Wisieńka
Fanka BB :)
Corin jagody mniam.............
ja chyba się znowu położe na godzinkę
ja chyba się znowu położe na godzinkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochodzilam i rzeczywiscie uplawy troche ciemniejsze wylaza... Moze nie czop, ale pekaja naczynka przy rozszerzajacej sie szyjce, kto wie. Wisienka, Maqnio, mam nadzieje, ze to sie rozkreci! Leki odstawione, wczoraj byly skurcze...
Kkasiulka - kciukasy. Ja mam wizyte w srode, nie moge sie doczekac!
Kkasiulka, o ktorej masz wizyte?
corin ja też bez flaszki przy łóżku nie usnę i tak piję i sikam na zmianę...
kasiulka, wydrussia to @@@ za wizyty, one teraz są takie emocjonujące, bo ciekawi nas czy coś się zaczyna dziać ... ja czuję się taka rozpulchniona mega w środku, co się namacalnie potwierdza jak robię sobie ten masaż ....
a ja mam wizytę w środę i ciekawa jestem czy dotrwam, ale wydaje mi się że tak, bo jeszcze ani jednego skurczu czy bólu brzucha w całej ciąży nie czułam