reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin no i dobrze , ze zakładałas tyle, przynajmniej się teraz nie martwisz
Anulka nie przejmuj się zrzucisz szybciej niż myslisz
Ania ja tez mam wrażenie, ze wyglądam okropnie, mna dodatek mam straszne przebarwienia i już sobie wyobrażam ile kasy pójdzie na pozbycie się tego z twarzy.

reklama
Wisieńko, dziękuję za zaproszenie, ja chętnie Cię poczęstuję babeczkami z bitą śmietaną i owocam, ale sama nie robiłam, są kupne;)

Ania, ja nie mam talentu do tortów, więc kupuję;)

Słonka ja uciekam na to pępkowe, życzę Wam wszystkim dobrej niedzieli!!!

Ostatnia edycja:
FAjnie tak poczytac, ze nie tylko ja sie zle czuje z tymi kg... Moze to normalne u kobiet w ciazy ze nie czuja sie piekne? AJ cale zycie nie mialam kompleksów ani problemow z zaakceptowaniem tego jak wygladam, zawsze uwazalm ze jestem "normalna" i juz;-) A teraz mi ciezko, ale mam andzieje, ze po porodzie wszystko wroci do normy.

Ania, ja zawsze miałam nadwagę;) W szczytowej fazie miałam 105 kg (!) później schudłam 35 kg i mi z tymi 70 kg było dobrze, a teraz czuję się i wyglądam z dodatkowymi 11 kg jak słonica, no ale co zrobić... Schudniemy po;)

Juz niedlugo bedziemy sie chwalic tym ile kilogramow jestesmy na minusie po ciazy:-)

Psota jak sie spotkalam po latach z kolezankami z podstawowki to one pily sobie winko a ja dostalam wielki kieliszek z sokiem marchewkowym w srodku i bylo super:-)

Cześć dziewczyny,
Dołączam do grona babek, które niezbyt dobrze czują się ze swoim wyglądem w ciąży.. U mnie 10 kg na plusie ale czuję się tak ociężała, że masakra ;-) Niby nie mam takiego wielkiego brzuszka, ale chętnie już bym się go pozbyła. Ledwo chodzę, ledwo się schylam.. Pocieszam się, że to już niedługo... Co prawda za chwilę będzie zamiast piłki jeden wielki flak ;-) ale napewno będzie lżej :-)
Co do kremów na rozstępy, przez wszystkie ciąże używałam kremu marki Clarins i uchowałam się przed rozstępami na brzuchu i piersiach. I to nie jest tak,że nie mam skłonności do rozstępów, bo mam ich sporo na nogach i pośladkach z okresu dojrzewania, więc ten kremik mogę polecić, chociaż pewnie to teraz trochę musztarda po obiedzie ;-)

No ciężko jest. Wczoraj byłam u znajomych na imprezce i jak wstawałam z sofy to kumpela powiedziała, że wyglądam jak z 1 grupą inwalidzką :-D nie moja wina, że ta sofa jakaś taka głęboka i ciężko dupcie podnieść ;-)

reklama
Aaalexaaandraaa u mnie podniesienie sie z fotela czy z kanapy to wielki wyczyn az sama jestem w szoku ze tak ciezko mi sie podniesc a pierwsze kroki to tragedia mała na jakis nerw naciska i ból nieziemski ale po paru krokach mija a na plusie tez mam 16 kg

Do góry