reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Pippi na ktg sie zapisaly ale nie czulam ani jednego... Za to jak wracalam do domu to juz czulam, wiec nie wiem jak to jest w sumie... Lezaczki od 3 miesiaca mowisz? To poznawo, myslalam ze wczesniej...

reklama
Pippi na ktg sie zapisaly ale nie czulam ani jednego... Za to jak wracalam do domu to juz czulam, wiec nie wiem jak to jest w sumie... Lezaczki od 3 miesiaca mowisz? To poznawo, myslalam ze wczesniej...

wiesz, pewnie są różne opinie, ja czytałam (czy w tv się wypowiadał jakiś spec... już nie pamiętam) że LEPIEJ trochę odczekać, a na początku kłaść niemowlaka na płaskim typu kocyk, mata, ale pewnie na chwilę nie zaszkodzi

bo ja też mam jutro ktg ale pewnie będzie brak skurczy, bo czuję się jakbym jeszcze z miesiąc miała w ciąży chodzić, właściwie to czuję się jakoś lżej i wygodniej niż w 8 msc:eek:

popatrzyam teraz na twój suwaczek... na 5 masz termin? bo ja tak:tak:

Ostatnia edycja:
Hej kobietki. Mnie dziś dopadło osłabienie zamiast symptomów porodu. Prawie zemndlałam na schodach jak wracaliśmy z zakupó. Głowa do góry nózki w dół i jakoś mnie Paweł uratował ale było cięzko. Ledwie łaże chociaz juz trochę lepiej. To przez ten zaduch i upał na pewno. Idę was poczytac.

Orchi dzięki za pamięć :-) Tak jak mówi Corin ja pakuje i biegam po sklepach budowlanych. mądry Krzys na razie się nie wychyla ;-) w czwartek dowiem sie co i jak z cc. A i jeszcze od piątku mogę mieć kłopot z netem. Ale jakby co to od razu dam znać :-)

Ania, dobrze że wszystko dobrze :) i pomału zaczyna się dziać w wiadomym kierunku :) W sumie to ja nie wiem czy te bujaczki można używać od urodzenia.. chyba zależy czy mają taką wkładkę niemowlęcą. Bo przecież w brzuszku szkraby zwinięte w kłębek były to i w leżaczku mogą chyba troszkę poleżeć?
Pippi - też mi się wydaje, że to praktyczniejsze jest jak się włączy opcję bujania a w międzyczasie można coś zrobić. Masz jakiś konkretny model upatrzony?
Wisieńka - uważaj kochana na siebie, w naszym stanie i przy panujących temperaturach takie omdlenia mogą się niestety zdarzyć. Mi ostatnio kilka razy dziennie robi się w sekundzie duszno i gorąco, ale mroczków przed oczami póki co nie miewam.

mailuj to masz przynajmniej zajęcie i nie myslisz ciagle o jednym
malamii już dawno mi tak sie nie robiło , no ale było chłodno a tu upał w aucie klima i pewnie tez dlatego.

Ugotowałam kalafiorową, gulasz i kluski na parze. Efekt to znowu spuchniete stopy i smaczny obiad:-D
maqnio &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

U mnie dziś spojenie tylko daje o sobie znać, reszta w najlepszym porządku a na pewno lepiej niż 2-3 tygodnie temu. Teraz nawet nie ma jakis zwiększonych upławów. Kurcze zamykam się czy co???????????????

Wisieńka podziwiam, że masz siłę przy garach. Ja sie rozpływam, plecy padają. Na szczęście mama stery przejeła jako n-lka ma wakacje i duuzo czasu:) na szczęscie chęci tezna gotowanie hehe
mailuj działaj działaj:)

Pippi tak, mam termin na 5:)
Malamii ciesze sie, ze zaczyna sie dziac w wiadomym kierunku, ale dlaczego pomalu?! Niech sie dzieje szybko!:-) Bo ja taka w goracej wodzie kapana jestem;-) i czekac nie lubie:)

ja z obiadem jestem cwana - robię w sobotę, albo w niedzielę i starcza mniej więcej do czwartku - zmieniam tylko jarzynkę..... wczesniej pracowałam po 11 godz, więc trudno mi by było nawet jakieś zakupy w ciągu dnia zrobić i tak już mi zostało.... :)

reklama
Do góry