reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Oj ja to bym zjadla gofra... ale takiego prawdziwego- z nad morza z bita smietana i owocami, mmm...

A wpadlam, zeby Wam zameldowac zo odchodzi mi czop:-) I bardzo sie ciesze:-) chociaz nie ma w nim nawet sladu krwi, wiec z tego co wiem znaczy do ze do porodu jeszcze czas. Ale zawsze to jakis znak:)

reklama
Wydrusia popsulas mi humor no:p JA licze, ze moze cos sie wydarzy w ciagu tego tygodnia... Skurcze tez juz czuje, codziennie kilka, ale takie delikatne, nie bolesne ale odczuwalne... i to tez mnie cieszy, bo przynajmniej wiem co to jest, wczesniej nie wiedzialam:p

Aniu Kochana ale ja biore lek na zatrzymanie skurczy więc pewnie dlatego nic :-) oj uważaj niedługo ruszy :-) a i gratki wielkie bo dziś zaczynasz 40 tydzień :-)

Ostatnia edycja:
Czop zaczal odchodzic wczoraj wieczorem i nadal znajduje jego czesci. Dobrze pamietam ze jak zacznie odchodzic to trzeba przestac sie seksic?? Bo moj gin mowil ze tylko seks moze przyspieszyc troche porod, ale to tydzien temu bylo jak jeszcze bylam "pozamykana na 4 spusty";-)

Tak, dobrze pamietasz.

Konwalianka, nie zazdrosc. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Ty teraz tracisz kilogramy a my nadal zbieramy...

A ja mam od godziny skurcze, nieregularne ale czuje je coraz mocniej. Wzielam nospe i mam nadzieje ze sie wycisza.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam popoludniowo!:-)ja dzis po zakupach, posparztalam, ugotowalam gulasz, fasolke po bretonsku i juz zapakowalam w sloiki:tak:pierogi ruskie zamrozone;-)jutro jeszcze planuje zrobic mielone i buraczki bo bym zjadla:-DCo do racuchow nie lubie tak samo jak nalesnikow:tak:Jeszcze jutro pranie i moge rodzic,u fryzjera tez bylam w tamtym tyg a malemu sie ruszyc nie chce:wściekła/y:
Wczoraj wieczorem sie wkurzylam, pisala do mnie kuzynka jak zawsze czy rodze napisalam tylko ze nie a ta do mnie to wyczysc wanne bo po tym rusza, no wtedy myslalam ze cos mnie trafi,odp jej ze wanne czyszcze nawet bez oczekiwania na porod...
Ania jest nadzieja, mi czesc czopa odeszla ponad tydz temu...szyjki brak ale mi leki wstrzymaly na dobre...
Corin, jak zmeczona jestes to spij ja zazwyczaj 2 razy dziennie padam:zawstydzona/y:
Konwalianka, nie martw sie nas to czeka juz niedlugo:tak:a yak jak pisze corin Ty tracisz kg a my jeszcze nabieramy:-Dcos za cos:-D
wczoraj w nocy 3 razy poczulam sie tak jakby ktos mi igle wbija w kroczu, mialam tak 1 raz, mowie mojemu a ten chce jechac na ip, ze stresu nie spal do 2 a ja padalam od razu:-D

Ostatnia edycja:
Do góry