reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dzięki dziewczyny, masaże już uskuteczniam..mam nadzieję, że to nie to, ale wolę dmuchać na zimno:) Mój bączek jakoś rano jak wstaje jest mocno rozdrażniony, może wiec o to chodzi..no zobaczymy..
corin, biedaku TY to masz z tymi rewolucjami.. a u mnie jak się szyjka rozwierała nie zauważyłam symptomów :)

reklama
silwia :*:* doberek
marzenka :*:*:* jak się czujesz słonko?? A mi położna mówiła,że kolki występują od 6tego tygodnia życia :eek:
Bób ze skrórką jeśc ???? :szok:
balkan no ja tez dziś przymierzam się zrobić drożdżówy ale z różaną marmoladką jakos boję się tych jagód jeśc

Orchi, nie bój się jagód - po pierwsze przeciez je myjesz, a już w jagodziankach to na dodatek są przeciez pieczone w ponad 100 st, więc wszystkie świństwa wybije..... doczytałam, że UNIKNĄĆ ZAKAŻENIA MOŻNA W BARDZO PROSTY SPOSÓB - DOKŁADNIE MYJĄC JAGODY I OWOCE LEŚNE PRZED ZJEDZENIEM.....

buły z konfiturami będziesz robiła w lecie - a teraz korzystaj z darów natury.... :)

hej Marzenka!

orchidea mi własnie bób smakuje ze skórka i ze smietana kwasna , a czuje sie bardzo dobrze nic nie boli nic nie szczyka , tylko ta opuchlizna mnie dobija mam nadzieje ze minie jak urodze

A jak wystapia kolki wczesniej , mi sie wydaje ze nie ma na to regóły kiedy one wystapia sa po prostu i tyle , moje córki miały bardzo wczesnie

Witam lipcóweczki.

ja nadal odkladam pakowanie torby,hihi

Żebyś się nie obudziła z ręką w nocniku.

dzięki dziewczyny, masaże już uskuteczniam..mam nadzieję, że to nie to, ale wolę dmuchać na zimno:) Mój bączek jakoś rano jak wstaje jest mocno rozdrażniony, może wiec o to chodzi..no zobaczymy..

A może po prostu nie ma humoru jak rano wstaje? Taki maluch chyba już może mieć swoje humory, tak czy nie?
Ja pamiętam jak siostrzeniec nienawidził poniedziałków, zawsze był najbardziej marudny w poniedziałek.

Bób ze skrórką jeśc ???? :szok:

A co w tym dziwnego??

Taaa bo ja taka strachliwa jestem jeśli chodzi o jagody hahaha :-D to może maliny kupię świeże haha boi dudek ze mnie noo :-D:zawstydzona/y:
Aneta no błagam Cię bób i skórka 1sze słyszę kto tak je :-D

hej Bąble!!!
psotka, dodi, wisienka, kociatka ja tak sobie mysle, że moze powinnysmy startowac w konkursie pt. "kto urodzi ostatni" - ja mam wielkie szanse:-)

Kkasiulka ciesze się ze malutka jest taka duza panna i ze zdrowiutka!!! To najważniejsze. I może jeszcze się przekręci, skoro taki ruchliwy z niej berbeć?
Mimi kochana kciuki mocno trzymam, wszystko będzie dobrze!!!
Sestina gratuluje wyznaczenia terminu!! To już tak niedługo!
Kociatka Ty weź kobitko zrezygnuj z porodu, bo my naprawdę tu bez ciebie rachubę stracimy co i jak z tymi porodami:-)
konwalianko usciski dla ciebie i małego Bączka!! mam nadzieje ze juz niedługo wszystkie bedziemy sie zmagały z piersiami i kolkami:)
corin współczuje tych wymiotow, mnie raz po skurczu tak przypiliło i dziekuje bardzo.

miłego dzionka mamuski!!!!!

reklama
Do góry