reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Bąbelki :-) ja dostałam popęd jak cholerka :-) obudziła mnie wiadomość od gina :-) jutro na 12 mam przyjść :-D czyli będzie cięcie w piątek :-D jejciu ależ się cieszę masakra:-)
Mimi Kochana trzymam mocniutko kciukaski :-) i czekam na meila :-)
Sis mówiłam że Rózia nie chce przed szereg wybiegać :-)

sis super wieści Kochana!!!!! ciesze sie razem z Tobą!!! juz za chwilke będziesz tulila Lilunie!!!!! buziam cię mocno!!!!!
orchi marzenka :*:*:* no uparte te dzieciaczki, a może po prostu dobrze wychowane ? i przed szereg sie nie pchają? :-)

psotka &&&& za wizyte!!

a i my dzis na ktg i usg..o kciuki prosimy:)

Orchi no chyba że coś się zmieni,ale nie sądzę :-) jejku jeszcze 3 dni i będę tulić Lileczke :-) a jak Wasze samopoczucie?
Sis a Ty główka do góry powiedz Rózi że ma się pakować już i brać co jej potrzebne bo potem odzyskać już nie da rady :-D trzymamy kciuki za wizytke i USG i Ktg:***
Psocia &&&&&&&&& najmocniej jak się da Kochana :*

Marzenka, Silwia, Wydrusia, Maqnio i inne niezbyt-ranne-ptaszki;-) - witajcie!

Maqnio, damy rade, kiedys dzieciorki wyjda!

Orchi, nastepna pelnia 15 lipca

Silwia, w weekend ostawilam wszyskie leki, lacznie z magnezem i od tej pory pobolewa mnie brzuch. Mam tez nieco ciemniejsze uplawy, ale jednoznacznych sladow Pana Czopa na razie brak. Jak sie cos rozkreci, to moze rzeczywiscie maly sie wykluje jeszcze w czerwcu:-)

Ostatnia edycja:
maqnio zaciskamy &&&&&&&&&&&&& :-D:-D wydrusia samopoczucie przewspaniałe ale skurcze coraz mocniejsze i ból krocza daje czadu ale staram się nie myśleć o tym tata mi powtarza,że tak musi być co dzwoni to mówi niech mała czeka do 30stego :szok: (bo On ma wtedy urodziny-cwany no) :-D:-D ale daje mi dwa tyg... ojj tam niech wyjdzie kiedy zechce :-D:-D
sis no właśnie wizytka &&&&&&&&&&&&&& :zawstydzona/y::-D

reklama
Marzenko dziękuję Kochana:-) tyle nerwów co przeszłam od soboty aż do dziś to masakra :-) ale warto było czekać :-)
Kociatka witaj Słońce :-) jeszcze ranne ptaszki :-) wstajemy przed 12 :-D
Orchiduś Nasze szczęście przyjdzie na świat w imieniny teściowej :p

Do góry