reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Kochana córeczko Dorotki, wychodź raz dwa, bo już się Ciebie doczekać nie możemy;) Ciekawe czy posłucha;) Zdecydowaliście się już na jakieś imię, Dodi?

Em_cia, nooo Dawidek też odstawia dziki szał w brzuszku, ale żeby jakieś skurcze, ból, czop itp. to nie e;)
Ty w siatkę grasz?!?! Matko Boska… Ja to biegam po sklepach, sprzątam, chodzę na dłuuuuuuuugie spacery, ale latać z piłką mi nie przyszło do głowy, hehehe;) Zawsze mówiłam, że Ty jesteś największą ,,wariatką” z nas wszystkich;) Buuuzi:*

Miczko, ja mam podobnie, codziennie odstawiam taniec z maszynką, hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama
psocia, jak bylismy tydzien temu czy 1.5 ze znajomymi na basenie to z nimi gralam. Oczywiscie nie skakalam do siatki i nie robilam blokow :-D tylko spokojnie sobie odbijalam, serwowalam i takie tam. BYlo goraco takze zagralam 2 razy moze po 10 , 15 min - bez szalu :-D a tak to na basenik smigam, wchodze do wody i plyne 200 m zabka z glowa nad woda, mam nadzieje ze w ten sposob mala zmieni pozycje :-D

em_ka no chyba się zaparła...ale by musiała łapkami, bo lezy głowa w dół haha, ja sobie jakoś radzę ze stopami, ale śmiesznie to wyglada...miska wody, ja na kanapie i sobie wykręcam te nogi w każdą możliwą stronę heh...ale efekt jest:):)

psota, przekazałam jej:) dzięki, moze w końcu do niej dotrze:):):)

Ja też wyjściowa...włosy myje też częściej, co nie pójdę w tłustych hehe

witajcie lipcóweczki
zajrzalam na chwilke zobaczyc ile juz lipcowek małych na swiecie i widze że sie rozkrecacie powoli i bardzo dobrze bo ile z brzuchem chodzic mozna
ja juz sie martwie jak go zrzucic bo jak na razie to zrzucilam tylko 7 kg, no coz wcinam buleczki to dupa od tego rosnie niestety a chleba na razie nie jem bo maly wczesniczek juz mi raz zrobil godzinny koncert bo ogorki zjadlam na obiad

a tak sobie mysle moze zalozyc nowy watek pt praktyczne rady bo mamy problem z pepuszkiem a w lubelskich szpitalach juz spirytusu nie uzywaja tylka jakis innny produkt odkazajacy po ktorym pepki sie nie goaja i wszystkie mamuski po jakims czasie siegaja po spirytus stary i sprawdzony,
moj maly ma dzis 3 tydzien a pepek sie trzyma i wcale nie zamierza odpasc, od soboty przemywam spirytusem i powinnien niedlugo odpasc, w zasadzie to po tyg pepek powinien sie wygoic a tu d......
gon1a załóż, załóż.. ja tam przemywam spirytusem, w szpitalu psikały tez spirytusem, wiec ja nie bede wymyslac..

heh z tym tyłkiem masz racje..mnie mama tak pasie, ze szok..:)

psotka, imionka mamy dwa... Laura, albo Bianka i jak mała sie urodzi to zobaczymy które jej przypasuje bardziej... chyba że całkiem wtedy zmienimy zdanie i będzie jeszcze inaczej, ale nie mam pojecia jak:)

Psotko, kciuki&&&&

Maqnio, Ty tez sie wybierasz do doktorka? Umknelo mi

Silwia, rozmawialam wczoraj z przyjaciolka z Trieru i mowila, ze istotnie upaly w Lux city niemilosierne... Wspolczuje. W Krakowie dzisiaj za to 19 st i nie narzekam :) Lepiej sie spakuj - ta sama kolezanka urodzila w maju; byla pozamykana na 4 spusty rowniez, a tu nagle... odeszly jej wody. Lepiej byc przygotowanym. Buziaki

Dodi, ja tydzień temu miałam łożysko II stopnia.
Może lepiej, żeby malutka nie posłuchała, bo będzie jak z tymi snami, hehe;)
Co do imienia, to masz rację, wybierzesz to, które będzie lepiej do niej pasowało;) Mnie się Bianka podoba:)

Em_cia, i tak jesteś niemożliwa;) Trzymam kciukasy, żeby maleńka zmieniła pozycję;)

Kociatka, dziękuję! :)

psocia na ja mam napisane na ostatnim usg : TIPO III nie wiem czy to o lozysko chodzi czy o cos innego o_O ? jest to mozliwe ze w 35 tc jest lozysko III stopnia i oznacza to ze porod niedlugo? :-D
a z ta niemozliwoscia to nie jest tak do konca jak myslisz. Jesli ja sie czuje na silach grac w siate (oczywiscie bez szalu, z rozumem) to w nia bede grala, jesli moge chodzic na basen i plywac to bede na niego chodzic do samego konca. Jedynie co mi przeszkadza tow ielki brzuch i ciezar, bo na dobra sprawe nie czuje sie ani zle, ani mnie nic nie boli.

reklama
Do góry