reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Emka korzystaj z takiego przystawkowego przywileju, bo nie znamy dnia ani godziny kiedy sie skoncza przywileje:-)

Uciekam na spacer z psem, jesli nie wroce tzn ze sie rozpuscilam w tym upale:-p

reklama
Ania, Maqnio, Anula -mnie tez ciagle pytaja... Odpowiadam, ze "czuje sie jak baba w 9 miesiacu ciazy" albo "nie gorzej, niz moznaby sie spodziewac", "jak wieloryb na ladzie".

Nie wiadomo, czy naprawde mnie ruszy, wiec nie ma co sie cieszyc zanadto. Jest jednak szansa, bo sa zmiany ktore na to wskazuja, ale nic pewnego. Widze jednak wyrazna roznice po odstawieniu lekow - widocznie jednak spelnily swoje zadanie. Ja bralam nifedipine (Adalat i Cordafen), a nie fenka.

Ostatnia edycja:
Ania dokladnie, do mnie pisala dzis kolezanka czy ur odpisalam tylko ze nie a ta do mnie zebym dala znac to mnie odwiedzi, no nie doczekanie jej:-Dnie podam adresu bo sie przeprowadzilismy:-Dco do czekolady dzis u mojego byl kolega i mi 2 przyniosl;-)
Kociatka ja bralam cordafen 4 x1 nie biore juz 2 tyg ale nadal nic sie nie dzieje...szyjki nie mialam juz 16 czerwca...

Aniu uwazaj zeby sie i pies nie rozpuscil :-D

i masz racje z tymi wizytami na glupka, ze jak trzeba to nikogo nie ma, a w momencie kiedy potrzebujesz spokoju to ci sie zwala na leb na szyje zeby dziecko zobaczyc :no: ja znowu mam inna sytuacje z jedna laska (,,kolezanka,, D) co juz wam pisalam, ze nie chce zeby mnie odwiedzala ani w czasie ciazy ani po jej rozwiazaniu,a ta idiotka nie rozumie i sie pcha na sile, chce mnie uszczesliwic czy co? czy zarobic kopa w d...e ?! juz jej powiedzial ze nie chce zeby przylazila do szpitala to ta debilka co odpowiedziala? ze ona dziecko chce zobaczyc wiec przylezie do domu. Wypad, normalnie bedzie wojna o to bo az mi sie slabo robi jak ja widze. Jak mozna byc tak natretny czlowiekiem!!

patrzcie na to jak macie zly humor :-D :-D :-D
http://sjuks.pl/?s=111

Ostatnia edycja:
emka, swietne, hahahahaha

A ja siedzialam i myślałam i wymyśliłam. Robię deser.

Maliny, na to kostka czekolady (połamana) na to budyń śmietankowy, na to duuuuuuuużo malin, na to 2 galki lodów czekoladowych, na to bita śmietana (dla rodzinki, ja nie lubię) i na to potarta czekolada.

I jeszcze zasmażki brakuje :-D hahahahahahaha, jak nam d... nie rozerwie to bedzie dobrze, ale zjeść to muszę :-D W końcu to ostatnie podrygi wymyślanek, nie? :-D

Ostatnia edycja:
dzień dobry
widzę, że tu rozpakowywanie w toku, brawa dla nowych mam
ja zaliczyłam weekendowy pobyt w szpitalu, ciśnienie mi skakało, a mój gina na urlopie 2 tyg i dopiero mogę się z nim widzieć w dzień przed terminem
poleżałam, pokontrolowali, dostałam Dopegyt po którym czuję się kiepsko (senność, zmęczenie, duszności itp.) no ale trzeba to wytrzymać dla malucha
na usg wyszło, że mała ma 2900 g (37.t.c. to był) ilość wód w normie i wszystko ok, rozwarcie na palec i zapisy KTG ładne cokolwiek to znaczy
jak synka urodziłam wcześnie i nastawiłam się na powtórkę tak się okazuje, że pewnie przenoszę tym razem, a czuję się przez to ciśnienie fatalnie ehhh

Jak sie wkurwilam, pisze do mnie kolezanka z ktora chodzilam do jednej kl od podstawowki i teraz wyszlo ze na studia razem trafilysmy i na koniec do jednej gr, pisala mi ze taka inna ktora z nami chodzila( prawie3 lata jej nie widzialam ) wymylisla ze zbierze ludzi z liceum i odwiedza mnie gdy ur, no zwariowala calkiem nie dosc ze nie widzialam ich lata to chca mi sie spakowac na glowe zaraz po porodzie, no nieodczekanie jej:wściekła/y:a to 1 plota w szkole byla

Corin i na to ryba w occie posypana kolorowymi wiorkami do ciasta :-D smacznego, jak cie nie rozerwie to napisz cos wieczorem :-D :-D :-D normalnie padlam ahahhahah :-D albo pokaz nam gotowe zdjecie tej wybuchowej mieszanki :-D

anula u mnie to samo bedzie , pilgrzymki sobie beda robic :wściekła/y: po cc nawet nie chce nikogo widziec!! ewentualnie jak bede rodzic SN to jeszcze zniose co nieco

Ostatnia edycja:
reklama
Anula nie martw się przecież nawet na oddział by ich nie wpuścili. Przynajmniej ja tak miałam jak rodziłam córcię. Tylko ojciec dziecka mogł wejść i to od 14 do 17 tylko. Pewnie róznie jest w różnych szpitalach ale takie pielgrzymki to wątpie zeby gdziekolwiek mogły wchodzic

Do góry