reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
emka jestes jedyna w swoim rodzaju i niepowtarzalna!!! a w tym pyszczku sie zakochałam..nie wspominając o tej boskiej "kanapeczce" :-)
mimi widac, ze nie tylko w pl lekarze to wariaci, niepotrzebnie karza ci sie tak stresowac. no ale z drugiej strony pomysl, ze juz jutro synus bedzie w twoich ramionach
konwalianka proza, prozą ale za to, to chyba najbardziej boska proza jaka mozna sobie wyobrazic
psociu spijcie spokojnie:*
mimi widac, ze nie tylko w pl lekarze to wariaci, niepotrzebnie karza ci sie tak stresowac. no ale z drugiej strony pomysl, ze juz jutro synus bedzie w twoich ramionach
konwalianka proza, prozą ale za to, to chyba najbardziej boska proza jaka mozna sobie wyobrazic
psociu spijcie spokojnie:*
Marzena197235
Fanka BB :)
psotka dobranoc wam kochani
emka ale byłas głodna ho ho
mimi napewno byłas zła ale jutro juz bedzie po wszystkim i oddychniesz
emka ale byłas głodna ho ho
mimi napewno byłas zła ale jutro juz bedzie po wszystkim i oddychniesz
maqnio
Mamusia Różyczki
em_ka taa... :-):-):-)a tak na powaznie to przeciez wiem kochana wiem, taki zarcik:*
dodi_misia
Jestem znowu...wyciągnełam jeszcze małża i Misię na spacer może coś pomoże heh
Teraz wypiłam bananowyh soczek,a mała dokazuje jak szalona
ide zjeść jakąś kolacyjkę i powiedziałam małżowi, że dziś mu nie odpuszcze hehe
dobrej nocki
Teraz wypiłam bananowyh soczek,a mała dokazuje jak szalona
ide zjeść jakąś kolacyjkę i powiedziałam małżowi, że dziś mu nie odpuszcze hehe
dobrej nocki
Ostatnia edycja:
reklama
kociatka
Wrocilam z wieczoru sushi. Moj znajomy robi pyszne, dla mnie byla wersja z pieczona ryba; mniam!
albo doktorek mnie rozkwasil przy badaniu, albo odchodzi mi czop (krwisty); ciekawe...
albo doktorek mnie rozkwasil przy badaniu, albo odchodzi mi czop (krwisty); ciekawe...