nie tylko w prywatnych klinikach jest taka mozliwosc, wiem ze niektore szpitale maja takie pozwolenie, szczegolnie nie rozumiem jesli to jest cos zblizonego do porodu, bo jakby nie bylo rodzi sie dziecko przez cesarke, wiec powinna byc mozliwosc wejscia na sale partnera. Mimi tez ma taka mozliwosc, dlatego tak sie cieszyla ...
polozna mi mowila ze w szpitalu w Madrycie zaczynaja wprowadzac ta metode, ale ja niestety do madrytu rodzic nie pojade :-(
Wisienko u nas z tego co wiem nawet ci nie daja dziecka do karmienia po cesarce, tylko karmia je butelka a dopiero jak ty je dostajesz po np 5 h przystawiaja je do piersi
eh.... dobila mnie ta informacja, tak strasznie chce zeby mala zmienila ta pozycje, odetchnelabym pelna piersia, nawet dwiema!!
Orchis no przekaze jej twoje grozby, moze cos do niej dotrze!!
polozna mi mowila ze w szpitalu w Madrycie zaczynaja wprowadzac ta metode, ale ja niestety do madrytu rodzic nie pojade :-(
Wisienko u nas z tego co wiem nawet ci nie daja dziecka do karmienia po cesarce, tylko karmia je butelka a dopiero jak ty je dostajesz po np 5 h przystawiaja je do piersi
eh.... dobila mnie ta informacja, tak strasznie chce zeby mala zmienila ta pozycje, odetchnelabym pelna piersia, nawet dwiema!!
Orchis no przekaze jej twoje grozby, moze cos do niej dotrze!!