reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny, strasznie mnie nerka boli, nie wiem o co chodzi, chyba pojde przespac ten bol, zycze Wam dobrej nocy!!!

Magia, trzymam za Ciebie i Stasia mocno kciukasy! :)))

reklama
dziewczyny Magia nie ma cc tylko oxytocyne, jesli nic nie pomylilam:tak:
Powiedzcie mi czy jest mozliwe zebym wogole nie czula skurczy?gdy trafilam do szpitala w 26 tyg nie czulam tylko mialam twardy brzuch, mies temu gdy bralam sterydy mialam ktg i wyszedl duzy skurcz tez nie czulam a tydz temu na wizycie lakarz mnie badal i mowil ze mam skurcz a mialam tylko twardy brzuch:eek:
Jedyne co czulam to w tym tyg bol podobny jak na okres ale duzo slabszy...a tak nic

Ostatnia edycja:
Corin wlasnie nie przekreclam sie, ktg mialam nie 1 raz robione wiec wiedzialam co i jak...tak samo na wizycie lekarz dotyklajac brzucha stwierdzil skurcze a ja nic...

Hej Kochane ja już w domku :-) niestety nie dam rady Was nadrobić :-( za dużo drukujecie :-D Magia trzymam kciukaski :-) Zjadłam kolacyjkę zaraz uciekam pod prysznic i do wyreczka:-) Życzę wszystkim spokojnej nocy :**

Hej brzuchate i nie brzuchate:)

Melduję się! ale coś czuję, że NIEDŁUGO się rozpakuję, tak pewnie w przeciągu 2 tyg najwyżej hahaha
A tak naprawdę to czuje się ok, tylko mam taki dziwny nacisk na krocze i pęcherz i czasem coś zakłuje w środku..ale to chyba nic nowego heh..
Jutro jade po malża do gdańska:) wtedy już mogę rodzić:)

no tak, wszystkie poszły juz spać:) a ja muszę ogolić nożki... juz sobie je moczę w misce, bo schylać sie w prysznicu to nie mam zamiaru:)

Ostatnia edycja:
Tak źle sie czuję, cala sie trzęsę i w ogóle. Moj ,maz' przyszedl jak zwykle pod wplywem obiecalam sobie ze nie bede juz sie denerwowac ani zwracac na niego uwagi ze wzgledu na malucha ale kupilam niedawno nowy materac do lozka, odkladalam dosc dlugo a on zwyczajnie go za przeproszeniem zapaskudzil! Tak sie wkurzylam ze az sie trzeslam nie moglam sie uspokoic, siostra musiala mnie trzymac. Do tego moj tata po nim sprzatal. To jest po prostu szczyt wszystkiego. Dlaczego ja bylam taka glupia, idiotka po prostu. Gdzie ja mialam oczy. Chce się uwolnic z tego chorego hmm zwiazku
Przepraszam was dziewczyny ze tak smece po nocy ale nie lubie rozklejac przy kims z rodziny. Juz trochę się uspokoiłam. Spróbuje zasnąć

Nil kochana, nie denerwuj sie juz tak... na spokojnie to weź, olej go!!!
Ja też mam taki charakter, że dusze w sobie wszystko..łatwiej mi się wygadać do obcych niż bliskich:) mow ile wlezie, narzekaj i smuć nam tutaj jeśli to pomaga!

I mysl tylko o sobie i o dzieciaczkach! bo to jest najważniejsze, a wszystko inne sie wyjaśni, tylko musisz mieć silę, żeby zdecydować...to trudne, ale musisz na chłodno przekalkulować to wszystko i wziąć wszystkie ZA i PRZECIW.. i nie ma sie co oglądac jeśli zdecydujesz, że będzie ci lepiej bez niego! może to go otrzeźwi i zacznie myśleć o dzieciach..

uciekam spać, a wam życze spokojnej nocki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Lipcóweczki!

Dzisiaj ja będę pierwsza! ;)

Musiałam wstać w środku nocy, bo na 10:00 brat ma absolutorium, same rozumiecie, fryzura, kwiaty i te sprawy;)

Nerka boli mnie nadal, ale za to nie mam żadnych dolegliwości związanych z nadchodzącym porodem;) Dawidek pięknie się rusza, a to najważniejsze:) Chyba jest mu już bardzo ciasno;)

Ściskam Wszystkie!!!

Do góry