reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

sis oo też takie gofry chcę :-D :zawstydzona/y:
balkan może walizeczki kupimy sobie hahaha pocieszam się,że z wózkiem jak pójdziemy to się popcha a nie trzeba będzie dźwigać siatek :-D
magia zakochańcu Ty nasz pokazuj fotki Stasinka bo chcę się napatrzeć :zawstydzona/y: może mąż z drugim bąblem trafi tak że będzie synuś :-D:zawstydzona/y:
Ale mnie siostra wkurzyła normalnie mnie już to zaczyna denerwować jej mądrości w wychowaniu dzieci :wściekła/y: na laktacje mam kupić sobie szampana no oszalała że ja tknę alkohol jak będę karmiła a jak inne piją to mam ich w d..... kurde mać

reklama
orchi zrobię fotki, ale teraz Staś wygląda jak pilot, bo leży pod lampami w specjalnych okularkach i w czapeczce, to nawet mało buźkę mało widać, a włosków wcale:-) a jak się uśmiecha przez sen, no marzenie! może uchwycę kiedyś na fotce.

Orchi, ja już dawno myślałam o takim wózeczku, ale jak widzę te tłumy staruszków zasuwających po bazarku i jeżdżący ludziom po stopach, to sobie odpuściłam..... wózek z dzieckiem będzie najlepszy... :)

a siostrą się nie przejmuj - szampan na laktację tak samo dobry jak karmi.... co to za metody..... wspóóczuję Wam tych wszystkowiedzących członków rodziny.....

ja mam taką znajomą, która co tydzień przychodzi do mnie pomogać w domu i ona też jest wszystkowiedząca, prasując wiecznie krytykuje, że tego za dużo, to sie nie przyda.... a łóżczeko dziecka nie powinno być na górze, tylko na dole, itp, itd..... więc na całe piątki staram sie z domu wychodzić..... :)

magia aż mi się łezka kręci w oku na samą myśl,że juz masz malutkiego :tak: :*:*:*
balkan metody,bo się nasłuchają pierduł do położnych cisną ludziom,że tam mało % a bąbelki pomagają to niech mineralną każą pić a nie szampany i karmi :wściekła/y: dowala mi,że dopiero zobaczę co to za ból krocza i skurcze Jesoooo chyba wiem,że całowało nie będzie tylko bolało :eek: robi ze mnie 15sto latkę jakąs :-( i się pożaliłam przepraszam Was ...

orchi o piwie karmi słyszałam, o szampanie- nie;) swoją drogą ciekawie mogłoby być tak się upajac hahahahah
siedze dzis w 4 scianach i nie wychodzę bo gorąco- zreszta balkan straszy tymi przedcesarkowymi porodami:) to zaciskam nózki:)
szwagry nas dzis odwiedzają z fotkami z wycieczki do Paryża, chociaz jakas rozrywka

Sesti, nie straszę, tylko piszę, że się zdarzają.... a moja koleżanka sama sobie troszkę winna, bo zamiast sie oszczędzać, jak lekarz przykazał, to chojrakowała i w sobotę na wesele do 200 km od Warszawy pojechała w weekend..... i takie tam..... ale najważniejsze, że maleństwo zdrowe.... nasze też by były zdrowe, jakby sie teraz urodziły.... ale niech se posiedzą jeszcze tydzień.... a jak Ty się czujesz wiedząc, że za równy tydzień będziesz tulić maleńką..... ja codziennie odliczam każdy kolejny dzień....

Magia, może Stasiowi tak zostanie i będzie chciał byc pilotem.... :)

Orchidea nie przejmuj sie tym co ci inni gadaja , póki sie sama nie przekonasz to nie bedziesz wiedziec a takich madralińskich jest pełno , mi tez tak mówia a bedzie ci sie dupa darła tak jak bym nie wiedziała jak to jest w koncu to moja 3 ciaza , i niech sie drze nie moja pierwsza i nie ostatnia , a dla mnie urodzic dziecko to najwieksza radosc i przyjemnosc mam do tego ogromny sentyment , nie kazda moze tak urodzic i nie jest jej tego doswiadczyc

balkan no schizka:) mała - jak widac na załączonym obrazku- mało snu i duzo chęci do działania;) dzis o 3 w nocy jak zasnac nie mogłam dumałam jak tu łózko i materac małzenski zabezpieczyc zeby nie ufajdac hhihi. Kupiłam tez wczoraj w koncu monitor oddechu- ostatecznie Angel care bo ta snuza moze kiepsko się przyczepiać. No schizuję...:)

reklama
Magia, no nie dziwię się teraz masz 3 mężczyzn, ale Ci dobrze! :) A jaka była reakcja Łukaszka?

Sis, gadaniem się nie przejmuj, jednym uchem wpuść drugim wypuść;)
Specjalnie dla Ciebie: ;).jpg

Ostatnia edycja:
Do góry