reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ale sliczny ten Tymus... :-) Kurcze, ja tez juz chce!!! :tak:
Heledorka mi sie podoba z niewymienionych jeszcze Rafałek i Kordian, z czego na to drugie wszyscy kreca glowa :-pAle dla mnie bardzo ładne. Nie wiem, moze jakas dziwna jestem... :cool:

reklama
Śliczny jest ten Tymuś, no i to pierwsze SN u nas czy się mylę?

Niestety nie czytałam ostatnich stron... mam rodzinkę w gościach i nie mam jak posiedzieć przy kompie.

Za to u mnie pojawiają się pierwsze objawy :eek: Dzisiejsza noc pod znakiem skurczybyków, oj bolało bolało, aż w pewnym momencie zaczęłam sprawdzać co ile są. Czasami były co 5 minut, a potem co 15 i 20, więc nieregularne. Teraz przez cały dzień też mam nieregularne i słabsze niz w nocy.

Konwalianka gratulacje!! No to pięknie, droga dla sn w końcu przetarta :-) może teraz się posypie

Heledorka to masz niezłą zagwozdkę z tym imieniem. U nas dla chłopca też był generalnie problem, niewiele było takich, które obojgu by nam się podobały. Dla dziewczynki byśmy wiedzieli od razu a dla chłopca jakoś tak gorzej. Ale babcia rozstrzygnęła wątpliwości - któregoś dnia mówi do mnie, że przyśniło jej się imię i bardzo jej się podoba Szymuś (nie mówiliśmy jej wcześniej o naszych typach). A że był wśród tych, które nam się obojgu podobały to tak już zostało. Babcia jest dumna i blada i wszyscy szczęśliwi :-D

:-) Dobra, to ja rodzę w sobotę wieczorem w Wy pogadajcie ze swoimi Słonkami, może się ruszą:-)
Miałam nadzieję, że po tym wczorajszym masażu Staś postanowi się ewakuować. Miałam konkretne skurcze od krzyża i ten czop mi uciekł, a tu dziś cisza.

reklama
Ale fajne wieści:)
Ja byłam w swoim szpitalu na ktg, dziś skurczy niemalze zero . wiec cc pozostaje termin jak na razie ten sam- za dwa tyg.
Balkan mówiąc 6 lipca moja ginka miała na mysli 7 lipca ( czwartek) bo wtedy ma ostatni dyzur przed urlopem;)heheh i po co te nerwy hihi

Do góry