reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej brzuchy! :-* ja po calym dniu na basenie- POWROCILAM! :-D
pozniej juz nie bylo szans z tymi dzieciakami co skacza ze wszystkich stron do wody, balam sie ze mi jakis przyfasoli z nogi czy z czegos innego i bylby problem..
ale i tak sobie poplywalam duzo i poczytalam ksiazke w cieniu, ahh.. uwielbiam tak spedzac upalne dni, normalnie zar z nieba leci, basen mam kolo domu ale jak szlam ten kawalek to myslalam ze umre, ze sie rozpluszcze jak kostka lodu.. szok!
aaaa wlasnie, pierwszy raz w czasie calej mojej ciazy ktos zrobil taki mily gest (a dokladniej babeczka z basenu) i wpuscila mnie bez kolejki mowiac po kolei wszystkim ze w taki upal nie moge stac tyle na sloncu z w tak zaawansowanej ciazy :-D ale fajnie :-D nie wiem czy ludzie byli zadowoleni bo nawet na nich nie popatrzylam :-D

jutro wyzyta u lekarza, ajj... ciekawe co tam mi powie ^^ i pewnie po wizycie znowu na basen mykne na pol dnia :-)

Hej laseczki, nie przejmujcie się że nie możecie szybko wstać, ja też się toczę a do wanny to nawet nie wchodzę, bo czułabym się jak hipopotam heh...

em_ka fajnie masz basen pod nosem aż się prosi aby pójść. My z mężem kupiliśmy taki duży ale nie mam okazji się wykąpać, pogoda się troszkę popsuła, i wieje chłodny wiatr więc muszę poczekać na ciepełko... oby nie zadługo

Iwonus wiem jak to jest jak sie czeka na cieple dni, ale u nas to juz przesada jak wieczorem sie oddychac nie da, w dzien 37 stopni a w nocy 26 o_O to troszke przesada. Ja zasypiam z mokra chustka na nogach bo tak mnie pieka z goraca, dlatego tez spedzam dni na basenie bo w domu sie wytrzymac nie da, a na basenie przynajmniej sie schodzic moge. Wolalabym osobiscie zeby sie troszke ochlodzilo, tak do 25 st byloby dobrze..

Nie tęsknijcie za upałami kochane ja mam dość a i pogoda taka jak u Emki,każdy dzień,zero deszczu,Wy w PL przynajmniej macie wytchnienie,wiaterek,deszcz itp ,u nas jak jest lato to lato na całego,ponad 35 każdego dnia,do tego ogromna wilgotnośc,matko ile ja bym dała za 1 dzień z temp.ok 25

oj a Wy znów o pogodzie i kilogramach.... ja się wagą nie przejmuję (może dlatego, że mam 11 kg do przodu, więc i tak się mieszczę w przyjętej przez siebie normie....:) przejmuję się natomiast naddatkiem tłuszczyku na udach i pupie..... a i doczytałam się, że po cesarce to pół roku trba odczekać przed siłownia.... :) ale może uda się szybciej.....

bardziej mnie martwi moja kondycja..... idę na bazarek i spowrotem (w jedną stronę ok 600 m) to muszę pół dnia odpoczywać....

a upały od jutra mają wrócić.....

tak piszecie ze ciezko wam sie podnosic a ja nie mam takiego problemu, moge kucnac i wstac od razu az kolezanki sie dziwily tak samo mam gdy siedze na podlodze(tak sie zawsze maluje a rzeczy stoja na lawie)ciut gorzej z lozka ale wtedy na bok i jest ok, ciezej mi bylo mies temu a teraz nawet ciezaru brzucha tak nie czuje moze dlatego ze jest juz mega nisko sama nie wiem:eek:
Mimi, Emka u was tragedia z pogoda, u mnie dzis chlodno z czego sie ciesze:-p
Emka a niech nawet gadaja im ciezko stac w upale a co Ty masz powiedziec, mnie jak juz to kasjerka w stokrotce przepuszcza i za kazdym razem pyta ile jeszcze:-Da z ludzi w kolejkach jak juz przepuszczaja to dziadkowie ktorzy sami czasami ledwo stoja, mlodszym mezczyznom sie zdarza ale kobietom nieeeee.....
Zaraz zrobie budyn, planuje tak juz ze 3 dni robic i nie wychodzi:-D

Anula, ja też na szczęście nie mam problemów ze wstawaniem... :) tylko się szybko męczę, ale to też pewnie przez to 2-miesięczne leżenie kompletnie nie mam kondycji.... :(

a co do wagi, to mój gin mi powiedział, że w zasadzie wyłącznie otyłe kobiety przed ciążą tolerują przyrost wagi w ciąży, bo zaczynają się racjonalnie odżywiać i potrafią tylko po kilka kilo przytyć, albo wręcz wogóle.....

reklama
Balkan to przez lezenie, ja lezalam od marca,zaczelam chodzic 3 tyg temu i mialam tak samo ciezko bylo przejsc kawalek, zaraz sapalam, wszystko bolalo ale juz lepiej:tak:kwestia czasu;-)

Do góry