reklama
konwalianka corin dobrze mówi, tracisz kilogramy a my wprost przeciwnie....
i dawaj ten opis porodu na wątek, ktoś musi być pierwszy, a my tu wszystkie odważne na razie
ania23 trzymam @@@ żeby to było to...i zabeiraj się za golenie;-)
poczłapię chyba oddać film do wypożyczalni... nadrabiamy teraz zaległości filmowe;-) ijeszcze pedicur mnie dziś czeka
ja też chcę gofra, nawet dwa
i dawaj ten opis porodu na wątek, ktoś musi być pierwszy, a my tu wszystkie odważne na razie
ania23 trzymam @@@ żeby to było to...i zabeiraj się za golenie;-)
poczłapię chyba oddać film do wypożyczalni... nadrabiamy teraz zaległości filmowe;-) ijeszcze pedicur mnie dziś czeka
ja też chcę gofra, nawet dwa
Haniad
Aktywna w BB
Aniaa23, mnie w ostatniej ciąży na drugi dzień po odejściu czopa złapało i synuś przyszedł na świat, więc może już się rozkręca u Ciebie.. :-)
Teraz mimo, ze mam dość bolesne skurcze, po kilka na godzinę, takie z bólem podbrzusza to lekarz twierdzi, że tez jestem "pozamykana na 4 spusty" ;-)
Może to macica tak sobie ćwiczy, NOSPĘ kazał mi odstawić już tydzien temu, bo tez brałam.
Konwalianko ja tam to ci już zazdroszczę tych mdłych rzeczy do jedzonka ;-)
Anula1989 Ty jak na przyjście stanu wyjątkowego lodówkę zaopatrujesz ;-)
Teraz mimo, ze mam dość bolesne skurcze, po kilka na godzinę, takie z bólem podbrzusza to lekarz twierdzi, że tez jestem "pozamykana na 4 spusty" ;-)
Może to macica tak sobie ćwiczy, NOSPĘ kazał mi odstawić już tydzien temu, bo tez brałam.
Konwalianko ja tam to ci już zazdroszczę tych mdłych rzeczy do jedzonka ;-)
Anula1989 Ty jak na przyjście stanu wyjątkowego lodówkę zaopatrujesz ;-)
Corin
Mama Trójki :)
Ale mi sie mloda kokosi, juz dobrych 40 minut... albo i dluzej.
Haniad, to tak jak u mnie. Jak mnie w zeszlym tyg maz do szpitala z bolami wywiozl to bylam pewna ze na dole cos sie podzialo, a tam nic, cisza...
Haniad, to tak jak u mnie. Jak mnie w zeszlym tyg maz do szpitala z bolami wywiozl to bylam pewna ze na dole cos sie podzialo, a tam nic, cisza...
Anula1989
Fanka BB :)
Haniad, zebys wiedziala ale wole tak niz wrocic i zastac w lodowce maslo, ser zolty w szafce chleb i nie wyrzucone pudelka po pizzyno i jak przyjda koledzy zeby cos bylo, nawet wedline zamrozilam
Corin moj tak ma potrafi walic bez konca a do 23 do 1 too juz obowiazkowo
Corin moj tak ma potrafi walic bez konca a do 23 do 1 too juz obowiazkowo
balkan
łojej..... objadłam się obiadem - żeberka, własne kluseczki i mizeria..... pycha, ale ledwo się ruszam..... a na deser mam koktajl jagodowy - no musi na mnie poczekać....
ja na szczęście nie muszę zapasów robić.... na miejscu jest Mama i teściowa, a i mąz raczej do kumatych należy i zakupy zrobić potrafi....
ja na szczęście nie muszę zapasów robić.... na miejscu jest Mama i teściowa, a i mąz raczej do kumatych należy i zakupy zrobić potrafi....
Corin
Mama Trójki :)
Chyba mnie rozerwie... Jak nie dzis to jutro napewno ;-) obzarlam sie owocami do granic mozliwosci.
A swoja droga, co tu tak cicho i pusto? Ja rozumie ze czesc sie rozpakowala i forum to ostatnia rzecz o ktorej teraz mysla, kilka jest w szpitalu, trzy padaja z goraca, ale reszta??? HALLO!!!!
A swoja droga, co tu tak cicho i pusto? Ja rozumie ze czesc sie rozpakowala i forum to ostatnia rzecz o ktorej teraz mysla, kilka jest w szpitalu, trzy padaja z goraca, ale reszta??? HALLO!!!!
Ostatnia edycja:
Marzena197235
Corin obzeraj sie jak mozesz i ile wlezie owoce to same witaminki dla zdrówka
reklama
kurde a ja dalej nie wiem jak ten czop wyglada , chyba sobie na google zobacze w zdjeciach
bosz.. a ja chyba gofrownice zakupie xD
PS. spoko, juz wiem nic ciekawego i przyjemnego, wyglada jak glut z nosa
bosz.. a ja chyba gofrownice zakupie xD
PS. spoko, juz wiem nic ciekawego i przyjemnego, wyglada jak glut z nosa
Ostatnia edycja: