reklama
Corin
Mama Trójki :)
No wczoraj sie dowiedzialam :-( mieli jechac pociagiem na noc i to byla bardziej cywilizowana forma dla mnie bo kazdy by mial mozliwosc przespania sie w miare wygodnie albo wyprostowania kosci czy pochodzenia. A tu taka wiadomosc, pkp nie zarezerwowawo przedzialu ( zalatwiane bylo 3 mies temu) i na szybko autokar. Niech jada tym autokarem, ale na noc? Przeciez jak dojada na miejsce to beda KO detki....
Sestina, tak beda miec komorki
Sestina, tak beda miec komorki
sestinka taaa ja przemówię jej ale sama się frustruję już chyba złożę łóżeczko hahahah bo tak patrzę na puste i mnie wtedy szlak trafia ale biorę oddech patrzę na brzuszek i mówię jej "widocznie jeszcze gotowa nie jesteś"
Corin słońce dobrze wszystko będzie ,pomodlę się o szczęśliwą podróż dla Twoich skarbów :*:*:*
Corin słońce dobrze wszystko będzie ,pomodlę się o szczęśliwą podróż dla Twoich skarbów :*:*:*
Ostatnia edycja:
sestina
Fanka BB :)
orchidea no raczej w połowie 37 moze jeszcze nie byc niech z połtora posiedzi tyg. Ja jeszcze 6 dni- sama juz nie wiem czy lepiej znac godz zero czy nie heh
Corin to dobrze, zawsze to lepszy kontakt, a dzieciaki sobie poradzą- dla niech to frajda w nocy nie spać- młode organizmy to szybko się zregenerują nawet jak niedośpią
Corin to dobrze, zawsze to lepszy kontakt, a dzieciaki sobie poradzą- dla niech to frajda w nocy nie spać- młode organizmy to szybko się zregenerują nawet jak niedośpią
Corin
Ej, no... Ja sie ciesze ze donosilam mala bez prblemow (jeszcze 6 dni) ale za 6 dni bedzie gotowa, tak? To niech sie baba nie obija i nie leniu****e do konca lipca tylko zabiera doopke w troki i wylazi ;-)
Sestina, moze masz racje. Moze za bardzo sie stresuje ta podroza. W kazdym razie dzis i tak dzwonie na policje zglosic wyjazd, niech przyjda sprawdzic stan autokaru i kierowcow przed wyjazdem
Sestina, moze masz racje. Moze za bardzo sie stresuje ta podroza. W kazdym razie dzis i tak dzwonie na policje zglosic wyjazd, niech przyjda sprawdzic stan autokaru i kierowcow przed wyjazdem
balkan
Hello Dziewczyny!
też jakoś nie mogłam spać, bo od wczoraj Mateusz ma lenia i z rzadka go czuję i oczywiście od razu nerw.... dziś idę na ostatnią wizytę, a za tydzień.......
Corin, nie martw się, że dzieciaki zmęczone będą po podróży - przecież mają niezwykłą zdolność natychmiastowej regeneracji.... a lepiej na noc, bo mniejszy ruch - szybciej dojadą.....
idę coś zjeść.....
też jakoś nie mogłam spać, bo od wczoraj Mateusz ma lenia i z rzadka go czuję i oczywiście od razu nerw.... dziś idę na ostatnią wizytę, a za tydzień.......
Corin, nie martw się, że dzieciaki zmęczone będą po podróży - przecież mają niezwykłą zdolność natychmiastowej regeneracji.... a lepiej na noc, bo mniejszy ruch - szybciej dojadą.....
idę coś zjeść.....
sestina
Corin i dobrze, niech sprawdzają i autokar i kierowcę
Hej balkan, Natalcia leniu****e juz 2 dzień ale ruchów dość tylko inne - widać ze jej ciężko juz przywalić heheh i raczej pręży się- kichnij sobie ze 3 razy to zobaczysz hehe jak się przekręci - moja bynajmniej tak reaguje
Hej balkan, Natalcia leniu****e juz 2 dzień ale ruchów dość tylko inne - widać ze jej ciężko juz przywalić heheh i raczej pręży się- kichnij sobie ze 3 razy to zobaczysz hehe jak się przekręci - moja bynajmniej tak reaguje
sestinka niooo niech siedzi mi tam nie przeszkadza chociaż czasem wiadomo podświadomośc robi swoje ;-) hmm fajnie wiedzieć kiedy...ale z drugiej strony to oczekiwanie też fajne jest a czasem nawet śmieszne hihi
Corin hahaha leniuszek z Ewci może nie będzie czas pokaże kiedy wyskoczy
balkan dzień dobry słonko :*:*:* i smacznego
Oooo wczoraj kupiłam czereśnie ...no i leżymy z moim na wieczór i zaczęliśmy je jeść ale mój miał jakiegoś czuja i mówi wiesz co one jakieś za ładne są i zaczął je nadgryzać a tam co 4rta czereśnia z białym robalem myslałam,że mnie trafi
Corin hahaha leniuszek z Ewci może nie będzie czas pokaże kiedy wyskoczy
balkan dzień dobry słonko :*:*:* i smacznego
Oooo wczoraj kupiłam czereśnie ...no i leżymy z moim na wieczór i zaczęliśmy je jeść ale mój miał jakiegoś czuja i mówi wiesz co one jakieś za ładne są i zaczął je nadgryzać a tam co 4rta czereśnia z białym robalem myslałam,że mnie trafi
reklama
Corin
Moja sie boi kichania, za kazdym razem sie wzdryga biedna :-)
Dzieki dziewczyny za pocieszenie, chyba za bardzo panikuje, ale to ich pierwszy taki wyjazd...
Hehehe, ja czeresni nie jadlam kilja ladnych lat, ale teraz w ciazy nie umialam sobie odmowic i codziennie z zamknietymi oczami pochlanialam. Do czasu az wsadzilam lape w czeresnie i wyjmujac ja na kciuki zobaczylam wijace sie, biale ustrojstwo. Dla mnie to koniec. Znow mam spokoj na kilka lat.
Dzieki dziewczyny za pocieszenie, chyba za bardzo panikuje, ale to ich pierwszy taki wyjazd...
Hehehe, ja czeresni nie jadlam kilja ladnych lat, ale teraz w ciazy nie umialam sobie odmowic i codziennie z zamknietymi oczami pochlanialam. Do czasu az wsadzilam lape w czeresnie i wyjmujac ja na kciuki zobaczylam wijace sie, biale ustrojstwo. Dla mnie to koniec. Znow mam spokoj na kilka lat.
Ostatnia edycja: