reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Gon1a witaj Kochana :-) jak samopoczucie po :-)?świetny pomysł z tym wątkiem:-) będziemy mogły się wymieniać doświadczeniami :-)
Em_ka co za ludzie :-/ płacisz to wymagasz żeby sprzęt był sprawny :-/

Ostatnia edycja:
reklama
gon1a, witaj:) jejku malutki już za tydzień będzie miał miesiąc... ładnie wyprzedzil resztę lipcóweczków hehe
dobry pomysł z tym wątkiem:) a z pępuszkiem nie mam pojęcia, Michasi odpadł po kilku dniach, bez zbędnych starań, kilka razy spirytusem jej tylko przemyłam:)

em_ka, no ja bym sie tez wkurzyła nieźle... bo naprawdę drogi sprzęt, a tu taki bubel przysyłają...

gon1a ale szybko czas zleciał kurde :-D no własnie super sprawa z tym wątkiem jestem zaaaa,mi znów mama przywiozła pól litra spirytusu nie wiem po co tyle ale mąz szczęśliwy,że na pępek pójdzie mało i mu cytrynówkę zrobię hahahahaha ucałuj synusia :*:*:*:*:*
dodi no i widzisz mała daje Ci pojeść jeszcze a tak na grill byś tylko spoglądała ;-):-D
emcia uuu wkurzyłabym się ostro na takich "debili" i wcale się nie dziwię,że zła jesteś bo to nie 10zł a teraz wiadomo,że wydatków na maluszki mamy sporo co za ludzie takie rzeczy serio powinni sprawdzać
Oki ja uciekam bo prawie południe cholera :szok: dobrze,że zrobiłam kotlety i fasolkę hahaha buziam Wassssssssssss :*:*:*

wiecie tu najbardziej chodzi o to ze ja nie mieszkam w polsce, wszelkie transakcje robie za posrednictwem mamy i to jej tylek musze zawracac. I jeszcze te koszty wysylki z i do hiszpanii to nie przelewki, bo najzwyczajniej nie oplaca mi sie tego zwracac, chyba ze babeczka mi napisze ze ona pokrywa koszty (w co szczerze watpie) nie dosc ze z jedna paczka problem to i z druga tez :/

Bosz... dziewczyny jak sobie pomysle ze za 3 tyg bede miala moja kruszynke to az mnie ciary przechodza. Wczoraj sie pytalam D czy dochodzi to do niego, a on mowi: jeszcze nie, bo za kazdym razem kiedy sobie o tym pomysle to mam takie dziwne uczucie w brzuchu " :-D nie wiem czy mu o motylki chodzilo czy o to ze ma skret jelit z nerwow :-D

psota, maqnio kciukasy za wizyty
Wydrusia super wiesci, ciesze sie razem z toba. trzymamy kcukasy
kociatka mam nadzieje ze juz niedlugo przytulisz swoja kruszynke, tak jak planowalas.
gon1a maluszek ma juz 3 tyg. calusy dla Was.
Aneta u mnie wszystko pozamykane na 4 spusty, wiec moze dlatego mysle ze mam czas z torba.

Goracooooooooooooooooooooooo

Hej dziewczyny!
Gon1a pomysł na wątki super - możesz założyć :)
Emka ja bym przede wszystkim negatywa sprzedawcy wystawiła - albo napisz do niego maila - przecież to jego wina, że sprzęt do d... więc on powinien zapłacić za nową przesyłkę.

Ja też od kilku dni chodzę taka poddenerwowana. Wszystko mnie drażni i co chwile mi się ryczeć chce. Niby nie nakręcam się jeszcze na ten poród, nic się nie dzieje, ale może podświadomie mam już stresa?

Dzień dobry Baloniki i Rozpakowane!

Ale mi się dobrze śpi… ;) Niesamowite! Chociaż całą noc sprawdzałam, czy mi wody odchodzą, ale dlaczego, nie wiem, chyba mi się coś śniło z tymi wodami;)

Malutki dokazuje, uwielbiam to uczucie:)

Dzisiaj mamy wizytę, jakoś specjalnie nerwów nie mam,jedyne czym się martwię, to tym, czy Dawidkowi te kości udowe rosną, mam nadzieję, że będzie wszystko w jak najlepszym porządku. Poprosimy o kciukasy:)

Sestinko, Ty to bidulka jesteś z tym wstawaniem przed 5…

Danuska, ja zabieram się za pościel od tygodnia i nie mogę się zabrać;)

Corin, współczuję przytulasków do pana K.

Konwalianko, buuuziaki dla Ciebie i Tymusia:)

Balkan, ja spię po 12 h albo i lepiej! jak zasypiam o 22, to budzę się o 10;)

Maqnio, oj kochana! Ja to mam mega szanse, hehe:) Znowu wiem co mi lekarz dzisiaj powie, bo nic się w kwestii mojego samopoczucia nie zmieniło;) Dzięki kochana za pamięć:*** Trzymamy z Dawidkiem paluszki za ktg i usg:*

Wydrusia, jak Ci dobrze! Trzymam za Ciebie i Lilunie paluchy! Dziękuję za kciukulki:***

Sis, tak, Dawiduś ewidentnie czeka na termin, albo nawet na po terminie;)
A z tymi goframi, to wszystko przez dziewczyny, wczoraj takiego apetytu mi narobiły;) A że u mnie na wsi;) nie ma gdzie kupić, to musiałam sama zrobić;)
Co do jagód, to też nie jem z tego samego powodu, co Ty;) Za to bób też wcinam ze skórką, u nas się tak je;)
Jak się czujecie? Michalinka dokazuje?
Dzięki za &&& :***

Dodi, jak się do 1.07 nie rozpakujesz, to wiesz, kolejka przepada, i na koniec;)

Gon1a, to już 3 tygodnie?! Ale ten czas teraz szybko leci! Ściskam Was mocno!

Em_cia, to faktycznie nieciekawie, z tą wysyłką to się nawet nie kłopocz, bo zapłacisz tyle, co za termometr… eh…

Silwia, dziękuję za &&& :)

Heledorka, ja wczoraj cały dzień chodziłam i ryczałam i sama nie wiem z jakiego powodu;)

Foczusia, Kociatka, Marzenka, witajcie!

Ostatnia edycja:
heledorka- wstawilam jej pozytywa bo kumpela ktora odebrala mi ten termometr w polsce powiedziala ze dziala, nie wiem jakim cuden nie zauwazyla ze nie ma spezynki do baterii i ze nie swieci :/, kontakt z allegrowiczka byl swietny, szybko i sprawnie to wyslala, paczka doszla w mgnieniu oka, ale jak sie okazalo po mojej rewizji termometr jest uszkodzony. Komenta zmieniac nie bede, poczekam az mi napisze co zrobimy w tej sytuacji, jak ona pokryje kosztu to ok, ale jak ja bede musiala to wyslac to podziekuje za wspolprace :/

i normalne jest to ze sie denerwujesz, jednak tyle juz czekamy i najgorsze sa te ostatnie 2 tyg, kiedy nigdy nic nie wiadomo. Ja nie boje sie porodu, ale za to jestem cala w nerwach czy mala mi sie obroci, bo cesarki nie chce :( wiadome ze innego wyjscia nie bedzie, ale wlasnie tylko przez to czuje sie tak niepewnie.

psotka, maqnio to trzymam kciukasy za wizyty, jesli kogos przeoczylam to takze trzymam kciukasy za przeoczone brzuchy :-D

hej Mamusie

melduję, że u nas nadal nic... termin za dwa dni i coś czuję, że nic się nie wydarzy... ostatnio mnie któraś tu olśniła i przestałam łykać magnez - od tego czasu mam takie niewielkie bóle jak na okres ale nic poza tym. Śluz też mam trochę bardziej obfity ale to raczej nie jest czop. Ehhh...
Moja mama też zażyczyła sobie małego na 1 lipca (ma imieniny). Ona urodziła moją siostrę w dniu imienin swojej mamy to teraz dla siebie chce taki prezent :) no zobaczymy, może jej mały posłucha :-D

Wydrussia super, już tak niedużo Ci zostało!

Maqnio, Psotka kciuki za wizytę zaciśnięte

Goni1a aż trudno uwierzyć, że Twój maluszek ma już 3 tygodnie!

em_ka co za ludzie...wcale się nie dziwię, że się wkurzyłaś. Próbuj może coś się wykłucisz.

Ostatnia edycja:
reklama
psota, weź wypluj to słowo hehe:) nie zamierzam miesiąc jeszcze czekać haha..:-D chyba bym oszalała:)
Ja to myślałam zawsze że ty i maqnio, to dużo wcześniej ode mnie urodzicie:) i będę wam zazdrościć...a tu taka niespodzianka i czekacie za mną heh..

Do góry