reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

dzięki dziewczyny, masaże już uskuteczniam..mam nadzieję, że to nie to, ale wolę dmuchać na zimno:) Mój bączek jakoś rano jak wstaje jest mocno rozdrażniony, może wiec o to chodzi..no zobaczymy..
corin, biedaku TY to masz z tymi rewolucjami.. a u mnie jak się szyjka rozwierała nie zauważyłam symptomów :)

reklama
silwia :*:* doberek
marzenka :*:*:* jak się czujesz słonko?? A mi położna mówiła,że kolki występują od 6tego tygodnia życia :eek:
Bób ze skrórką jeśc ???? :szok:
balkan no ja tez dziś przymierzam się zrobić drożdżówy ale z różaną marmoladką jakos boję się tych jagód jeśc

Orchi, nie bój się jagód - po pierwsze przeciez je myjesz, a już w jagodziankach to na dodatek są przeciez pieczone w ponad 100 st, więc wszystkie świństwa wybije..... doczytałam, że UNIKNĄĆ ZAKAŻENIA MOŻNA W BARDZO PROSTY SPOSÓB - DOKŁADNIE MYJĄC JAGODY I OWOCE LEŚNE PRZED ZJEDZENIEM.....

buły z konfiturami będziesz robiła w lecie - a teraz korzystaj z darów natury.... :)

hej Marzenka!

orchidea mi własnie bób smakuje ze skórka i ze smietana kwasna , a czuje sie bardzo dobrze nic nie boli nic nie szczyka , tylko ta opuchlizna mnie dobija mam nadzieje ze minie jak urodze

A jak wystapia kolki wczesniej , mi sie wydaje ze nie ma na to regóły kiedy one wystapia sa po prostu i tyle , moje córki miały bardzo wczesnie

Witam lipcóweczki.

ja nadal odkladam pakowanie torby,hihi

Żebyś się nie obudziła z ręką w nocniku.

dzięki dziewczyny, masaże już uskuteczniam..mam nadzieję, że to nie to, ale wolę dmuchać na zimno:) Mój bączek jakoś rano jak wstaje jest mocno rozdrażniony, może wiec o to chodzi..no zobaczymy..

A może po prostu nie ma humoru jak rano wstaje? Taki maluch chyba już może mieć swoje humory, tak czy nie?
Ja pamiętam jak siostrzeniec nienawidził poniedziałków, zawsze był najbardziej marudny w poniedziałek.

Bób ze skrórką jeśc ???? :szok:

A co w tym dziwnego??

Taaa bo ja taka strachliwa jestem jeśli chodzi o jagody hahaha :-D to może maliny kupię świeże haha boi dudek ze mnie noo :-D:zawstydzona/y:
Aneta no błagam Cię bób i skórka 1sze słyszę kto tak je :-D

hej Bąble!!!
psotka, dodi, wisienka, kociatka ja tak sobie mysle, że moze powinnysmy startowac w konkursie pt. "kto urodzi ostatni" - ja mam wielkie szanse:-)

Kkasiulka ciesze się ze malutka jest taka duza panna i ze zdrowiutka!!! To najważniejsze. I może jeszcze się przekręci, skoro taki ruchliwy z niej berbeć?
Mimi kochana kciuki mocno trzymam, wszystko będzie dobrze!!!
Sestina gratuluje wyznaczenia terminu!! To już tak niedługo!
Kociatka Ty weź kobitko zrezygnuj z porodu, bo my naprawdę tu bez ciebie rachubę stracimy co i jak z tymi porodami:-)
konwalianko usciski dla ciebie i małego Bączka!! mam nadzieje ze juz niedługo wszystkie bedziemy sie zmagały z piersiami i kolkami:)
corin współczuje tych wymiotow, mnie raz po skurczu tak przypiliło i dziekuje bardzo.

miłego dzionka mamuski!!!!!

reklama
Do góry