reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Orchiduś ale najśmieszniejsze jest to że moja będzie drugą wnuczką z 1 lipca :-D
Kociatka a mamy się świetnie po wiadomości od ginusia :-) na pełnych obrotach :-) a Wy jak się macie?:-)

Dobrze, dobrze, dziekuje. Chodze na spacerki i przypominam moim miesniom, gdzie kiedys byly.

Aaaa, zapomnialam dodac, ze jestem mniej spiaca i bardziej wkurzona / wojownicza, wiec moze to ta przedporodowa adrenalina?

wydrusia o kurka wodna ale numer not o urodziny razem będziecie robić dla szkrabów hihi :-D:-D
kociatka to my milczymy żebyś nas za darmo nie opiwerdzieliła hahaha :-D pewnie hormonki nasze szaleją w dwie strony moje w tą ze smianiem się i dobrym nastrojem złe humory odeszły w siną dal :-D

Kociatka musisz pogonić syneczka :-) za 2 dni jego czas :-) a czemu akurat 30 czerwca?:-) jeśli można wiedzieć :-)
Orchiduś niestety nie bo mojego męża bratowa jest świrnięta i nie rozmawiamy już 15 miesięcy :-)

Orchi, alez gdziez bym smiala!
Ale wczoraj sie wkurzylam gdy sie dowiedzialam, ze wspolniczka mojego meza, tuz po podpisaniu umowy spolki... zaszla w ciaze (najprawdopodobniej). Ja wszystko rozumumiem, ale... W momencie, gdy trzeba pstro pracowac i rozwijac dzialalnosc to jest dosc kiepski timing- bo to jest byc albo nie byc dla firmy. Wiec on bedzie pracowal na nas dwie. Ciekawe, czy bedzie mial czas zeby zobaczyc swoje dziecko. Cudownie. Po co bylo zaczekac pare miesiecy? Grrrrrrrrr. Nie bede Wam juz tutaj marudzic

3O czerwca jest z sufitu, Wydrusia. Data mi sie podobala i bedzie po jutrzejszej wizycie:-)

wydrusia ja ze męża siostrą nie widuję się już ohohohoh ;) ale na ludzi nie ma reguły są różni i tyle ...
kociatka no fakt początki firmy zawsze są trudne i trzeba mieć "kupę" czasu na rozwijanie jej a jednak ciąża to niezbyt dobry plan ale co zrobić no tylko najgorzej jak coś nie wypali to będzie miała do Twojego męża pretensje że coś źle pozałatwiał itc..

reklama
To jest po prostu kiepski pomysl z taka ciaza, Orchi. Jesli zyskiem dzielimy sie po polowie, bez wzgledu na sytuacje, to staramy sie wlozyc tyle samo sil i srodkow w przedsiewziecie. A tak to troszke wykorzystujemy sytuacje... Bo kobiety w ciazy trzeba chronic i wszystkie to wiemy. Teraz dziecko sie liczy, nie praca. Gdyby to byl jeszcze "wypadek" to Ok. Ale nie pojmuje, dlaczego nie zaczekac z takimi planami? Niewazne, to sa nasze przypuszczenia, mala szansa ze sie nie potwierdzi, ale byc moze.........

Nie, to bylo planowane Marzenko. Tylko wszyscy brali pod uwage taka ewentualnosc za kilka miesiecy minimum, gdy minie najtrudniejszy okres. Niewazne, wyrzucilam to z siebie i jest mi lepiej:-)

Ostatnia edycja:
Do góry