reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie kochane

trzymam &&&& za wizyty i Mimi za cc, obyś już dziś tuliła maluszka..
corin ja też miałam taki problem..ale raz udało mi się go przekonać, mówiąc, że później przez co najmniej 6-8 tygodni.. no inna sprawa, ze później już sam chciał aby mały się urodził

Szkoda mi dziewczyn które się jeszcze turlają.Wszystkie Was tulę-Maqnio,Wisienka,Dodiś.Trzymam kciuki by w końcu się zaczęło kochane.
Sesti moja znajoma rodzi juz 4 dzień sn i jest juz tak umęczona,jest w 42 tyg skurczy regularnych brak,lekarze chyba słabo działaja by wywołać skurcze,ze szok,współczuję i chyba jednak wolę cc

Konwalianko wielkie dzięki,musi się odbyc dzisiaj moje cc bo jak nie to zadymę zrobię i już.hehe.Jak Twój maluszek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mimi36 kciuki zaciśnięte, cieszę, że będziesz już tuliła maluszka :)

dziewczyny, wiecie, że ja tu tak z doskoku, ale komu można wysłać smsa jak urodzę?
z radością pochwaliłabym się Wam, jak już mnie ten zaszczyt dostąpi ;)

Ostatnia edycja:
hej żaneta:) cisza jak makiem zasiał hehe mówisz;)
mimi luz z cc musi byc, nam ból zostanie, maleństwo duzo bezpieczniejsze ( chociaż taki plus) w razie trudności np. z pepowinką. Trzeba znalezc cos posytywnego w tej porodowej operacji:)

Witajcie Brzuchatki i już nie-brzuchatki porannie!

dziś sie wyspałam, choć już czas odliczam i dokładnie za tydzień powinnam jechać na salę, żeby mi wyjęli Mateusza..... Mimi, zazdroszczę Ci, że u Ciebie to już dziś.....

zapomniałam dziś, że powinnam na badania jechać i zeżarłam jogurt - jutro się na kłucie wybiorę..... :)

znam 3 osoby, które się dziś urodziły - do tego dojdzie maleństwo Mimi - jestem ciekawa, czy ktoś jeszcze.... :)

witajcie po 5tej polozylam sie i troszke odespalam ale i takkijowo sie czuje:/ tylko sie rusze brzuch jak skala...

Sestinko rozmawialam wczoraj z Verka u niej jak narazie spokojnie ... maly troszke w brzuszku leniu****e co ja martwi,poza tym pogoda jej dokucza...

Corin moj tez nie chcial ale obiecanko i dal rade hehe tylko nie wiem czy sie doczeka tez mu tlumacze ze pozniej bedzie dlugo czekal :) poskutkowalo:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Balkan dzięki,wiesz po wczorajszej akcji w szpitalu chcę by wszystko dobyło się tak jak powinno i mam taką nadzieję bo wszystko jest zapisane w wypisie tak jak sobie zazyczyłam.Balkan TY sn czy cc?

reklama
o widzisz Anulka, to pozdrów ją;) leniu****e jak i moja;) po prostu ciasnawo- czy my jak otulimy się kołdrą szczelnie to kopiemy i wariujemy w łózku:) ?Też nie hehe

Do góry