reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

balkan dziekuje :* ale nie wiem w takim razie co z basenem, teraz sie glowkuje co zrobic ... bo co dzien chodze poplywac i jesli rzeczywiscie tego czopa nie mam to moge cos zlapac. Teraz w piatek mam pobieranie probki na paciorkowce, powiem babeczce czy moze to sprawdzic...

hanami tobie juz wyznaczyli date do szpitala na ktg? kurde a ja dopiero za 2 tyg mam tocologa i wtedy mi powiedza dopiero :/ wiesz moze ile sie czeka na wizyte w szpitalu na ktg od wizyty u gina?

Ostatnia edycja:
reklama
Emka, mi dali dzis skierowanie i mam to ktg na 12 lipca, ale tak wskazala doktor...wiec pewnie nie czeka sie za dlugo, na pewno zdazysz (cyba ze mala i tak zapragnie wczesniej wyjrzec na swiat!!)

mi do porodu brakuje 3 tyg, za 2 tyg mam wizyte u tocologa, wiec jakby byla dalej posladkowo to cesarke bede miala w ostatnim tygodniu ciazy.. tez mi przyspieszenie :/ oczywiscie liczymy na to ze sie obroci..

Corin te nieobecne spały i spały az się obudziły z głodu:-D
Ania mi ten czop wyszedł ale podobno nie cały jakis czas temu, nawet nie pamietam dokładnie, chyba jutro minie tydzień
Z drugiej strony to tylko ciężarówki moga rozmawiac o jedzeniu i glucie:-D
Nie wiem co ja w nocy będe robić bo dziś przespałam pół dnia:confused:
Czy Kasiulka wróciła z wizyty?
emka no ja już przez tego czopa na basen nie chodze i szlak mnie z tego powodu trafia
hanami witaj
balkan tam pisze czy mozliwy jest sex po wypadnięciu czopa a ja przeczytałam sex grupowy, matko:zawstydzona/y:

Tak czytam i czytam o Waszych obżarstwach i postanowiłam, że jutro jadę na ryneczek i zrobię zakupy :) Mam nadzieję, że u mnie też będą jagody :) Bo jeszcze w tym sezonie nie jadłam. I może też bym sobie racuszki zrobiła..?

Emka moj czop wyglada inaczej niz ten z obrazka. Ale jestem w sumie pewna ze to jest to, takie duze gluty znajduje jak sie podcieram po siusianiu;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry