reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Bąbelki :-) ja dostałam popęd jak cholerka :-) obudziła mnie wiadomość od gina :-) jutro na 12 mam przyjść :-D czyli będzie cięcie w piątek :-D jejciu ależ się cieszę masakra:-)
Mimi Kochana trzymam mocniutko kciukaski :-) i czekam na meila :-)
Sis mówiłam że Rózia nie chce przed szereg wybiegać :-)

sis super wieści Kochana!!!!! ciesze sie razem z Tobą!!! juz za chwilke będziesz tulila Lilunie!!!!! buziam cię mocno!!!!!
orchi marzenka :*:*:* no uparte te dzieciaczki, a może po prostu dobrze wychowane ? i przed szereg sie nie pchają? :-)

psotka &&&& za wizyte!!

a i my dzis na ktg i usg..o kciuki prosimy:)

Orchi no chyba że coś się zmieni,ale nie sądzę :-) jejku jeszcze 3 dni i będę tulić Lileczke :-) a jak Wasze samopoczucie?
Sis a Ty główka do góry powiedz Rózi że ma się pakować już i brać co jej potrzebne bo potem odzyskać już nie da rady :-D trzymamy kciuki za wizytke i USG i Ktg:***
Psocia &&&&&&&&& najmocniej jak się da Kochana :*

Marzenka, Silwia, Wydrusia, Maqnio i inne niezbyt-ranne-ptaszki;-) - witajcie!

Maqnio, damy rade, kiedys dzieciorki wyjda!

Orchi, nastepna pelnia 15 lipca

Silwia, w weekend ostawilam wszyskie leki, lacznie z magnezem i od tej pory pobolewa mnie brzuch. Mam tez nieco ciemniejsze uplawy, ale jednoznacznych sladow Pana Czopa na razie brak. Jak sie cos rozkreci, to moze rzeczywiscie maly sie wykluje jeszcze w czerwcu:-)

Ostatnia edycja:
maqnio zaciskamy &&&&&&&&&&&&& :-D:-D wydrusia samopoczucie przewspaniałe ale skurcze coraz mocniejsze i ból krocza daje czadu ale staram się nie myśleć o tym tata mi powtarza,że tak musi być co dzwoni to mówi niech mała czeka do 30stego :szok: (bo On ma wtedy urodziny-cwany no) :-D:-D ale daje mi dwa tyg... ojj tam niech wyjdzie kiedy zechce :-D:-D
sis no właśnie wizytka &&&&&&&&&&&&&& :zawstydzona/y::-D

reklama
Marzenko dziękuję Kochana:-) tyle nerwów co przeszłam od soboty aż do dziś to masakra :-) ale warto było czekać :-)
Kociatka witaj Słońce :-) jeszcze ranne ptaszki :-) wstajemy przed 12 :-D
Orchiduś Nasze szczęście przyjdzie na świat w imieniny teściowej :p

Do góry