Cześć Dziewczyny!
Wczoraj wieczorem nieco się martwiłam, bo malutki się słabo ruszał, dzisiaj już jest lepiej, ale chyba ma już malusio miejsca i mu ciężko. Co do snu, to zawsze sypiam dobrze, ale dzisiaj spało mi się rewelacyjnie!
U nas dzisiaj w planach pępkowe! Ja opiję narodziny dzidziulka wodą mineralną
Magia, gratuluję szybkiego porodu i zdrowego synulka!
Sestinko, mnie nic nie męczyło, żadne skurcze, bóle, zupełnie NIC także ja nadal grzecznie czekam na swoją kolej
Wisieńko, gdyby można było, to oddałabym Ci troszkę mojej melodii do spania
Mailuj, cieszę się, że impreza udana
Balkan, gdybym była w Warszawie, to zaciągnęłabym męża na tort kajmakowy do Folk gospody Tak za mną chodzi, że się chyba wścieknę, a w Poznaniu takiego nie ma
Teśka, wysyłam do Ciebie słoneczko
Patrycja, my jeszcze mamy czas
Fagiolino, dziękuję bardzo! Trzymam za Ciebie mocno kciukasy!
Kociatko,u mnie było by dokładnie tak samo, a teraz latam jak szalona i nic
Maqnio, tu chodzi o to, że czas najwyższy się rozpakowywać, bo Ty i Dodi kolejkę wstrzymujecie Buuuzi Słonko:*
Anula, mój synuś też szalał, a teraz się jakoś wyciszył
Mimi, trzymam paluchy!
Marzenko, Miczko, Dodi, witajcie!
Wczoraj wieczorem nieco się martwiłam, bo malutki się słabo ruszał, dzisiaj już jest lepiej, ale chyba ma już malusio miejsca i mu ciężko. Co do snu, to zawsze sypiam dobrze, ale dzisiaj spało mi się rewelacyjnie!
U nas dzisiaj w planach pępkowe! Ja opiję narodziny dzidziulka wodą mineralną
Magia, gratuluję szybkiego porodu i zdrowego synulka!
Sestinko, mnie nic nie męczyło, żadne skurcze, bóle, zupełnie NIC także ja nadal grzecznie czekam na swoją kolej
Wisieńko, gdyby można było, to oddałabym Ci troszkę mojej melodii do spania
Mailuj, cieszę się, że impreza udana
Balkan, gdybym była w Warszawie, to zaciągnęłabym męża na tort kajmakowy do Folk gospody Tak za mną chodzi, że się chyba wścieknę, a w Poznaniu takiego nie ma
Teśka, wysyłam do Ciebie słoneczko
Patrycja, my jeszcze mamy czas
Fagiolino, dziękuję bardzo! Trzymam za Ciebie mocno kciukasy!
Kociatko,u mnie było by dokładnie tak samo, a teraz latam jak szalona i nic
Maqnio, tu chodzi o to, że czas najwyższy się rozpakowywać, bo Ty i Dodi kolejkę wstrzymujecie Buuuzi Słonko:*
Anula, mój synuś też szalał, a teraz się jakoś wyciszył
Mimi, trzymam paluchy!
Marzenko, Miczko, Dodi, witajcie!
Ostatnia edycja: