reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mam problem :) w lodówce od kilku dni stoi red bull i za każdym razem jak otworze lodówkę to ta mała puszeczka mnie woła. Tylko nie wiem czy mi można... Czy nas nie pogodni do szpitala.. Co myślicie?:-D

dziób nie pij! sama chemia i czytałam artykuł ze skład powoduje zaburzenia ciśnienia etc.

Ostatnia edycja:
Dziób dziób ja bym sobie darowała ta chemię
psotka no to ładnie bez daty:-D
Jak patrze jak dziewczyny jedna za druga rodzą albo przynajmniej coś się u nich dzieje albo mają termin cc to sobie mysle, ze chyba zostanę tu w końcu sama:szok::-D

wisieńka no so Ty kochana ja ma dopiero na 24 lipca termin :-D więc już Ty bedziesz tuliła Emilkę a ja będę się jeszcze kołysała z bębenkiem :-D
dziubek ja bym nie piła :baffled:

Dziób, ja też bym nie piła;)

Wisieńko, no widzisz, jak bez sensu mi się śni, bez daty no cholera jasna! ;) Nie martw się, ja zostanę tutaj z Tobą, u mnie się NIC, ZUPEŁNIE NIC nie dzieje, także, będę Ci towarzyszyć:)

hej

Nil - serdeczne gratulacje!

Melduje sie po wizycie - Corin, doktorek uratowany od gumek, balonow i innych srodkow opresji:-D Wiec tak: szyjki brak (o czym wiemy), zaczela sie rozwierac; lozysko dojrzale, istotnie zmniejszona ilosc wod plodowych. "Ciaza w pelni dojrzala do porodu" strwierdzil doktorek. KTG ok (serduszko pieknie bije), ale skurcze nie wyszly, wiec pewnie nie dzisiaj ani jutro - ale moze w weekend? Jest swiatelko w tunelu w kazdym razie :)

Pippi, dzieki - poprawiam wczorajsze statystyki: 13 sztuk, 7 chlopcow, 6 dziewczynek, 4 sn i 9 cc

Reszte musze doczytac, dopiero wrocilam

reklama
Do góry