reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Dziewczyny!

Wczoraj wieczorem nieco się martwiłam, bo malutki się słabo ruszał, dzisiaj już jest lepiej, ale chyba ma już malusio miejsca i mu ciężko. Co do snu, to zawsze sypiam dobrze, ale dzisiaj spało mi się rewelacyjnie!

U nas dzisiaj w planach pępkowe! Ja opiję narodziny dzidziulka wodą mineralną;)

Magia, gratuluję szybkiego porodu i zdrowego synulka!

Sestinko, mnie nic nie męczyło, żadne skurcze, bóle, zupełnie NIC;) także ja nadal grzecznie czekam na swoją kolej;)

Wisieńko, gdyby można było, to oddałabym Ci troszkę mojej melodii do spania:)

Mailuj, cieszę się, że impreza udana:)

Balkan, gdybym była w Warszawie, to zaciągnęłabym męża na tort kajmakowy do Folk gospody:) Tak za mną chodzi, że się chyba wścieknę, a w Poznaniu takiego nie ma:(

Teśka, wysyłam do Ciebie słoneczko:)

Patrycja, my jeszcze mamy czas;)

Fagiolino, dziękuję bardzo! Trzymam za Ciebie mocno kciukasy! :)

Kociatko,u mnie było by dokładnie tak samo, a teraz latam jak szalona i nic;)

Maqnio, tu chodzi o to, że czas najwyższy się rozpakowywać, bo Ty i Dodi kolejkę wstrzymujecie;) Buuuzi Słonko:*

Anula, mój synuś też szalał, a teraz się jakoś wyciszył;)

Mimi, trzymam paluchy!

Marzenko, Miczko, Dodi, witajcie!

Ostatnia edycja:
reklama
psota, zazdroszczę... moje cudownie przespane noce odchodzą w niepamięć... :-( nie wiem co, ale coś nie pozwala mi spać... :eek: dzisiejsza noc to już w ogóle tragedia... a mały tak się rozpycha, że chyba pępkiem wyjdzie...

Psota moze bedziemy mialy rozrabiakow:-Dmoj szaleje od 23 do 1 tak ze nie dam rady zasnac i rano ma takie ze 3 godz w ciagu dnia zdarza sie ale nie na tak dlugo:-D
co do spania ja wczoraj wstalam o 10 zrobilam pranie, ugotowalam, posprzatalam i o 15 poszlam spac o 17 ale nadal mi sie chcialo i zasnelam o 18 do 21:-Da pozniej poszlam spac o 23 po kapieli i wstalam dzis o 10

Mimi Tobie tak zazdrosze ze juz malego bedziesz miala:tak:a ja w 26 tyg z szyjka w szpitalu na 2 tyg pozniej lezenie bo miala cm, w 34 szpital i sterydy, poznad tydz temu bylam na wizycie odstawilam leki, szyki nie mam i nic sie nie dzieje najmniejszego skurcza nie mam...chodze duzo, w domu ciagle cos robie i nic. Niby 2 termin moze jeszcze ruszy jak nie 4 ide do szpitala i pewnie wywolaja

Hej dziewczyny :-) po moich bezsennych nocach nadszedl czas suselkowania, na przekor wam wszystkim. Nawet przestalam wstawac na nocne siku.:szok: potrafie obudzic sie kolo 6 isc do kibelka, wrocic do lozka i spac do 8-9 :-) a potem jeszcze w dzien ucieka mi oczko...

Moje ostatnie polegiwania spowodowaly tez zejsciem opuchlizny z kostek (jupiiii), jeszcze nie do konca ale juz widac gdzie konczy sie kolano a gdzie lydka :-D daleko moim nogom do sloniowych ;-)

Skurcze tez wyciszyly sie pieknie, jedynie jak usiade albo wstane to brzuch momentalnie twardnieje.

Psotka jak co to u nas w Poznaniu tez mozna kupic tort kajmakowy:) TAki od A. Sowy nie wiem czy to Cie zaspokoi?:-p Jesli tak to moge Ci napisac gdzie jest do kupienia:)

Witam dziewczynki :)
Wiedziałam, że jak wrócę z wyjazdu to znajdę tu pełno newsów :) i to takich miłych :)

Magia - GRATULUJĘ!!!! Staś - duży chłopak! :)) Oby zdrowo rósł :)
basieniak - śliczna ta Twoja córunia :) Gratuluję :)

A ja dzisiaj przespałam 12 godzin :) Oczywiście z przerwami na siusiu co 1,5 godziny :/ Po sobotniej nocy (ledwo oczy zmrużyłam bo cały czas mnie zgaga męczyła!!) i podróży musiałam odpocząć. Dzisiaj w planach odwiedziny u teściów, choć najchętniej bym się położyła spać :p Taki coś dzisiaj śpiący dzień.. ;)
Miłego..!

Psotka oj oddałas mi melodie do spania bo połozyłam się koło Pawła chwile po dziesiątej i dopiero wstałam:-D
sestinka faktycznie musisz pościć ale skoro cc za 1.5 tyg to max 7.5 t postu wam zostało:-)
Corin no moja kochana dobrze, ze się w koncu dobrze czujesz i wysypiasz
maqnio może masz przedporodowe nerwy...Ja tez raz po skurczy wyhaftowałam się , może to macica żołądek ścisneła
Anulka. kociatka haha, będziemy teraz się grupowo się przterminowywać a wcześniej była panika, ze już
Ania, mimi witajcie
alex oj teraz rozpycha się to fakt, nie ma miejsca biedaczysko, ja dzięki tej poduszce do spania dla ciężarówek jakoś znajduję pozycję

reklama
witam brzuchatki
corin super że się już lepiej czujesz
maqnio ja od dziś nie odbieram telefonów i nie czytam wiadomości na fb... też mnie starsznie denerwują
mimi trzymam kciuki
alex nie zazdroszczę ciężkiej nocki
wisienko spij i odpoczywaj ..czas szybko leci
dodi to super że już razem
patrycja jak sprawa ze szczurem ???
czy wy tez macie takie problemy z paznokciami mi tak popękały i połamały się aż bolą:angry:

Do góry