reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cholerka słonko może serio strułaś się czymś :eek: no weź woreczki bo co masz zrobić kurde może herbaty się napij ciepłej gorzkiej :dry: nie mam pojęcia co doradzić Ci

Hej Dziewczyny!
wreszcie Was doczytałam.... :) ja nadal śpię jak suseł - od 22.30 do 8.30, a potem jeszcze godzinna drzemka po południu.... :) chyba na zapas się wysypiam.... :)

Sesitina, już Ci chmur wysyłać nie będę, ale wiesz..... Twoje dziecko będzie starsze o 2 dni - nie wie, czy Ci kiedyś tego nie wypomni.... :)

swoją drogą rzeczywiście cesarek u nas co niemiara..... może dlatego, że jeszcze chwilka do terminów.....

Corin, współczuję uścisków z kibelkiem..... mój mąż patrząc ile owoców ostatnio pochłaniam zapytał się ile ja czasu w kibelku spędzam..... a mój brzuch jakby wogóle natarcia owoceowego nie zauważał.....

aha - dziś w nocy starsznie mi śmierdziało lawendą (nie znoszę tego zapachu) - już podejrzewałam męża, że kupił zapachy do pościeli - okazało się, że to moje włosy.... :) nie umyłam po fryzjerze, bo się prostymi chciałam cieszyć.....

też niedługo się na bazarek wybieram i dziś rzeczywiście podjęłam decyzję o ostatecznym spokowaniu toreb.... :)

balkan :*:*:*:*: śpioszku :-D masz melodyjkę do spania aż zazdroszczę Ci tego spanka :-D
Corin nie mam pojęcia może to i to albo może Ewunia nóżkami kopie bo żołądku Twoim ;) teraz coraz większe są bąbelki więc wszystko możliwe

Czesc dziewczynki

Corin, moze taka u Ciebie koncowka po prostu -jak u Wisienki? Marne to pocieszenie, ale przynajmniej moze to niczego jeszcze nie oznaczac.

Ja jestem mniej spiaca (przedtem jak spiaca krolewna - oczy na zapalkach); spie w nocy jak zabita, ale krotko i nie dosypiam w dzien. Czuje teraz dopiero, ze BIG DAY moze byc blisko. Mam przynajmniej energie, zeby urodzic

Milego dnia

hey,
noc jakos tako przespana, to goraco normalnie daje czadu. Czuje sie jakbym wogole z Rzymu nie wyjechala. prysznic za prysznicem troche pomaga.

"Alien pod skórą daje czad"
corin dobre. :-D witam

konwalianka jak sie nie myle to ten lek na kolki nazywa sie sab simplex. caluski dla Tymusia

danuska, orchidea, corin kochane ja gonie wszystkich z myciem rak. czasami nadslu***je czy myja rece po zalatwieniu sprawy w wc.

pozdrawiam wszystkie lipcoweczki.

reklama
dzien dobry wszystkim mamusiom i dzieciaczkom

corin
a moze skórka z bobu ci siadła na zoładku i tak daje popalic
Konwalianka maluszek moze miec juz kolki , ja robiłam tak samo jak corin . a jeszcze czasem dawałam ciepłe okłady na brzuszek nie gorace zeby nie poparzyc tylko ciepłe

Silwia , kociatka , orchidea , balkan ,i reszte mamusiek witam

Do góry