reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie kochane

trzymam &&&& za wizyty i Mimi za cc, obyś już dziś tuliła maluszka..
corin ja też miałam taki problem..ale raz udało mi się go przekonać, mówiąc, że później przez co najmniej 6-8 tygodni.. no inna sprawa, ze później już sam chciał aby mały się urodził

Szkoda mi dziewczyn które się jeszcze turlają.Wszystkie Was tulę-Maqnio,Wisienka,Dodiś.Trzymam kciuki by w końcu się zaczęło kochane.
Sesti moja znajoma rodzi juz 4 dzień sn i jest juz tak umęczona,jest w 42 tyg skurczy regularnych brak,lekarze chyba słabo działaja by wywołać skurcze,ze szok,współczuję i chyba jednak wolę cc

Konwalianko wielkie dzięki,musi się odbyc dzisiaj moje cc bo jak nie to zadymę zrobię i już.hehe.Jak Twój maluszek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mimi36 kciuki zaciśnięte, cieszę, że będziesz już tuliła maluszka :)

dziewczyny, wiecie, że ja tu tak z doskoku, ale komu można wysłać smsa jak urodzę?
z radością pochwaliłabym się Wam, jak już mnie ten zaszczyt dostąpi ;)

Ostatnia edycja:
hej żaneta:) cisza jak makiem zasiał hehe mówisz;)
mimi luz z cc musi byc, nam ból zostanie, maleństwo duzo bezpieczniejsze ( chociaż taki plus) w razie trudności np. z pepowinką. Trzeba znalezc cos posytywnego w tej porodowej operacji:)

Witajcie Brzuchatki i już nie-brzuchatki porannie!

dziś sie wyspałam, choć już czas odliczam i dokładnie za tydzień powinnam jechać na salę, żeby mi wyjęli Mateusza..... Mimi, zazdroszczę Ci, że u Ciebie to już dziś.....

zapomniałam dziś, że powinnam na badania jechać i zeżarłam jogurt - jutro się na kłucie wybiorę..... :)

znam 3 osoby, które się dziś urodziły - do tego dojdzie maleństwo Mimi - jestem ciekawa, czy ktoś jeszcze.... :)

witajcie po 5tej polozylam sie i troszke odespalam ale i takkijowo sie czuje:/ tylko sie rusze brzuch jak skala...

Sestinko rozmawialam wczoraj z Verka u niej jak narazie spokojnie ... maly troszke w brzuszku leniu****e co ja martwi,poza tym pogoda jej dokucza...

Corin moj tez nie chcial ale obiecanko i dal rade hehe tylko nie wiem czy sie doczeka tez mu tlumacze ze pozniej bedzie dlugo czekal :) poskutkowalo:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Balkan dzięki,wiesz po wczorajszej akcji w szpitalu chcę by wszystko dobyło się tak jak powinno i mam taką nadzieję bo wszystko jest zapisane w wypisie tak jak sobie zazyczyłam.Balkan TY sn czy cc?

reklama
o widzisz Anulka, to pozdrów ją;) leniu****e jak i moja;) po prostu ciasnawo- czy my jak otulimy się kołdrą szczelnie to kopiemy i wariujemy w łózku:) ?Też nie hehe

Do góry