reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Cześć dziewczyny,
Konwalianka, zazdroszczę, że już w domku jesteście :-)
Morgenrood wyrazy uznania :-) mało która kobietka teraz rodzi bliźnięta naturalnie :-) Śliczne dzieciaczki!
Margerita, Madzia kciuki zaciśnięte!
Em_ka może się jeszcze obróci, ma jeszcze troszkę czasu.. Trzymam kciuki!

Ja dziś byłam odebrać GBS, no i mam gada. Tym się akurat nie przejmuję.
Martwię się wynikami krwi, dostałam encorton na niskie płytki / spadły do 101 tys/ i mała musi poczekać jeszcze z tydzień w brzuszku, bo inaczej zrobią cesarkę w pełnej narkozie :-( Nie za bardzo mi się podoba ta wizja... Ma któraś z Was taki niski poziom płytek?
Z dobrych wieści to urosła z 2700 do 3400 przez 3 tyg, wody OK, łożysko OK. Nic się nie dzieje na dole jeszcze.

reklama
Wisienka, gratulacje dla Maćka!

wróciłam od fryzjera! Teraz jestem gotowa do porodu....:)

co do wyglądu twarzy to ja z dumą stwierdzam, że po mojej buzi wogóle nie widać, że jestem w ciąży..... :) i nie mam krostek, ale na przedramionach robią mi sie takie "dzyndzelki" malutkie - może znikną.... jak nie, to trzeba będzie do dermatologa pójść......

Wisienko, wszystkie okna mam otwarte, mozesz rzucac, tylko uwazaj bo tesciowa na tarasie... zeby racuchem nie zarobila ;-) :-D

Gratulacje dla Macka !!!

Balkan, dzyndzelkow mam od groma, ale glownie pod biustem :-( akurat na lini stanika. Tez mam nadzieje że poznikaja

Ostatnia edycja:
balkan hoho możesz rodzić. I dziekuję w imieniu Macka. Co do tych dzyndzelków to tez mam, z Mackiem oczywiście nie miałam. Niby same odpadną ale zobaczymy. Dla mnie większym problemem są przebarwienia na twarzy. Mimo dużego filtra, którym smaruję sie nawet w domu hormony zrobiły swoje i mam ich na twarzy pełno. A to pewnie samo nie zniknie. Raz już miałam kiedyś po wakacjach. Robiłam kwasy u kosmetyczki i kurację z firmy svr co mnie kosztowało majątek. Tam maleńka tubka kremu ponad sto zł....
Corin no wrzuciłam a teraz leci słoiczek z sosem z truskawek do nich. Dałam truskawki i do środka i jeszcze ubiłam śmietanę i wymieszałam z musem na wierzch. Dzięki za gratki iiiiiiiiiiiiii ratuj teściową bo jeden racuszek mi się wymsknął;-)
Haniad ja miałam wszytskie wyniki w normie, oby te płytki szybko ci podskoczyły ale najważniejszeże mała w porządku. A gada też mam........

Ostatnia edycja:
Wisienka, podobno te przebarwienia znikają - ja też troszkę mam - na kwasy też kiedyś majątek wydałam, więc wolałabym procedury nie powtarzać......

ale za to dziś na zmianie fryzjera zarobiłam prawie 200 zł..... :) będzie w razie czego na pierwszą wizytę z kwasami (choć już nie pamiętam, ile dokładnie to kosztowało)....

Hanidad, gratuluję dużej córy - niestety co do wyników krwi to nie pomogę.....

Madzia, Margerita trzymam za Was kciuki!
Mondergrood, oczywiście szacun za taki dzielny poród i oczywiście gratulacje ! A mowił Ci lekarz, że koło maja to już pewno urodzisz, a tu taka pozytywna niespodzianka.
Ja od wczoraj wymiotuję, wpadłam tylko na chwile,
pozdrawiam

hej Bąble!!!

juz w domku, posiedziałam troche nad papierkami i z czystym sumieniem zostawiłam prace na njlblizsze pół roku:):):)
emka, super, ze wizyta udana, oby tylko malenka zechciała sie jeszcze obrócic!
sestina &&&&za wizyte
wisienka ano widzisz ..jeszcze mnie do roboty gnaja, ale tak to jest jak sie dla siebie samej pracuje:) i wielkie gratulacje dla Maćka!! zdolny chłopak!! ja tez standardowo - bez skurczów, nawet tych najmniejszych..:-)
hanidad super, ze dzidziol urósł i ze zdrowiutki!
katerinka &&& za wizyte:) mała na pewno urosla
psotulka u mnie od rana ktos garaz stawia takze tylko korki w uszach pomagaja:)
sis:*:*:*
kociatka moze to faktycznie czop, i moze przerwiesz to fatum i dzieki tobie krótkoszyjne sie ruszą !?!?!?!?
balkan, super, ze fryzjer udany czyli gotowa do porodu?:-)

reklama
wisienko to super wieści fajnie że się dostał, spokojnie teraz możecie czekać na trzecią odpowiedź:-) ale z tymi racuchami to przegięłaś rzeczywiście...i jeszcze ta bita śmietana:wściekła/y: ja teraz mogłabym na słodyczach jechać od rana do nocy
maqnio no to swoje zrobiłaś i należy się teraz spokój od pracy, to możesz spokojnie rodzić ;-)
haniad ja mam ponad 240 tych płytek więc też nie pomogę..

ja przebarweiń i krostek nie mam, ale suchą skórę owsze...od jakiegoś czasu smaruję twarz na noc ziajką dla niemowląt i pomaga, super nawilża

dziewczyny czy wam też się tak bez przerwy chce pić?????:confused:

Do góry