reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kochana córeczko Dorotki, wychodź raz dwa, bo już się Ciebie doczekać nie możemy;) Ciekawe czy posłucha;) Zdecydowaliście się już na jakieś imię, Dodi?

Em_cia, nooo Dawidek też odstawia dziki szał w brzuszku, ale żeby jakieś skurcze, ból, czop itp. to nie e;)
Ty w siatkę grasz?!?! Matko Boska… Ja to biegam po sklepach, sprzątam, chodzę na dłuuuuuuuugie spacery, ale latać z piłką mi nie przyszło do głowy, hehehe;) Zawsze mówiłam, że Ty jesteś największą ,,wariatką” z nas wszystkich;) Buuuzi:*

Miczko, ja mam podobnie, codziennie odstawiam taniec z maszynką, hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama
psocia, jak bylismy tydzien temu czy 1.5 ze znajomymi na basenie to z nimi gralam. Oczywiscie nie skakalam do siatki i nie robilam blokow :-D tylko spokojnie sobie odbijalam, serwowalam i takie tam. BYlo goraco takze zagralam 2 razy moze po 10 , 15 min - bez szalu :-D a tak to na basenik smigam, wchodze do wody i plyne 200 m zabka z glowa nad woda, mam nadzieje ze w ten sposob mala zmieni pozycje :-D

em_ka no chyba się zaparła...ale by musiała łapkami, bo lezy głowa w dół haha, ja sobie jakoś radzę ze stopami, ale śmiesznie to wyglada...miska wody, ja na kanapie i sobie wykręcam te nogi w każdą możliwą stronę heh...ale efekt jest:):)

psota, przekazałam jej:) dzięki, moze w końcu do niej dotrze:):):)

Ja też wyjściowa...włosy myje też częściej, co nie pójdę w tłustych hehe

witajcie lipcóweczki
zajrzalam na chwilke zobaczyc ile juz lipcowek małych na swiecie i widze że sie rozkrecacie powoli i bardzo dobrze bo ile z brzuchem chodzic mozna
ja juz sie martwie jak go zrzucic bo jak na razie to zrzucilam tylko 7 kg, no coz wcinam buleczki to dupa od tego rosnie niestety a chleba na razie nie jem bo maly wczesniczek juz mi raz zrobil godzinny koncert bo ogorki zjadlam na obiad

a tak sobie mysle moze zalozyc nowy watek pt praktyczne rady bo mamy problem z pepuszkiem a w lubelskich szpitalach juz spirytusu nie uzywaja tylka jakis innny produkt odkazajacy po ktorym pepki sie nie goaja i wszystkie mamuski po jakims czasie siegaja po spirytus stary i sprawdzony,
moj maly ma dzis 3 tydzien a pepek sie trzyma i wcale nie zamierza odpasc, od soboty przemywam spirytusem i powinnien niedlugo odpasc, w zasadzie to po tyg pepek powinien sie wygoic a tu d......
gon1a załóż, załóż.. ja tam przemywam spirytusem, w szpitalu psikały tez spirytusem, wiec ja nie bede wymyslac..

heh z tym tyłkiem masz racje..mnie mama tak pasie, ze szok..:)

psotka, imionka mamy dwa... Laura, albo Bianka i jak mała sie urodzi to zobaczymy które jej przypasuje bardziej... chyba że całkiem wtedy zmienimy zdanie i będzie jeszcze inaczej, ale nie mam pojecia jak:)

Psotko, kciuki&&&&

Maqnio, Ty tez sie wybierasz do doktorka? Umknelo mi

Silwia, rozmawialam wczoraj z przyjaciolka z Trieru i mowila, ze istotnie upaly w Lux city niemilosierne... Wspolczuje. W Krakowie dzisiaj za to 19 st i nie narzekam :) Lepiej sie spakuj - ta sama kolezanka urodzila w maju; byla pozamykana na 4 spusty rowniez, a tu nagle... odeszly jej wody. Lepiej byc przygotowanym. Buziaki

Dodi, ja tydzień temu miałam łożysko II stopnia.
Może lepiej, żeby malutka nie posłuchała, bo będzie jak z tymi snami, hehe;)
Co do imienia, to masz rację, wybierzesz to, które będzie lepiej do niej pasowało;) Mnie się Bianka podoba:)

Em_cia, i tak jesteś niemożliwa;) Trzymam kciukasy, żeby maleńka zmieniła pozycję;)

Kociatka, dziękuję! :)

psocia na ja mam napisane na ostatnim usg : TIPO III nie wiem czy to o lozysko chodzi czy o cos innego o_O ? jest to mozliwe ze w 35 tc jest lozysko III stopnia i oznacza to ze porod niedlugo? :-D
a z ta niemozliwoscia to nie jest tak do konca jak myslisz. Jesli ja sie czuje na silach grac w siate (oczywiscie bez szalu, z rozumem) to w nia bede grala, jesli moge chodzic na basen i plywac to bede na niego chodzic do samego konca. Jedynie co mi przeszkadza tow ielki brzuch i ciezar, bo na dobra sprawe nie czuje sie ani zle, ani mnie nic nie boli.

reklama
Do góry