reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
[
dziewczyny czy wam też się tak bez przerwy chce pić?????:confused:

Piję jak szalona....a jeszcze więcej sikam....boszzzee.......no wykończyć się można. Ale z tego co pamiętam, to tuż po porodzie to siknie się utrzyma, bo będzie schodziła ta woda co teraz magazynujemy. Wieczorem mam wizytę u doktorka, jakoś tak...strasznie jestem dzis przejęta.... poddenerwowana....bardzo jestem ciekawa co mi powie.....

Ja też strasznie dużo pije... i to najchętniej zwykłą wodę gazowaną...
Kkasiulka Kochana trzymam kciukaski bardzo mocniutko &&&&&&&& :*** ja do jutra też w mega stresie

Pochodzilam i rzeczywiscie uplawy troche ciemniejsze wylaza... Moze nie czop, ale pekaja naczynka przy rozszerzajacej sie szyjce, kto wie. Wisienka, Maqnio, mam nadzieje, ze to sie rozkreci! Leki odstawione, wczoraj byly skurcze...

Wisienka, gratulacje dla syna! Qrcze, ja tez na koniec wcinam sporo slodkiego. Za duzo troche

Corin, wczoraj z przerazeniem odkrylam te "dzyndzelki" i zastanwialam sie co jest grane. Ale widze ze to nie tylko moj problem.

Pippi, tak, chce mi sie pic caly czas. Con 3 litry dziennie

Kkasiulka - kciukasy. Ja mam wizyte w srode, nie moge sie doczekac!

Ostatnia edycja:
corin ja też bez flaszki przy łóżku nie usnę :-D i tak piję i sikam na zmianę...

kasiulka, wydrussia to @@@ za wizyty, one teraz są takie emocjonujące, bo ciekawi nas czy coś się zaczyna dziać ... ja czuję się taka rozpulchniona mega w środku, co się namacalnie potwierdza jak robię sobie ten masaż ....

a ja mam wizytę w środę i ciekawa jestem czy dotrwam, ale wydaje mi się że tak, bo jeszcze ani jednego skurczu czy bólu brzucha w całej ciąży nie czułam :baffled:

reklama
Do góry