balkan
Fanka BB :)
Corin, mi się wydaje to normalne, że się denerwujesz pierwszym wyjazdem.... ale dzieci już raczej odchowane, więc sobie poradzą..... ja miałam 6 lat, jak pierwszy raz wyjechałam sama..... rodzice pewnie byli cali w nerwach, a ja zachwycona, bo najmłodsza, to wszyscy się mną zajmowali.... stratami okazało sie kila koszulek, które zaczełąm prać, ale w połowie zapomniałam i splesniały.....
Mateusz na kichanie i kaszel nie reaguje - dzielny chłopak.... teraz się rozpycha.... a rano znowu się obudziłam i po lewej stronie miałam większość dziecka wystającego poza regularny obręb brzucha - pukałam, stukałam i nic.... ma kamienny sen po mamusi....
ja się czereśniom w środki nie patrzę - zjadam.... robaczek to ogromne źródło białka - nie zaszkodzi....
Mateusz na kichanie i kaszel nie reaguje - dzielny chłopak.... teraz się rozpycha.... a rano znowu się obudziłam i po lewej stronie miałam większość dziecka wystającego poza regularny obręb brzucha - pukałam, stukałam i nic.... ma kamienny sen po mamusi....
ja się czereśniom w środki nie patrzę - zjadam.... robaczek to ogromne źródło białka - nie zaszkodzi....