reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalianka corin dobrze mówi, tracisz kilogramy a my wprost przeciwnie....
i dawaj ten opis porodu na wątek, ktoś musi być pierwszy, a my tu wszystkie odważne na razie :-D

ania23 trzymam @@@ żeby to było to...i zabeiraj się za golenie;-)
poczłapię chyba oddać film do wypożyczalni... nadrabiamy teraz zaległości filmowe;-) ijeszcze pedicur mnie dziś czeka

ja też chcę gofra, nawet dwa

Aniaa23, mnie w ostatniej ciąży na drugi dzień po odejściu czopa złapało i synuś przyszedł na świat, więc może już się rozkręca u Ciebie.. :-)

Teraz mimo, ze mam dość bolesne skurcze, po kilka na godzinę, takie z bólem podbrzusza to lekarz twierdzi, że tez jestem "pozamykana na 4 spusty" ;-)
Może to macica tak sobie ćwiczy, NOSPĘ kazał mi odstawić już tydzien temu, bo tez brałam.

Konwalianko ja tam to ci już zazdroszczę tych mdłych rzeczy do jedzonka ;-)

Anula1989 Ty jak na przyjście stanu wyjątkowego lodówkę zaopatrujesz ;-)

Haniad, zebys wiedziala ale wole tak niz wrocic i zastac w lodowce maslo, ser zolty w szafce chleb i nie wyrzucone pudelka po pizzy:-Dno i jak przyjda koledzy zeby cos bylo, nawet wedline zamrozilam:-D
Corin moj tak ma potrafi walic bez konca a do 23 do 1 too juz obowiazkowo:tak:

łojej..... objadłam się obiadem - żeberka, własne kluseczki i mizeria..... pycha, ale ledwo się ruszam..... a na deser mam koktajl jagodowy - no musi na mnie poczekać.... :)

ja na szczęście nie muszę zapasów robić.... na miejscu jest Mama i teściowa, a i mąz raczej do kumatych należy i zakupy zrobić potrafi.... :)

Balkan moj zakupy zrobi ale jak juz mus zwykle latwiej zamowic pizze a robiac zakupy stawia glownie na slodycze...
Jedz ile mozesz juz niedlugo nam sie skonczy:-D

Chyba mnie rozerwie... Jak nie dzis to jutro napewno ;-) obzarlam sie owocami do granic mozliwosci.

A swoja droga, co tu tak cicho i pusto? Ja rozumie ze czesc sie rozpakowala i forum to ostatnia rzecz o ktorej teraz mysla, kilka jest w szpitalu, trzy padaja z goraca, ale reszta??? HALLO!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kurde a ja dalej nie wiem jak ten czop wyglada , chyba sobie na google zobacze w zdjeciach :-D :-D :-D

bosz.. a ja chyba gofrownice zakupie xD

PS. spoko, juz wiem :-D nic ciekawego i przyjemnego, wyglada jak glut z nosa :-D

Ostatnia edycja:
Do góry