reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Anulka ja miałam z Mackiem mase takich skurczy, nawet już po podłaczeniu oxy nic nie czułam. Czasem pobolewanie jak na @. Na początku nic się z szyjką nie działo a potem zrbiło się rozwarcie na 3-4 cm, zaczełam czuć skurcze a Mackowi spadac tętno. A teraz jak byłam w szpitalu to zapisywało skurcze, których nie czułam a te bolesne nie. Też jakis obłęd
Corin bo się przewrócę, ja ma krótkie firanki i Pol musiałby na drabine wejść:-DNo a samo pykanie , nawet takie z ekscesami u mnie nic nie daje..........

Ostatnia edycja:
orchi jak byłam 3 godziny do operacji kregosłupa uspiona to trwało to sekundę-takie wrazenie. Miło było tyle ze snów nie pamietałam .Potem znoisłam dobrze, oby i tym razem tak. Tylko jakbym pijana była przez 3 godziny- budziłam sie i odlatywałam , i tak wkoło. I pytam pielegniarkę " gbula gobina?' nie zajarzyła ze dwa razy :) w koncu nadgarstek uniosłam i skojarzyła ze pytam "która godzina". hahahah jeden bełkot z gardła

Ostatnia edycja:
Corin buhahahahah wariatka :-D:-D aż się wodą zalałam :-D:-D grzmi u mnie !!! :-D
sestinka niooo ja się czułam jak pijana albo jakaś naćpana jak mnie wybudzali i darłam się bo po tysiąc razy mnie pytali jak się nazywam no cholera mnie już brała :crazy:
wisieńka jesoo weź bo posikam się "krótka firanka: hahhahahahaha Ja mam długie ale daleko od łóżka hahaha

Ostatnia edycja:
no czekamy jak narazie gin powiedzial ze roznie to moze byc... jak mam sskurcz to chyba to odczuwam juz wiem na czym to polega... bede cierpliwa maly napewno bedzie wiedzial kiedy jego pora:)

Sestinko, to gdzieś mi ta informacja o 5 lipca umknęła;) Ja już do Balkan mówiłam, że umnie 6 to i owszem, ale chyba sierpień;))

Marzenko, pyry to ziemniaki, a gzik, to biały serek wymieszany ze śmietaną lub mlekiem na gładką masę, do którego dodaje się szczypiorek i rzodkiewkę:)

Wisieńko, zapraszam na gziczek:) Data mi się, kochana, nie śniła;)

Sestinko, ja tam olewam swoje sny, bo zaczynam się powoli martwić o stan swojego umysłu, hehe;))) Ot takie głupotki, nie wiem skąd to się bierze;) A no namiarów ni ma;)

reklama
Do góry