reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No to mamy pierszy poród sn, co za krzepiąca wiadomość. Nasza konwalianka to dzielna dziewczyna.
Ja tylko przelotowo. Byliśmy dziś we Wro, połazilismy po rynku, zjedli obiad i lody. Był jarmark świętojański. Najwazniejsze, ze w ruchu. No i niestety żadnych porodowych objawów.
Jutro idziemy do kina i spacerować gdzies nad wodę. Poszłabym na basen ale, ze ten czop już zaczął odchodzić to nie będę ryzykować. Jutro ostatni dzień 38t i w sobotę zaczyna się 39. Cóz podobno zdaniem lekarzy i połoznych ze szpitala miałam tego nie doczekać w dwupaku. :wściekła/y:
Miłego wieczorku dla wszystkich

helodorka nie jesteś sama z tym problemem, ja też jeszcze nie mam ostatecznego imienia. Mężowi podoba sie Sebastian w sumie mogłoby być ale zdrobnienie Sebek działa na mnie jak płachta na byka... a mnie podoba się Adrianek ale Jackowi nie, więc jest wieli spór. Raczej dwóch imion nie chcę nadawać, bo każde z nas chciałoby aby jego propozycja była na pierwszym miejscu...ehh

Ostatnia edycja:
helodorka nie jesteś sama z tym problemem, ja też jeszcze nie mam ostatecznego imienia. Mężowi podoba sie Sebastian w sumie mogłoby być ale zdrobnienie Sebek działa na mnie jak płachta na byka... a mnie podoba się Adrianek ale Jackowi nie, więc jest wieli spór. Raczej dwóch imion nie chcę nadawać, bo każde z nas chciałoby aby jego propozycja była na pierwszym miejscu...ehh

Powiem ci ze zdrobnien sebastiana jest od liku. Kazdy kumpel mojego syna cos wymysla w tym kierunku ;-) wolaja na niego sebek, sebik, seb, seba, sebol :-D my mowimy sebus

hej wieczornie... no i mamy kolejnego chlopca supcio :) gonia dziewczynki:) Konwalianka dalas rade extra:)

A moj Misio wlasnie zasnal a ja chyba znowu bede buszowac po necie jak spalam do poludnia:/Jak ja tesknilam za nim ahh najwazniejsze ze juz jest obok:)

Magia &&& za ciebie i nie smutaj niedlugo bedzie po wszystkim i bedziesz tulila niedlugo swojego malego czlowieczka :)

Ide strasznie oczka mnie szczypia moze jednak uda mi sie usnac...

Dobranoc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry