reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Pochodzilam i rzeczywiscie uplawy troche ciemniejsze wylaza... Moze nie czop, ale pekaja naczynka przy rozszerzajacej sie szyjce, kto wie. Wisienka, Maqnio, mam nadzieje, ze to sie rozkreci! Leki odstawione, wczoraj byly skurcze...

Kkasiulka - kciukasy. Ja mam wizyte w srode, nie moge sie doczekac!

To pewnie szyjka, ale plamień w ciąży nie wolno lekceważyć, może zadzwoń do gina?? Żebyś potem nie miała do siebie żalu, że coś przeoczyłaś.....

Kkasiulka, o ktorej masz wizyte?

Niby na 18:30, ale przed 19 na pewno nie wejdę ;-) No stresa mam jak cholera.....Najbardziej, że powie mi, że wszystko dobrze - pozamykane na 4 spusty ;-)

corin ja też bez flaszki przy łóżku nie usnę :-D i tak piję i sikam na zmianę...

kasiulka, wydrussia to @@@ za wizyty, one teraz są takie emocjonujące, bo ciekawi nas czy coś się zaczyna dziać ... ja czuję się taka rozpulchniona mega w środku, co się namacalnie potwierdza jak robię sobie ten masaż ....

a ja mam wizytę w środę i ciekawa jestem czy dotrwam, ale wydaje mi się że tak, bo jeszcze ani jednego skurczu czy bólu brzucha w całej ciąży nie czułam :baffled:

Oj...u mnie emocje biorą górę....aż mi się nogi zaczynają trząść! :O Aaa...to Ty taka sprytna jesteś, masaż sobie robisz....fiu fiu fiu.....to będziesz świetnie przygotowana do porodu ;-) Życzę Ci tego! Ja też nie mam żadnych skurczy z brzucha, czaaaasem coś mnie zasmyra jak na okres, ale to takie delikutaśne, trochę jakby z kręgosłupa, więc nawet nie wiem czy to jak ma @ czy po prostu bolą mnie plecy.
A z tym piciem to u mnie tak samo......piję i sikam i piję i sikam.....od 4 rano to co 30minut biegam.....

Ostatnia edycja:
wrocilam z baseniku :-) ale sie naplywalam i nawyleniuchowalam :-D

jak juz mowicie o jagodach to zjadlabym taka swiezutka, cieplutka, polska jagodzianke <3 <3 <3 co ja bym za nia dala...

Corin i apropo zmiany twarzy to ja widze ze ostatnio tak jakbym spuchla lekko na calym ciele (pomijajac te +18 oczywiscie :-D )
i jak w nocy wstaje siku albo nad ranem i patrze w lustro to ... mam ochote je sciagnac :-D

a wode tez mam non stop przy lozku... az dziwne bo ja nigdy nie pilam wody, w ogole malo pilam, ale przez ciaze nauczylam sie i to mnie cieszy :-)

Dzieki Kkasiulka - to jeszcze nie plamienia, a taki ciemniejszy sluz. Polozna uprzedzala, ze tak moze byc i nie ma w tym nic dziwnego.

Corin, sugerujesz, ze maseczki z racuchow pomoga na te zmarszczki mimiczne??? Jesli tak, podrzuc kilka;-);-)

Co do picia, wlasnie postawilam przed soba kufel (tak, taki do duzego piwka) z sokiem zurawinowym (znalazlam w ekologicznym sklepiku) z woda mineralna. Juz go prawie nie ma:-D Sikam non stop oczywoscie
Poza tym, parzy sie herbatka z lisci malin. Mnie ona calkiem smakuje!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corin mąż patrzy na mnie jak na głupią :-D a ja się chichotam :-D mam akurat balkon otwarty i wyobraziłam sobie moją teściową siedzącą na balkonie z racuchem na twarzy :-D

Inwazja racuchow... Ale bym zjadla takie racuchy, z jagodami i cukrem pudrem... Jutro chyba nasmaze... Bo mi jezor wisi po pas.

Leze sobie w lozeczku klikam z wami a oczy mi sie zamykaja, chyba zaraz odpadne.

Kkasiulka no to juz duzo do wizyty ci nie zostalo, trzymam kciuki &&&&

reklama
Do góry