraj zrobiłam sobie drzemkę w dzień i potem nie mogłam w nocy zasnąć.

Fajnie że macie coraz więcej objawów. :))
Ja czekam do środy na wizytę... A czuję się chyba zupełnie normalnie i piersi mniej bolą, jakoś nie pojawiają się nowe objawy. Może tylko to że co chwilę chce mi się siusiu :p Ale jestem dobrej myśli. Musi być dobrze. :D

danuska miło Cie widziec :) co do zmęczenia to ja juz przysypiam i chyba zaraz zmykam spać :sorry2: hmmm życze udanej wizyty .. będzie wszystko Ok ;-) w którym tyg.jesteś??

Ostatnia @ 4 pazdziernika czyli wychodzi mi 5 tydz. Chyba że się mylę.

Tak sobie patrze na wasze suwaczki i dla kilku dziewczyn to już 3 dzidzia :) Bardzo się cieszę, że trafiłam do grona tak doświadczonych mam :) Ja też marzę o gromadce dzieci, a jeszcze niedawno królował model 2 + 1. Całe szczęście, że trochę się to zmienia. :)

reklama
Do góry