reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin no jak go strach paraliżuje to ciężko faktycznie do pionu Twego ślubnego będzie przywołac hhehhe;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki!Ja wyspana na szczęście,pełna strachu i radości ,na 13 jadę na ip i dziś cc.Mam nadzieję,że już nic nie stanie na przeszkodzie i zobaczę moje szczęście malutkie. Matko jakie to dziwne uczucie z 1 strony strach z 2 radość.Wierzę,że ból po jakoś da się znieść i oby.

MImi przyłączam się do emocji i trzymam kciuki- jak my wszystkie. Mnie się już na wtorkowe cc też udziela.
Zaneta86 cos cicho, czyżby jakas action?:)

Maqnio spokój, Wisieńka też. Dodi wymyśla jak urodzić ale też cisza. Na formum pustawo, moze coś się akurat wykluwa:) no ja mam cc 10 dni przed terminem. Trochę dlatego ze moj kręgosłup pooperacyjny ledwo juz zipie, po drugi elekarki od 8 juz nie ma a po 3 brzuchol duży i się opuścił.

Aha no to już niedługo:) a mnie wczoraj czop odszedł więc i tak się zaczyna :) ja niby 5 dni przed terminem om,12 przed tym z usg.TYle,że u mnie najgorsze jest to białko w moczu

cudnie, juz dzis utulisz malucha:) no to widzisz, jak czop to super się wstrzeliłas;) przed "podróża" posiedz spokojnie i pomysl, ze jak wrócisz za kilka dni nic juz nie bedzie takie samo tylko piękniejsze;)

reklama
Sesti wiem i wiesz jakoś myslę,że nawet ten ból po uda się znieść:)Moja mama miała ze mna ciety brzuch podłuznie,więc ból po duuużo większy więc skoro ona mówi,że nie było tak Źle to chyba przezyjemy:)

Do góry