reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin, nie kracz nie kracz:) bo mój małżonek szanowny jak by miał odebrać poród, to do końca życia by mnie chyba nie tknął...on to wrażliwiec jest jakich mało:-D no i auto bym zabrudziła hahaha
A do tego to panikarz, bo on myśli, że jak zaczne rodzic w domu to nie zdąże do szpitala:) (a mamy do niego 5 minut) więc teraz z gdańska to juz w ogóle będzie spanikowany heh

reklama
Hej Kochane ja po KTG i USG mała waży 2900g KTG ok skurczyki są ale nie duże. Trochę się zmartwiłam bo czekam aż ginek zadzwoni czy w środę na oddział czy bezpośrednio w piątek i cięcie... Ja już zaczęłam wątpić w to całe CC :-/

Balkan nio pewnie że lepiej od razu na cc... Najpierw było że w piatek bezpośrednio na cięcie potem że w środę a teraz że jeszcze da znać czy piątek czy środa... Boje się że w końcu napisze że nie da rady...

Marzena, leż jak najwięcej - już niedługo zostało.....

Wydrusia - jedno jest pewne - na pewno urodzisz. Masz skierowanie na cc to tylko czekaj na termin - masz jeszcze chwilkę czasu na rozwiązanie.... wiesz przecież, że środa albo piątek.... spokojnie czekaj - denerwować się nie ma czym....

Balkan nio pewnie że lepiej od razu na cc... Najpierw było że w piatek bezpośrednio na cięcie potem że w środę a teraz że jeszcze da znać czy piątek czy środa... Boje się że w końcu napisze że nie da rady...
wydrusiu to ja już nie rozumiem??masz skierowanie na cc....czy nie.....bo na skierowaniu powinna byc data pzyjecia do szpitala i wtedy zapada decyzja kiedy co i jak ....ale już jak jest się na oddziale .musisz wiedziec kiedy cc bo trzeba sie przygotowac chociażby byc na czczo przed cieciem itd.oby się jak najszybciej odezwał

Ostatnia edycja:
reklama
Wydrusia, jak to bez skierowania? Mój lekarz prowadzący jest szefem szpitala, w którym rodzę, a skierowanie i tak muszę mieć, zapisać się na podany termin itp...... dowiedz się wszystkiego dokładnie, żeby potem nerwów nie było....

Do góry