reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio kochana :* ja tez jestem przekonana ze Rozia zrobila straszyka i na dniach sie cos zacznie, obiecuje Ci to :* nie przejmuj sie, staraj sie wyciszyc i przygotowac a Rozinka jak bedzie spokojna to wyskoczy... o tak: pluuuusk :-) :blink:
a na wszelki wypadek zagraj meczyk w siatke :-D

reklama
Maqnio w sumie ja 2 tyg szyjki nie mam i nic sie nie dzieje:dry:ale dziwne zeby tyle czekac, moj lekarz uwaza ze jak 2 tyg po odstawieniu lekow nic nie ruszylo to nie ma na co czekac dlatego jak cos u mnie 4 szpital:tak:
Margerita gratulacje, duza dziewczynka:-)
Madzia rowniez gratuluje i zazdroszcze:-)

Ostatnia edycja:
I kolejny od Madzi

Dziewczyny chyba doszły do siebie bo jedna po drugiej pisały. Alez cudownie. Jakże bym tez już chciała.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My już po wizycie, dziękuję za kciukasy:) U mnie wszystko pozamykane, szyjka nadal ma 2 cm, wody ok., łożysko ok., KTG ok.,skurcze na poziomie, UWAGA 5-10%... serduszko bije pięknie i miarowo, małemu kość nie urosła, ale gin stwierdził, że wszystkie pomiary ma idealnie w połowie normy i nie ma powodu do zmartwień. Waży mniej więcej 3250g. Także kochane, zapraszam przede mnie w kolejkę;]

Widzisz Maqnio, nic się nie martw, ja mogę jeszcze z miesiąc pochodzić w ciąży... czad! ;) Zostaniemy tylko my, hehe;)

Maqnio dziwne ze az dwa tyg. moj gin mowil ze przepisy sie zmienily i jak tydzien po terminie nic sie nie dzieje to szpital i wywolanie...

Psota ja tez bylam caly czas pozamykana, a dzis juz skurcze na poziomie 60-70 jesli dobrze patrze. To mozliwe zebym takich skurczy nie czula??

Ania, możliwe, dziewczyny tutaj pisały, że tych w granicach 100 nie czują;) Ja tam nic nie czuję i nic się nie dzieje, hehe;) Jaja... A tyle mnie nerwów kosztowały te skurczybyki w 28 tc!

ale sie nam woreczek rozwiązał- super!

a ja trochę się pochwalę, bo i za mnie proszę jutro trzymać kciuki - uwaga idę ZDEJMOWAĆ szwy! pewnie będzie bolało jak cholera, ale patrząc jak teraz chodzę i ze nie mogę siedzieć, wrzynają się te cholerne nitki.. to doczekać się nie mogę:-) ot takie małe oczekiwanie

Ostatnia edycja:
reklama
Psota swietne wiesci:-)tak to jest najpierw nas strasza a pozniej wszytsko sie trzyma i nie chce ruszyc:tak:
a tymczasem Zuzu jest na porodowce, nic wiecej nie wiem widzialam tylko opis na gg;-)

Do góry