reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Emka, właśnie CI miałam napisać, że zatanawiam się, kto robi zdjęcie takiego czopa, ale najwyraźniej znalazłaś.... :) no coż ludzie mają rożne zainteresowania - można i czopy fotografować..... :)

reklama
Corin, trzymam kciuki, ja mam matę po chłopcach, więc ten zakup mi odpadł, ale przydała się naprawdę :-)

Em_ka, ten czop / też wpisałam w google - że też ktoś zrobił taką fotkę ;-) / nie zawsze tak wygląda brązowo hahah.. Ale ogólnie to kawałek gluta ;-)

no wiesz... w google jest wszystko, nawet zdjecie czopa sluzowego :-D
smacznego :-D to tylko dla tych, co nie wiedza jak wyglada mniej wiecej :-D
Labor & Birth: Mucus plug (picture)

ej dziewczyny, teraz zobie tak mysle i jakies 1.5 tyg temu ja mialam taka galarete w majtach ze sie tak wyraze :/ nie bylo jej za duzo, ale byla i teraz sie zastanawiam czy to ten czop nie byl. A jak to bylo to a my sie przytulalismy z D? co sie moze stac :/ ?
bo skaD NIby mam wiedziec ... nawet mi badan nie robia to co... ja wszechwiedzaca nie jestem :(

Ostatnia edycja:
Ja obzeram sie caly dzien.................. jem i jem. Czyzby magazynowanie energii przed sporym wysilkiem? Oby! Mam skurcze, ale takie jakies niezbyt przekonujace. Pewnie tylko strasza.

Niezbyt piekny, Emka:-)

reklama
Hej! wlasnie wrocilam od lekarza, wszystko ok, choc badania ginekologicznego jako takiego nie mialam, jak zawsze wszystko na szybciutko, a niech ich....no ale maly wazy prawie 3 kg, mam skierowanie na ktg na 12 lipca...a do tego czasu musze przezwyciezyc te ohydne upaly, ktore juz mnie dobijaja, na dodatek nie moge isc nawet na basen przez te glupie infekcje...

widzialam na fotkach ze Morgenrood ma juz swoje blizniaki, ale git!

buziaki!

Do góry