reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Brzuchatki!

Dziękuję za wszystkie życzenia! Nawet wczoraj tęcza specjalnie dla nas sie pojawiła na niebie..... :)

Nadrobiłam wszystko, ale zapomniałam, co chciałam napisać.....

Magia - trzymam dziś wielkie kciuki, żeby za bardzo Cię nie męczyli.....

Em_ka - nigdy bym chyba lepiej nie opisała własnych obaw przed cc niż Ty - faktycznie jest to zdecydowanie mniej magiczne przeżycie.... ale cóż - mus to mus.....

Nil, trzymam kciuki za podjęcie decyzji, co chcesz dalej za swoim małżeństwem zrobić..... łatwo się radzi będąc postronnym świadkiem, a trudniej podejmowac decyzję, jak ona Ciebie dotyczy - a w zasadzie Ciebie i dzieci - pamiętaj tylko, że trwanie w chorym związku wyłacznie ze względu na dzieci to skrajna głupota - ja jestem takim dzieckiem i zdecydowanie wolałabym, żeby rodzice się wcześniej rozwiedli niż czekanie z tym do mojej pełnoletności......

kolejna noc minęła bezobjawowo, choć profilaktycznie na noc biorę nospę.... brzuch ćwiczy zaciekle.... ponieważ przewracanie się z boku na bok w nocy to cała procedura, do której się muszę obudzić, więc długo śpię na jednym boku - dziś rano się obudzxiłam po kilku godzinach na lewym boku, dotykam, a tam chyba cały Mateusz z tej strony leżał..... :)

no i dziś słomiana wdowa jestem, bo pozwoliłam mężowi na wyprawę gdzieś do nadburzańskiego Parku Narodowego na motocyklu - a niech korzysta z woloności..... :)

reklama
balkan, psotka witajcie
balkan super że wszytsko sie wczoraj udało.... moc życzeń jeszcze raz
psotka no to wielki dzień was czeka .uważaj na siebie i nie forsuj się
idę po kawusię bo ledwo żyję
dodi ..... córcia czeka na tatę ... to chyba dzisiaj ???:-Dlepeij weż kogoś jak będziesz jechać na to lotnisko
ciekawe jak mailuj po weselnych pląsach???
corin a ty jak sie czujesz kochana ... ustały lekko te skurczybyki`
magia &&&&&&&czekamy na informacje
em ka życzę ci kochana takiego porodu jaki sobie wymarzyłaś ... zobaczysz że tak będzie .nie martw się na zapas ;-)
nil trudna sprawa.trzeba zasnatowic się co i jak dalej . nie podejmij dezycji pochopnie daj sobie trochę czasu

Witajcie mamuski kochane i babelki

Mailuj daj znac jak tam po weselu sie czujesz

Magia trzymam kciuki za dzisiejszy dzien

dodi przywitaj cała soba mezusia po takim czasie rozłaki

Nil bidulko współczuje ci meza , juz kiedys o tym rozmawiałysmy ze nie robisz tego dla dzieci tylko przeciwko nim , one napewno nie chca zyc w takiej atmosferze , wim to ze swojego doswiadczenia , a skoro teraz go nic nie wzrósza to później sie to napewno nie zmieni tylko pogłebi faceci tacy juz sa , ze potem tylko kobieta ma wszystko na głowie

balkan ,psotka, madzia witajcie kochaniutkie

Hej Kochane! Obiecałam przyjść i postraszyć przed porodem;-)

Ja na chwilkę, bo za 15-20 dzwonię do gina czy są miejsca na oddziale. On mi powie, kiedy się zjawić. Spaliśmy pierwszą noc w nowym domu, ale trudno powiedzieć, żeby była przespana:-)

Dam Wam znać co i jak:-)

dzień dobry okrąglaczki!
Po pierwsze kciuki za magię&&&&&&!przeogromne! trzymaj się i ciesz się tymi chwilami!
psota nereczka zapewne słodko uciśnięta jakąś stópką;) miłego świętowania!
Nil kobiety górą! Zwlaszcza te, które mają pociechy - w nas siła;)
balkan ten mam tak w nocy- dzis obudziłam się sztywna jak kij- ciekawe ile moj rekord padł spania na jednym boku eheheh
całuje mamunie wszystkie
moja kruszyna chyba umysliła sobie że dokopie się do mnie łapkami przez pipkę heheh- no gmera mi niemiłosiernie w kroku brrr zdecydowanie wolę wszelkie kopniaki i wyprężenia. Wczoraj u Nas ogarnianie pawlaczy ostatnich i przesuwanie mebli w duzym pokoju- musimy miec gdzies kąt na wstawienie wózka. Na razie jeszcze musimy pognieżdzić się w dwóch pokojach - tak juz pół garazu ojcu zawaliłam tym, co zawalało w domu;)
magia sen zapamiętałaś!

Witajcie dziewczyny.

Ale dzis jestem nieprzytomna. Wstalam pół godziny temu i dojśc do siebie nie mogę. Piję kawę na rozruch.
Ewula jakaś taka mniej ruchliwa ostatnio ale czuję że od casu do czasu przesuwa nóżkę albo próbuje prostować rączkę (to juz nie jest przyjemne ;-) )

MAdzia, dziekuję lepiej. Jednak leżenie (niekonsekwentne, ale i tak sporo leże) dużo dało. Skurcze są ale znośne, takie ćwiczenia, jak to nazywacie :-)

Nil, ja uważam jak Marzena, zresztą też już kiedys pisałam ci na ten temat. Współczuję kochana i tulę.

Mailuj pewnie odsypia zarwaną nockę :-) ale i tak mam nadzieję na relację z weselicha :-)

Psotko,
może dopadla cię kolka nerkowa?

Dodi, uwazaj dzis na siebie w drodze na lotnisko, a spowrotem niech już mąż prowadzi najlepiej.

Magia, kciuki zaciśniete mocno!!

Idę sklecić jakieś śniadanie, zaraz mąż ze świeżym pieczywem wróci :-)

Corin najważniejsze że skurczybyki ćwiczebne hehe. POdrzućcie tam co dobrego na sniadanko- ja na razie na platkach z mlekiem tak na zabicie głoda;)
Mailuj cos czuję się odblokuje ihihi po tej gimnastyce
Magia co racja to racja- tyle kłębiących się emocji:))) Ja juz na myśl co tam się u Ciebie będzie działo niebawem mam gęsią skore;) ajajaj ale cudnie

reklama
Cześć Dziewczyny, ponownie :)

przespałam się godzinkę i zgłodniałam.... :) musze umyć głowę i może Mamę na jakieś zakupy wyciągnę.....

Corin, ja się tak domyślałam, ze z tym leżeniem to mało konsekwencji u Ciebie - pamiętaj, że nie ma ludzi niezastapionych, najwyżej coś będzie niezrobione i świat sie nie zawali.... a każdy dzień Ewuni w brzuchu szansa na brak powikłań zdrowotych u Niej, więc bardzo Cię proszę bądź konsekwentna....

Sestina, doczytałam się gdzieś, że jadnak 7 lipca.... :) będziemy razem kinder party robić....

Magia, daj znać natychcmiast, jak się dowiesz, czy to dziś.....

Do góry