reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin, nie kracz nie kracz:) bo mój małżonek szanowny jak by miał odebrać poród, to do końca życia by mnie chyba nie tknął...on to wrażliwiec jest jakich mało:-D no i auto bym zabrudziła hahaha
A do tego to panikarz, bo on myśli, że jak zaczne rodzic w domu to nie zdąże do szpitala:) (a mamy do niego 5 minut) więc teraz z gdańska to juz w ogóle będzie spanikowany heh

reklama
Hej Kochane ja po KTG i USG mała waży 2900g KTG ok skurczyki są ale nie duże. Trochę się zmartwiłam bo czekam aż ginek zadzwoni czy w środę na oddział czy bezpośrednio w piątek i cięcie... Ja już zaczęłam wątpić w to całe CC :-/

Balkan nio pewnie że lepiej od razu na cc... Najpierw było że w piatek bezpośrednio na cięcie potem że w środę a teraz że jeszcze da znać czy piątek czy środa... Boje się że w końcu napisze że nie da rady...

Marzena, leż jak najwięcej - już niedługo zostało.....

Wydrusia - jedno jest pewne - na pewno urodzisz. Masz skierowanie na cc to tylko czekaj na termin - masz jeszcze chwilkę czasu na rozwiązanie.... wiesz przecież, że środa albo piątek.... spokojnie czekaj - denerwować się nie ma czym....

Balkan nio pewnie że lepiej od razu na cc... Najpierw było że w piatek bezpośrednio na cięcie potem że w środę a teraz że jeszcze da znać czy piątek czy środa... Boje się że w końcu napisze że nie da rady...
wydrusiu to ja już nie rozumiem??masz skierowanie na cc....czy nie.....bo na skierowaniu powinna byc data pzyjecia do szpitala i wtedy zapada decyzja kiedy co i jak ....ale już jak jest się na oddziale .musisz wiedziec kiedy cc bo trzeba sie przygotowac chociażby byc na czczo przed cieciem itd.oby się jak najszybciej odezwał

Ostatnia edycja:
reklama
Wydrusia, jak to bez skierowania? Mój lekarz prowadzący jest szefem szpitala, w którym rodzę, a skierowanie i tak muszę mieć, zapisać się na podany termin itp...... dowiedz się wszystkiego dokładnie, żeby potem nerwów nie było....

Do góry