reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej piłeczki:)

Jakoś mój "proroczy sen sie nie spełnił i nie urodziłam 27czerwca hehe
No coz, co mi pozostało....musze dalej czekać.. dziś na grilla idziemy, muszę jeść na zapas takie smakołyki bo potem nie da heh

reklama
dzieki Dziewczynki!!!

sis słuchaj moze pogadaj z ginem, zeby tak z jeden dzien to cc opóźnic, bo niepotrzebnie tesciowa bedzie sie cieszyla hihi:)...ale wredota ze mnie:-)
marzenka normalnie zapisuje tekst do złotych "o ciaze łatwiej jak o nowe majtki" no wymiekam, boska jestes :-)

dodi tak własnie mysle, ze czeka, zobacz juz od poczatku nasze dzieciaczki takie zdyscyplinowane :):):) i racja, oby TYLKO do piatku tam zostaly:)
marzenka racja, bo sama zauwazyłam ze jak człowiek czegos bradzo chce to lipa z tego wychodzi a tak pyk, niespodziewanie i jest, ale i tak powiedzenie wymieka:-)

Kociatka to se kobita wybrała czas :-/
Orchi jak ktoś jest głupi to drugi musi być mądrzejszy :-)
Sis chcialam na czwartek 30.06 ale nie da rady hi hi hi peszek :-) kit że w jej imieninki ważne że Leluszka będzie z nami :-)
Dodi Hej Kochana hi hi mój proroczy też się nie spełnił:-) chyba że gdybym tabletek nie brała to może może :-D
Dziubaski nie drukować za dużo ja idę na zakupy bo mąż nie będzie miał co jeść przez ten tydzień :-D

No dzisiaj nie ma opcji, bo z grilla musze sie najeść...chyba, że w nocy sie zdecyduje:) bo ja juz normalnie siedzę jak na szpilkach:) jak tylko coś mnie zaboli to małż pyta... to już? jedziemy? a mała po prostu tak kopie już boleśnie:) czopa ani widu ani słychu, skurczybyków brak..

wydrusia, mój wróci z siłowni i też na wieksza zakupki sie wybieramy:)

Mój A budzi sie za każdym razem, kiedy ja w nocy wstaję do kibelka i sie pyta czy to już:) oj jak ja chcę mieć to za sobą już i sobie spacerować z malutką:)

Ostatnia edycja:
witajcie lipcóweczki
zajrzalam na chwilke zobaczyc ile juz lipcowek małych na swiecie i widze że sie rozkrecacie powoli i bardzo dobrze bo ile z brzuchem chodzic mozna
ja juz sie martwie jak go zrzucic bo jak na razie to zrzucilam tylko 7 kg, no coz wcinam buleczki to dupa od tego rosnie niestety a chleba na razie nie jem bo maly wczesniczek juz mi raz zrobil godzinny koncert bo ogorki zjadlam na obiad

a tak sobie mysle moze zalozyc nowy watek pt praktyczne rady bo mamy problem z pepuszkiem a w lubelskich szpitalach juz spirytusu nie uzywaja tylka jakis innny produkt odkazajacy po ktorym pepki sie nie goaja i wszystkie mamuski po jakims czasie siegaja po spirytus stary i sprawdzony,
moj maly ma dzis 3 tydzien a pepek sie trzyma i wcale nie zamierza odpasc, od soboty przemywam spirytusem i powinnien niedlugo odpasc, w zasadzie to po tyg pepek powinien sie wygoic a tu d......

pozdrawiam mamuski te juz rozpakowane i te jeszcze w dwupaku i zycze szybkich i bezbolesnych porodów

maqnio ja to wiem po sobie , od marca sie staralismy i nic , jak tylko pojechałam do niemiec do pracy to prosze musiałam z niej zrezygnowac bo Klaudusia w drodze i tak tez jest w zyciu predzej o ciaze jak o now majtki bo ich tez co miesiac nie planujesz

reklama
hej dziewczyny :-)
wyobrazcie sobie ze wczoraj mi kumpela dostarczyla ten termomentr bezdotykowy co zamowilam na allegro , i tak: brakuje spezynki podtrzymujacej baterie (co w tym przypadku jest najmniejszy problem, choc przy nowym tak drogim sprzecie nie powinno miec to miejsca) nie ma podswietlenia termometra i przy marnym swietle nic na nim nie widac i dioda ktora pokazuje usmiechnieta buzke (odpowiada za prawidlowa odleglosc od przedmiotu badz ciala) takze nie dziala (podswietlenie i dioda ida z jednego swiatla)
wkurzona jestem jak nie wiem, juz sie cieszylam ze zakupilam drogi sprzet ktory jest dobry a tu taki psikus. CO najlepsze to nie wiem co teraz zrobic bo jak bede musiala pokrywac koszty przesylki do polski i z polski to ja podziekuje za taki interes. Wystarczy ze juz z druga przesylka mialam problem i nie dostarczyli mi jej na adres od kumpeli tylko na adres moj domowy z polski i teraz rodzice beda mi musieli ja wysylac do hiszpanii. COz a ludzie, ja nie wiem jak mozna nie sprawdzic sprzetu przed wyslaniem, wiadomo ze sie zdarzaja bledy w produkcji, wiec sory, ale placac 107 zl za termometr oczekuje ze bedzie dzialal prawidlowo i bez zastrzezen! Grrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Do góry