reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

balkan dziekuje :* ale nie wiem w takim razie co z basenem, teraz sie glowkuje co zrobic ... bo co dzien chodze poplywac i jesli rzeczywiscie tego czopa nie mam to moge cos zlapac. Teraz w piatek mam pobieranie probki na paciorkowce, powiem babeczce czy moze to sprawdzic...

hanami tobie juz wyznaczyli date do szpitala na ktg? kurde a ja dopiero za 2 tyg mam tocologa i wtedy mi powiedza dopiero :/ wiesz moze ile sie czeka na wizyte w szpitalu na ktg od wizyty u gina?

Ostatnia edycja:
reklama
Emka, mi dali dzis skierowanie i mam to ktg na 12 lipca, ale tak wskazala doktor...wiec pewnie nie czeka sie za dlugo, na pewno zdazysz (cyba ze mala i tak zapragnie wczesniej wyjrzec na swiat!!)

mi do porodu brakuje 3 tyg, za 2 tyg mam wizyte u tocologa, wiec jakby byla dalej posladkowo to cesarke bede miala w ostatnim tygodniu ciazy.. tez mi przyspieszenie :/ oczywiscie liczymy na to ze sie obroci..

Corin te nieobecne spały i spały az się obudziły z głodu:-D
Ania mi ten czop wyszedł ale podobno nie cały jakis czas temu, nawet nie pamietam dokładnie, chyba jutro minie tydzień
Z drugiej strony to tylko ciężarówki moga rozmawiac o jedzeniu i glucie:-D
Nie wiem co ja w nocy będe robić bo dziś przespałam pół dnia:confused:
Czy Kasiulka wróciła z wizyty?
emka no ja już przez tego czopa na basen nie chodze i szlak mnie z tego powodu trafia
hanami witaj
balkan tam pisze czy mozliwy jest sex po wypadnięciu czopa a ja przeczytałam sex grupowy, matko:zawstydzona/y:

Tak czytam i czytam o Waszych obżarstwach i postanowiłam, że jutro jadę na ryneczek i zrobię zakupy :) Mam nadzieję, że u mnie też będą jagody :) Bo jeszcze w tym sezonie nie jadłam. I może też bym sobie racuszki zrobiła..?

Emka moj czop wyglada inaczej niz ten z obrazka. Ale jestem w sumie pewna ze to jest to, takie duze gluty znajduje jak sie podcieram po siusianiu;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry