reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry :)
Czy też macie dziś takiego lenia?? :p Ja idę zaraz się zdrzemnąć. Od rana pochłaniam czereśnie na zmianę z Dumlami :]

kociatka i Foczusia - powodzenia na wizytach!
Corin - co tak marudzisz? ;) co jest nie tak w 22 lipca? Ja mam termin na 23 :) Też mi się teraz zgaga nasiliła i to w nocy!!! Spać nie mogę bo ciągle mi podchodzi :/ I mleko już nie pomaga :( Chyba muszę się zaopatrzyć w jakiś lek..
NiL - gratuluję obrony!! :)
Pippi- dobre wieści po wizycie :) może trochę poprzytulaj się z mężem żeby się przyspieszyło ;)
em_ka - moja koleżanka miała cc i mąż był przy niej, tylko taki parawanik był postawiony żeby nie podglądać. To było w normalnym państwowym szpitalu.

A mi w tym roku stuknęła trzydziestka :)

reklama
dobra przekonalyscie mnie! od teraz przestaje panikowac! jak sie nie ulozy do tego 11 lipca to dopiero wam tu zaczne wypisywac swoje zale i rozpacze :-D teraz wystaje jedynie czekac na laske dzieciecia!!

Corin nie ma co sie pieklic :-) tyle przetrwalas to i wytrzymasz te 22 dni ktore zostaly, ja osobiscie gdyby mi teraz wyznaczyli juz cesarke zamienilabym to na miesiac czekania na porod naturalny z reka na sercu.

Ostatnia edycja:
Emka, nie ma roznicy czy pierwsze dziecko, trzecie czy piate.
Ja sebka zobaczylam i dostalam dopiero po 12 godzinach, maz nie byl przy cc, jedynie co to mogl byc ze mna godzine na sali pooperacyjnej. Potem tez go nie wpuscili. Slonce, czekasz na malenstwo 9 miesiecy, to tych 5 godzin to juz tylko moment ;-) ja cie swietnie rozumie ze chcialabys ja miec od razu i tulic i karmic i cieszyc sie nia i oby sie odwrocila i obys mogla tak miec zaraz po sn. Ale jak bedziesz miala cc sama sie przekonasz jak jest lepiej ;)

psotka na gzika ja się pisze, przez pewnien okres ciązy jadłam na okrągło a Paweł przyrządzał. Jesli chodzi o fryzurę to powiem ci nie ruszałam nic ale makijaż to mam przez te przebawriwnia cały czas prawie. Także moze i na porodówcee będe miec. A kiedyż mam ten poród zaplanowany
NIL Gratulacje
Orchi teraz już czuję się lepiej ale rano to była masakra
A u nas zapowiedzieli się goście bo Paweł ma te imieniny. Myslałam, ze da się jakoś uniknąc tego... Cóz zrobiłam sałatkę z wędzonym kurczakiem, dam jakieś wędliny, sery i warzywa młode z dipem ziołowym plus przegryzki i wiecej nic nie robię. Nie mam siły. Jeszcze mrożę własnie śmietanę i maliny to wrzucę do malaksera i zrobię sorbet i tyle:-)

kobitki co tu zrobic zeby rozwarcie postepowalo??macie jakies pomysly?? chce namowic mojego na male conieco ale niestety dran nie chce hehe

Neta mi zjadło :-D cholery jakie no :-D
wisieńka no to dobrze,że lepiej już i oby nie powróciło nic aż do porodu :*:*:* i życzenia dla mężusia Twojego ;) sto lat :-D
emcia kurka wodna Nicolette obróci się i juz :-D powiadam Ci ja ,że ją tam wezmę w obroty przez telepatię :-D
malami dumle pyszności :-D kurde jeśc mogę teraz na okrągło :szok::-D
ania masz naprawdę jeszcze czasu do porodu troszkę i nie rozumiem czemu aż tak chcesz przyspieszać widocznie Igorek nie jest gotowy jeszcze ;) a nie ma co kombinować lepiej jak zdrowe się urodzi
sestinka taa ale uczucie błogości też niezłe jak dają pełną narkozę co nie :-D ?? Moment i spanko :-D

Orchi mnie zastanawia jak mozna miec takie skurcze ktore wychodza na ktg ja nic ich nie czuje a rozwarcie male:/ najbardziej chodzi mi o gina bo coraz blizej do jego urlopu:/

reklama
Poczytaj jak konwalianka opisue ,że te co miała skurcze w domu i w ogóle kryły się przy tych prawdziwych porodowych ;-) może coś w tym jest,że to nie te a na ktg wychodzą wysoko ;) a co tam gin połozna ważna :-D On Ci przeć ne będzie kazał tylko Ona i to od niej w 99% zależy jak to będzie przebiegało no z Twoją współpracą ma się rozumieć :tak::-D więc spoko dasz radę i bez lekarza ;-)
My tzn ja i Corin zobacz w którym tc jesteśmy i też już mamy rozwarcie na opuszek :tak::-)

Do góry