reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin w sloiki za malo, podstaw beczki ;-)
a z tymi ruchami to niby moja sie strasznie duzo rusza, ale czasami sa to ruchy takie, ze nie czuje ich jak leze, dopiero po przylozeniu reki... wiec spokojne, na pewno sie rusza tylko delikatniej :-)

ajjj nosi mnie nosi zeby juz zobaczyc mojego skarba. Nawet sobie nie moge wyobrazic jak bedzie wygladac, te z was ktore mialy 4D moga mniej wiecej sobie to jakos przedstawic, ale ja? zielonego pojecia nie mam jakie cechy ficzyczne po nas mogla przejac :-D modle sie tylko zeby afro na glowie nie miala po tatusiu :-D

aaa i 2 dni z rzedu nie bylam na basenie i momentalnie mam spuchniete stopy :baffled: nie za duzo, ale spuchniete sa :nerd: jutro z tesciowa i z malym sie wybieramy na basenik bo dzien w dzien w domu siedziec tylko dlatego ze sie nim opiekuje to tez nie za ciekawie :dry:

hej Baloniki!!!

nie rodze, nie rodze, nadal w dwupaku:-):-) objawów brak..jakichkolwiek....znowu mnie do pracy ściągneli:)

psociu dzieki ci Kochana za troske:):) tak jak pisalam, jak sie zacznie to bede wyc z radosci, takze na pewno pierwsze bedziecie wiedziały:)a poza tym chyba nie wytrzymałabym z takimi newsami:-)a sen miałaś powalający:)
orchi :*
wisienko sama nie zostaniesz, my z psotka i pippi zostaniemy z Tobą:)
kociatka super wiesci kochana, moze wkońcu przełamiesz fatum i krótkoszyjne zaczną się sypac:)
nil gratulacje wielkie!!!!!!

u nas 32 st w cieniu i skwar z nieba.

buziam Was wszystkie!!!!

maqnio :-) wiec czekamy , czekamy i jeszcze raz czekamy... :-) wszystkie czekamy na nasza godzine 0, a szczegolnie te ktore juz do daty zblizyly sie maxymalnie lub ja nawet przekroczyly :-p

o goracu mi nie mow bo ja w samym pokoju mam 29 st C :nerd: nawet na dwor nie wychodze, ale fakt faktem ze jest lepiej niz np przed wczoraj gdy temp na dworze segala prawie 38 st.

aaa wlasnie, sie usmialam wczoraj bo mam swierszcze na balkonie w takim malym transporterze i sasiadka sie tesciowej przez balkon pyta czy przypadkiem nie slyszy swierszczy , bo gdzies sie wcisnely i jak jej maz na salon idzie spac to je slyszy cala noc, a tesciowa: nie nie my nic nie slyszymy i nie mamy swierszczy (a kolo niej transporter z dziadami stal) ahahahha ja tam bym sie nie cyckala i powiedziala ze tak, mam swierszcze dla jaszczurki. Teraz jakies inne dziady napierniczaja na lace i co? to im nie przeszkadza? gorzej sie je slyszy niz te, ktore stoja u mnie na balkonie. BOze ludzie sa dziwni, wyglada to tak jakby chcieli zyc w kompletnej ciszy, a te dzwieki mlota pneumatycznego ktory wali kazdego dnia tez im oczywiscie nie przeszkadzaja... eh..

Maqnio, nie ma za co;) Jak trafię już na porodówkę, to powiem, że chcę rodzić w sali numer 6 hehe;) Ale do tego momentu mam jeszcze duuuuuuuuuuużo czasu;)

psota :* no koniecznie, nie zgadzaj sie na poród w zadnym innym pokoju, absolutnie!!!
em_ka w porównaniu z upałami u was to ja wogóle nie powinnam sie wypowiadac na ten "lekki" skwarek u nas, podziwiam bo i tak dzielnie to znosisz:)

reklama
Witam! u mnie dzis pogoda w sam raz nie za cieplo i nie za zimno:-Dbylam juz na zakupach,obiad zrobiony wlasnie zjadlam:-Dspotakalam koelzanke ze studiow jaka byla zdziwiona ze 3 dni przed terminem chodze, ona by lezala ze strachu ze ja na miescie zlapie;-)pozniej dawna sasiadke spotkalam uznlala ze nie wygladam na taka przed terminem i ze wielka nie jestem:-)ale szlag mnie trafia jak kazdy pisze czy juz ur:wściekła/y:
Kociatka moze przetrzesz slady szyjkom, u mni nadal nic sie nie dzieje juz sie nastawilam na szpital w pon...
Psota swietny sen:-D
Nil gratuluje, ja wsciekla jestem bo dzis bym miala obrone ale kazdy uwazal ze nie dotrwam a gdy moglam wczesniej lezalam w szpitalu:wściekła/y:
Wisienka, mi nogi nie puchna jak juz to lekko lekarz mowil ze kazda by tak chciala:-)
Maqnio cholerka nie chce nas ruszyc:wściekła/y:
Emka u mnie nie mozna byc przy cc, z reszta u nas nawet odwiedzin na salach nie ma:tak:

Do góry