reklama
Pippi na ktg sie zapisaly ale nie czulam ani jednego... Za to jak wracalam do domu to juz czulam, wiec nie wiem jak to jest w sumie... Lezaczki od 3 miesiaca mowisz? To poznawo, myslalam ze wczesniej...
wiesz, pewnie są różne opinie, ja czytałam (czy w tv się wypowiadał jakiś spec... już nie pamiętam) że LEPIEJ trochę odczekać, a na początku kłaść niemowlaka na płaskim typu kocyk, mata, ale pewnie na chwilę nie zaszkodzi
bo ja też mam jutro ktg ale pewnie będzie brak skurczy, bo czuję się jakbym jeszcze z miesiąc miała w ciąży chodzić, właściwie to czuję się jakoś lżej i wygodniej niż w 8 msc
popatrzyam teraz na twój suwaczek... na 5 masz termin? bo ja tak
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Fanka BB :)
Hej kobietki. Mnie dziś dopadło osłabienie zamiast symptomów porodu. Prawie zemndlałam na schodach jak wracaliśmy z zakupó. Głowa do góry nózki w dół i jakoś mnie Paweł uratował ale było cięzko. Ledwie łaże chociaz juz trochę lepiej. To przez ten zaduch i upał na pewno. Idę was poczytac.
mailuj
Orchi dzięki za pamięć :-) Tak jak mówi Corin ja pakuje i biegam po sklepach budowlanych. mądry Krzys na razie się nie wychyla ;-) w czwartek dowiem sie co i jak z cc. A i jeszcze od piątku mogę mieć kłopot z netem. Ale jakby co to od razu dam znać :-)
malamii06
Ania, dobrze że wszystko dobrze i pomału zaczyna się dziać w wiadomym kierunku W sumie to ja nie wiem czy te bujaczki można używać od urodzenia.. chyba zależy czy mają taką wkładkę niemowlęcą. Bo przecież w brzuszku szkraby zwinięte w kłębek były to i w leżaczku mogą chyba troszkę poleżeć?
Pippi - też mi się wydaje, że to praktyczniejsze jest jak się włączy opcję bujania a w międzyczasie można coś zrobić. Masz jakiś konkretny model upatrzony?
Wisieńka - uważaj kochana na siebie, w naszym stanie i przy panujących temperaturach takie omdlenia mogą się niestety zdarzyć. Mi ostatnio kilka razy dziennie robi się w sekundzie duszno i gorąco, ale mroczków przed oczami póki co nie miewam.
Pippi - też mi się wydaje, że to praktyczniejsze jest jak się włączy opcję bujania a w międzyczasie można coś zrobić. Masz jakiś konkretny model upatrzony?
Wisieńka - uważaj kochana na siebie, w naszym stanie i przy panujących temperaturach takie omdlenia mogą się niestety zdarzyć. Mi ostatnio kilka razy dziennie robi się w sekundzie duszno i gorąco, ale mroczków przed oczami póki co nie miewam.
Wisieńka
mailuj to masz przynajmniej zajęcie i nie myslisz ciagle o jednym
malamii już dawno mi tak sie nie robiło , no ale było chłodno a tu upał w aucie klima i pewnie tez dlatego.
Ugotowałam kalafiorową, gulasz i kluski na parze. Efekt to znowu spuchniete stopy i smaczny obiad
maqnio &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
U mnie dziś spojenie tylko daje o sobie znać, reszta w najlepszym porządku a na pewno lepiej niż 2-3 tygodnie temu. Teraz nawet nie ma jakis zwiększonych upławów. Kurcze zamykam się czy co???????????????
malamii już dawno mi tak sie nie robiło , no ale było chłodno a tu upał w aucie klima i pewnie tez dlatego.
Ugotowałam kalafiorową, gulasz i kluski na parze. Efekt to znowu spuchniete stopy i smaczny obiad
maqnio &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
U mnie dziś spojenie tylko daje o sobie znać, reszta w najlepszym porządku a na pewno lepiej niż 2-3 tygodnie temu. Teraz nawet nie ma jakis zwiększonych upławów. Kurcze zamykam się czy co???????????????
balkan
ja z obiadem jestem cwana - robię w sobotę, albo w niedzielę i starcza mniej więcej do czwartku - zmieniam tylko jarzynkę..... wczesniej pracowałam po 11 godz, więc trudno mi by było nawet jakieś zakupy w ciągu dnia zrobić i tak już mi zostało....
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Ja juz tez po obiedzie, smigam do wyrka bo brzucho sie buntuje i oczko ucieka.