reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sis oo też takie gofry chcę :-D :zawstydzona/y:
balkan może walizeczki kupimy sobie hahaha pocieszam się,że z wózkiem jak pójdziemy to się popcha a nie trzeba będzie dźwigać siatek :-D
magia zakochańcu Ty nasz pokazuj fotki Stasinka bo chcę się napatrzeć :zawstydzona/y: może mąż z drugim bąblem trafi tak że będzie synuś :-D:zawstydzona/y:
Ale mnie siostra wkurzyła normalnie mnie już to zaczyna denerwować jej mądrości w wychowaniu dzieci :wściekła/y: na laktacje mam kupić sobie szampana no oszalała że ja tknę alkohol jak będę karmiła a jak inne piją to mam ich w d..... kurde mać

reklama
orchi zrobię fotki, ale teraz Staś wygląda jak pilot, bo leży pod lampami w specjalnych okularkach i w czapeczce, to nawet mało buźkę mało widać, a włosków wcale:-) a jak się uśmiecha przez sen, no marzenie! może uchwycę kiedyś na fotce.

Orchi, ja już dawno myślałam o takim wózeczku, ale jak widzę te tłumy staruszków zasuwających po bazarku i jeżdżący ludziom po stopach, to sobie odpuściłam..... wózek z dzieckiem będzie najlepszy... :)

a siostrą się nie przejmuj - szampan na laktację tak samo dobry jak karmi.... co to za metody..... wspóóczuję Wam tych wszystkowiedzących członków rodziny.....

ja mam taką znajomą, która co tydzień przychodzi do mnie pomogać w domu i ona też jest wszystkowiedząca, prasując wiecznie krytykuje, że tego za dużo, to sie nie przyda.... a łóżczeko dziecka nie powinno być na górze, tylko na dole, itp, itd..... więc na całe piątki staram sie z domu wychodzić..... :)

magia aż mi się łezka kręci w oku na samą myśl,że juz masz malutkiego :tak: :*:*:*
balkan metody,bo się nasłuchają pierduł do położnych cisną ludziom,że tam mało % a bąbelki pomagają to niech mineralną każą pić a nie szampany i karmi :wściekła/y: dowala mi,że dopiero zobaczę co to za ból krocza i skurcze Jesoooo chyba wiem,że całowało nie będzie tylko bolało :eek: robi ze mnie 15sto latkę jakąs :-( i się pożaliłam przepraszam Was ...

orchi o piwie karmi słyszałam, o szampanie- nie;) swoją drogą ciekawie mogłoby być tak się upajac hahahahah
siedze dzis w 4 scianach i nie wychodzę bo gorąco- zreszta balkan straszy tymi przedcesarkowymi porodami:) to zaciskam nózki:)
szwagry nas dzis odwiedzają z fotkami z wycieczki do Paryża, chociaz jakas rozrywka

Sesti, nie straszę, tylko piszę, że się zdarzają.... a moja koleżanka sama sobie troszkę winna, bo zamiast sie oszczędzać, jak lekarz przykazał, to chojrakowała i w sobotę na wesele do 200 km od Warszawy pojechała w weekend..... i takie tam..... ale najważniejsze, że maleństwo zdrowe.... nasze też by były zdrowe, jakby sie teraz urodziły.... ale niech se posiedzą jeszcze tydzień.... a jak Ty się czujesz wiedząc, że za równy tydzień będziesz tulić maleńką..... ja codziennie odliczam każdy kolejny dzień....

Magia, może Stasiowi tak zostanie i będzie chciał byc pilotem.... :)

Orchidea nie przejmuj sie tym co ci inni gadaja , póki sie sama nie przekonasz to nie bedziesz wiedziec a takich madralińskich jest pełno , mi tez tak mówia a bedzie ci sie dupa darła tak jak bym nie wiedziała jak to jest w koncu to moja 3 ciaza , i niech sie drze nie moja pierwsza i nie ostatnia , a dla mnie urodzic dziecko to najwieksza radosc i przyjemnosc mam do tego ogromny sentyment , nie kazda moze tak urodzic i nie jest jej tego doswiadczyc

balkan no schizka:) mała - jak widac na załączonym obrazku- mało snu i duzo chęci do działania;) dzis o 3 w nocy jak zasnac nie mogłam dumałam jak tu łózko i materac małzenski zabezpieczyc zeby nie ufajdac hhihi. Kupiłam tez wczoraj w koncu monitor oddechu- ostatecznie Angel care bo ta snuza moze kiepsko się przyczepiać. No schizuję...:)

reklama
Magia, no nie dziwię się teraz masz 3 mężczyzn, ale Ci dobrze! :) A jaka była reakcja Łukaszka?

Sis, gadaniem się nie przejmuj, jednym uchem wpuść drugim wypuść;)
Specjalnie dla Ciebie: ;).jpg

Ostatnia edycja:
Do góry