reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisienko, chetnie, dzieki, tylko upiecze mi sie babka z truskawami - wezme ze soba ;-) ja mam juz 20 na plusie, samo z siebie sie nie wzielo :-/ ale za 3 tyg szlaban ;-) ja i bez ciazy jestem tzw "slodka dziurka" a w ciazy to juz wogole ;-) dzis wstalam z pypciem na paczka, maz specjalne do sepu pojechal, ale nie bylo :-( no i czekolada to nie to, wiec nawet sie nie zabieram ;-) zrobilam koktail truskawkowo-jagodowy, alevto tez nie to

Wisienka tydz temu robilam, teraz mi sie nie chcialo:-Dzazdroszcze wagi, ja w tamtym mies jeszcze nie mialam rozstepow tylko 3 malutkie a teraz tak mi waga skoczyla ze mam po obu stronach brzucha, robia sie nad pepkiem i na udach mam, kremy niby pomagaly do 8 mies a teraz nic:szok:teraz szulkam czegos dobrego zeby staly sie mniej widoczne bo sa grube i sine:-(
Corin ja ostatnio przez 2 dni wiedzialam ze chce cos slodkiego a nie moglam wymyslec co chce:-Dpatrzylam w sklpepie na slodkie tak jakbym nigdy tego nie widziala:-Di nie wymylilam po 2 dniach wpadlam na to ze jednak czekolada z nadzieniem krowkowym i paczek z wisniami:-D

Ostatnia edycja:
Psota ja tortow/plackow zazwyczaj nie kupuje raczej tylko sama pieke, jak sama zrobie to jakos tak mi bardziej smakuja;-) chociaz niestety nie wygladaja jak te kupne, ale trudno i tak cale znikaja zawsze:-p A te od Sowy znam, bo pracowalam "obok nich":-D w sensie obok tortow:p A ze zawsze slodycze uwielbialam to czasem jakies resztki podjadlam:-p teraz jestem +14 i ciezko mi sie z tym pogodzic, ale przy samym porodze pewnie z 6-7kg zjedzie a reszta mam nadzieje niewiele pozniej:)

Corin ja byłam pewna, ze przytyję w ciązy z 20 conajmniej ale te problemy z żołądkiem nie dopuściły do tego
Anulko nie zazdrość bo to znaczy, ze zazdrościsz mi mdłości, wymiotów i zgagi przez które nie mogłam jeść
Oglądamy z Polem komedię... Haha jaka śmieszna...No dla niego jest smieszna

Anula ja uzywam kremu pharmaceris redukujacy rozstepy i albo pomaga albo ja tak bardzo chce zeby zadzialal ze sobie wmawiam ze rozstepy bledna i sie zmniejszaja:-D w kazdym razie efekty widze tylko nie wiem czy to prawda czy moja wyobraznia:-D

Wisienka tego nie zazdroszcze:tak:ale czasami smutno sie robi gdy spotakam kogos znajmoego i nagle slysze "o jaka duza jestes", tak samo na egzaminie pani dr powiedziala mi " Pani Aniu przytylo sie sporo ale raczej jest to do zrzucenia"...
Ania stosowalam wlasnie ten dzialal do czasu tak jak pisalam w 8 mies mialam 3 male a przez ten mies narobilo sie tyle ze szok brzuch mam fioletowy po bokach a skora prawie mi peka taka juz napieta...

Anula ja tez stosowalam tej firmy przeciwko rozstepom i powychodzily... Z tego ktory redukuje rozstepy jestem bardziej zadowolona niz z tego ktory mial sprawic ze w ogole ich nie bedzie...
Mi wszyscy mowia ze dobrze wygladam, ale jak patrze w lustro to widze cos innego. Moze dlatego ze jeszcze nigdy taka duza nie bylam.

reklama
Ania mi kolezanka powiedziala o kremie na rozstepy i blizny firmy ava podobno jest swietny, moze tego wyprobuje...ja ogolnie chyba w miare wygladam da sie przezyc ale nie ukrywam te 17 kg zrobily swoje...juz na poaczatku mama mi jeczala zebym uwazala na wage ale co poradze przeciez nie siedze ciagle i nie jem a glodzic sie tez nie bede...moze to tez przez to ze od marca lezalam.

Do góry