reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Kurde no zaskoczyłaś mnie sis dziękuję bardzo no i kwiatuszek też się znalazł :zawstydzona/y::-D kochana jesteś :*:*:*:*:
Akurat dziś mam taką bluzkę jak buźka goferkowa hihi :-D
Dobra idę troszkę poleżeć i porozwiązywać krzyżowy :*:*:*:*:*:

reklama
Wrocilam, ostatnie zakupy przed obozem zalatwione. Ale naskrobalyscie... O_O
Ktoras pytala o mdlosci, troche zelzaly, za to teraz mam sensacje dolem. Kumpela mnie tu straszy ze organizm mi sie oczyszcza i do tygodnia mnie pozamiata :-/ pozyjemy, zobaczymy.

Widzialam tez dyskusje o bobie, moj maz i syn jedza ze skora, ale ja obieram, wiec skorka napewno mi nie zalegla.

Nic to ide robic obiadek

Aaaaaaaaaa, przyszla karuzelka - jaka sliczna.... Sebek poskrecal ja i zamocowal od razu w lozeczku a aga polozyla do lozeczka lalke i puscila karuzelke a ja sie poplakalam. Ja juz chce przytulic moja niunie, taka malenka i pachnaca...

Chciałam jeszcze zasnąć rano ale nie dało się... pośmigałam po domku, posprzątałam, i jestem znow na chwilke.

Orchi, wymyśliłam już gdzie będą gofry ;D i zaraz wybieram się na plażę, tam na pewno jest jakaś budka z tymi pysznościami :cool2: Psotka, ten goferek jest godny, wiem że był dla Orchi ale nie mogłam się powstrzymać i zjadłam pół :-D:zawstydzona/y:

Też już częściej myję włosy, dzisiaj jeszcze pofarbuję, tak jak mówicie trzeba być gotowym każdego dnia :tak:

Magia, moja siostrzenica też tak leżała i wyglądała jak na solarium, eh aż sie buzia śmieje jak pomyślę, że możesz sobie na Niego patrzeć, dotknąć, przytulić.

Orchi, olej siostrę, ja nie słucham takiego gadania, tzn na początku słuchałam i byłam przerażona perspektywą porodu, a teraz, no cóż miliony dały radę to nie będę gorsza :-D

Magia ciesz sie ze zołtaczka wyszła teraz a nie w domu..moj mały dopiero teraz sie zółci;/ oby nie było to gorsze..

balkan mój maz nawet worek na smieci na fotel samochodowy połozył, ale sie nie przydało..

a i rada dla dziewczyn co planują sn poród - dla mnie 2 paczki podkładów higienicznych z belli było za mało, ale może u mnie to przez to krwawienie z macicy, P musiał leciec kupic..

sestinko sprawdzilam ta allegrowiczke wczesniej, nie ma ani jednego negatywnego komentarza, a sprzedala ok 2000 rzeczy o_O wiec najwyrazniej ja mam wyjatkowe szczescie z tymi paczkami, jedna nie doszla tam gdzie trzeba a druga z uszkodzonym termometrem :/
tak to jest jak czegos bardzo chcesz to zawsze sie piepr*y

Corin nawet nie mow o tym ze juz bys chciala... kazda z nas o tym marzy :-( i mimo tego ze niby z dnia na dzien jestesmy coraz blizej to ciagnie sie to jak flaki z olejem

emka trzymam kciuki aby malutka sie ulozyla glowka w dol.
Kociatka no normalnie nie da sie oddychac, nadodatek mieszkam na ostanim pietrze i slonce wali prosto po oknach. Jutro jednak torbe spakuje, wrazie godziny W.
magia10 calusy dla ciebie i stasia. i czekamy na fotki

reklama
Hello!
Ja dzisiaj zaszalałam na rynku: oprócz jagód kupiłam też czereśnie giganty, morele, nektarynki, brzoskwinie i truskawki :))))))) Teraz zajadam się truskawkami - są mega słodkie, chyba najlepsze jakie jadłam w tym sezonie!

Corin - nie pozostaje nic innego jak szukać innej aukcji! Na pewno się coś znajdzie! $$$
Kkasiulka - a Ty te ćwiczenia robiłaś? jak mała taka aktywna to może jeszcze da radę się przekręcić.. &&&
em_ka - faktycznie pechowo u Ciebie z tymi przesyłkami..
psota - trzymam kciuki!! i czekam na info po wizycie.

Jakoś nie mogę się skupić na tym co piszecie dziewczyny.. Senna jestem. Chyba sobie kawę lekką zrobię. Pijecie? Czy unikacie? Bo ja przez całą ciążę nie piłam bo mi niedobrze się robiło na sam zapach a teraz mam smaka, zwłaszcza na mrożoną kawę.

Miłego dnia!

Do góry