reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Alexandra, ja tego nie ograniam, im dalej tym lepiej mi się śpi;) Tylko co będzie jak się rozleniwię, a mój synuś po nocach spać nie będzie chciał? ;)

Anula, ja tam bym chciała takiego małego łobuza:)

Corin, dobrze, że u Ciebie się wszystko poprawiło:)

Ania, kupiłam sobie wczoraj ten tort od Sowy w Chacie Polskiej w Smochowicach, ale to nie jest taki jak w Wawie mają, tam zupełnie inaczej wygląda i smakuje, mmm:) Za to Sowa ma rewelacyjny torcik z adwokatem, nazywa się Sieć Pająka, polecam;)

Malamii, miłego! :)

Wisieńko, hehe:) No to rewelacyjnie kochana!

MADZIA, ja mam paznokcie mocne jak nigdy.

reklama
Madzia witaj!Mnie się połamały,a,ze nie mam weny ich piłować,obcięłam na krótko i spokój,raczej teraz przy małym to krótkie pazurki i juz:)

mimi ja nie miałam długich i tak mi się dziwnie połamały aż bardziej niż na krótko :-Dbolą :(
no nic a ja już spakowana i mam stres przed jutrzejszym szpitalem :eek:nie wiem czego sie spodziewac ...

Dziewczyny prosze, nie mowcie o tortach. Ja mam dzis taka chec na slodkie ze to historia. Chyba skonczy sie tym ze cos upieke, bo mnie poskreca inaczej....
ja też ale zadowolę się chyba czekoladą :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
skoro o czekoladzie mowa to przywiozlam ostatnio jedna z polski. NIESAMOWITA!!!! tak jak ja nie przepadam za czekolada to chyba nikt na swiecie tak nie ma... a te opierdzielilam raz raz. Kazda kostka ma mase kremowa, a w srodku dziurkę, z tofi i orzeszkiem.... mniam mniam mowie was, pychota!!!!

a ja wczoraj zrobilam cala miche truskawek zalanych galaretka malinowa i zjadlam do wieczora z bita smietaną... jeju ale pyszności!!

a ja wczoraj zrobilam cala miche truskawek zalanych galaretka malinowa i zjadlam do wieczora z bita smietaną... jeju ale pyszności!!
o rannnyyyyyyyyy :-Dza co

mimi idę już jutro a cięcie zaplanowane na wtorek . mój lekarz na urlopie i mam nadzieję że nic sie nie zmieni . ( mam skierowanie + wpis w karcie ) .na wizycie zapewniał że ordynator wie i nikt mnie nie wygoni :eek:bo ma inną wizję porodów po pierwszej cesarce.

Ostatnia edycja:
Wisnienka teraz bedziemy sie przescigac w przenoszeniu:-D
Psota moj moze byc lozbuzem aby skoro swit nie wstawal:-Dja mam +17:szok:
Madzia bedzie dobrze i juz we wt przytlulisz synka:tak:
Corin co do slodkiego ja na poczatku nie moglam az ato teraz mam ciagle ochote, tez nic nie mam zzjadlam wczoraj i w pt czekolade a dzis na sucho platki czkekoladowe bo mleka nie lubie...
Wlasnie skonczylam obiada schabowe, mlode ziemniaki i mizeria zawsze moj mi pomagal ale dzis formula i uznal ze na obiad beda kanapki, sama zaczelam robic a wtedy ciagle pytal czy dlugo bo glodny...

reklama
Do góry