reklama
hej brzuchy! :-* ja po calym dniu na basenie- POWROCILAM!
pozniej juz nie bylo szans z tymi dzieciakami co skacza ze wszystkich stron do wody, balam sie ze mi jakis przyfasoli z nogi czy z czegos innego i bylby problem..
ale i tak sobie poplywalam duzo i poczytalam ksiazke w cieniu, ahh.. uwielbiam tak spedzac upalne dni, normalnie zar z nieba leci, basen mam kolo domu ale jak szlam ten kawalek to myslalam ze umre, ze sie rozpluszcze jak kostka lodu.. szok!
aaaa wlasnie, pierwszy raz w czasie calej mojej ciazy ktos zrobil taki mily gest (a dokladniej babeczka z basenu) i wpuscila mnie bez kolejki mowiac po kolei wszystkim ze w taki upal nie moge stac tyle na sloncu z w tak zaawansowanej ciazy ale fajnie nie wiem czy ludzie byli zadowoleni bo nawet na nich nie popatrzylam
jutro wyzyta u lekarza, ajj... ciekawe co tam mi powie ^^ i pewnie po wizycie znowu na basen mykne na pol dnia :-)
pozniej juz nie bylo szans z tymi dzieciakami co skacza ze wszystkich stron do wody, balam sie ze mi jakis przyfasoli z nogi czy z czegos innego i bylby problem..
ale i tak sobie poplywalam duzo i poczytalam ksiazke w cieniu, ahh.. uwielbiam tak spedzac upalne dni, normalnie zar z nieba leci, basen mam kolo domu ale jak szlam ten kawalek to myslalam ze umre, ze sie rozpluszcze jak kostka lodu.. szok!
aaaa wlasnie, pierwszy raz w czasie calej mojej ciazy ktos zrobil taki mily gest (a dokladniej babeczka z basenu) i wpuscila mnie bez kolejki mowiac po kolei wszystkim ze w taki upal nie moge stac tyle na sloncu z w tak zaawansowanej ciazy ale fajnie nie wiem czy ludzie byli zadowoleni bo nawet na nich nie popatrzylam
jutro wyzyta u lekarza, ajj... ciekawe co tam mi powie ^^ i pewnie po wizycie znowu na basen mykne na pol dnia :-)
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Hej laseczki, nie przejmujcie się że nie możecie szybko wstać, ja też się toczę a do wanny to nawet nie wchodzę, bo czułabym się jak hipopotam heh...
em_ka fajnie masz basen pod nosem aż się prosi aby pójść. My z mężem kupiliśmy taki duży ale nie mam okazji się wykąpać, pogoda się troszkę popsuła, i wieje chłodny wiatr więc muszę poczekać na ciepełko... oby nie zadługo
em_ka fajnie masz basen pod nosem aż się prosi aby pójść. My z mężem kupiliśmy taki duży ale nie mam okazji się wykąpać, pogoda się troszkę popsuła, i wieje chłodny wiatr więc muszę poczekać na ciepełko... oby nie zadługo
Iwonus wiem jak to jest jak sie czeka na cieple dni, ale u nas to juz przesada jak wieczorem sie oddychac nie da, w dzien 37 stopni a w nocy 26 to troszke przesada. Ja zasypiam z mokra chustka na nogach bo tak mnie pieka z goraca, dlatego tez spedzam dni na basenie bo w domu sie wytrzymac nie da, a na basenie przynajmniej sie schodzic moge. Wolalabym osobiscie zeby sie troszke ochlodzilo, tak do 25 st byloby dobrze..
Corin
Mama Trójki :)
Widzisz emka, nigdy nie dogodzisz ;-) mnie sie marzy cieplejszy dzien. U nas dzis 15 stopni, ale jak sobie przypomne zeszloroczne upaly z hiszpanii to ci sie nie dziwie ;-)
Mimi36
Fanka BB :)
Nie tęsknijcie za upałami kochane ja mam dość a i pogoda taka jak u Emki,każdy dzień,zero deszczu,Wy w PL przynajmniej macie wytchnienie,wiaterek,deszcz itp ,u nas jak jest lato to lato na całego,ponad 35 każdego dnia,do tego ogromna wilgotnośc,matko ile ja bym dała za 1 dzień z temp.ok 25
balkan
oj a Wy znów o pogodzie i kilogramach.... ja się wagą nie przejmuję (może dlatego, że mam 11 kg do przodu, więc i tak się mieszczę w przyjętej przez siebie normie.... przejmuję się natomiast naddatkiem tłuszczyku na udach i pupie..... a i doczytałam się, że po cesarce to pół roku trba odczekać przed siłownia.... ale może uda się szybciej.....
bardziej mnie martwi moja kondycja..... idę na bazarek i spowrotem (w jedną stronę ok 600 m) to muszę pół dnia odpoczywać....
a upały od jutra mają wrócić.....
bardziej mnie martwi moja kondycja..... idę na bazarek i spowrotem (w jedną stronę ok 600 m) to muszę pół dnia odpoczywać....
a upały od jutra mają wrócić.....
Anula1989
tak piszecie ze ciezko wam sie podnosic a ja nie mam takiego problemu, moge kucnac i wstac od razu az kolezanki sie dziwily tak samo mam gdy siedze na podlodze(tak sie zawsze maluje a rzeczy stoja na lawie)ciut gorzej z lozka ale wtedy na bok i jest ok, ciezej mi bylo mies temu a teraz nawet ciezaru brzucha tak nie czuje moze dlatego ze jest juz mega nisko sama nie wiem
Mimi, Emka u was tragedia z pogoda, u mnie dzis chlodno z czego sie ciesze
Emka a niech nawet gadaja im ciezko stac w upale a co Ty masz powiedziec, mnie jak juz to kasjerka w stokrotce przepuszcza i za kazdym razem pyta ile jeszczea z ludzi w kolejkach jak juz przepuszczaja to dziadkowie ktorzy sami czasami ledwo stoja, mlodszym mezczyznom sie zdarza ale kobietom nieeeee.....
Zaraz zrobie budyn, planuje tak juz ze 3 dni robic i nie wychodzi
Mimi, Emka u was tragedia z pogoda, u mnie dzis chlodno z czego sie ciesze
Emka a niech nawet gadaja im ciezko stac w upale a co Ty masz powiedziec, mnie jak juz to kasjerka w stokrotce przepuszcza i za kazdym razem pyta ile jeszczea z ludzi w kolejkach jak juz przepuszczaja to dziadkowie ktorzy sami czasami ledwo stoja, mlodszym mezczyznom sie zdarza ale kobietom nieeeee.....
Zaraz zrobie budyn, planuje tak juz ze 3 dni robic i nie wychodzi
balkan
Anula, ja też na szczęście nie mam problemów ze wstawaniem... tylko się szybko męczę, ale to też pewnie przez to 2-miesięczne leżenie kompletnie nie mam kondycji....
a co do wagi, to mój gin mi powiedział, że w zasadzie wyłącznie otyłe kobiety przed ciążą tolerują przyrost wagi w ciąży, bo zaczynają się racjonalnie odżywiać i potrafią tylko po kilka kilo przytyć, albo wręcz wogóle.....
a co do wagi, to mój gin mi powiedział, że w zasadzie wyłącznie otyłe kobiety przed ciążą tolerują przyrost wagi w ciąży, bo zaczynają się racjonalnie odżywiać i potrafią tylko po kilka kilo przytyć, albo wręcz wogóle.....
reklama