reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ech.... Magia, to faktycznie kicha z tymi remontami.... ale myślałam, że długi weekend, to 'warszawiacy' się wyniosą do siebie i spokój będzie w mieście, a tu ruch, jak cholera..... nie mówiąc już co się dzieje na drodze nad Zegrze.....

Heledorka, no to jak nie Leo, to może ten Hubert.... Hubcio fajnie brzmi.... :)

reklama
Hubcio? O nieee :szok:

A co myślicie o Czesiu?
Ale nie chcę, żeby wszyscy zaraz myśleli o tym z "Włatcy Móch". Jednak chyba tego nie da się uniknąć...

Ostatnia edycja:
Magia oby tak bylo:tak:tak sie pachal na swiat w marcu a teraz siedzi i nic...
Holedorka, Hubert nie podoba mi sie:tak:moze Antoni?skoro chcesz wrocic;-)
Z propozycji meza, podoba mi sie Ignacy;-)zdrobnienie Ignas tez niczego sobie:-)

Ostatnia edycja:
Heledorka, ja władcy much nie oglądam, ale Czesio.... oj nie..... Czesław mi się kojarzy z takim przepoconym facetem w siatkowym podkoszulku z plerezką włosów na plecach..... :)

grupowo podejmowanie takiej decyzji to kiepski pomysł.... :) ale może rzeczywiście wyjdzie i sie przedstawi.... :)

Franek tak, ale Franciszek nieee...

balkan hehe z tego samego powodu odpadają u mnie Mietki, Zdziśki, Zbyszki, Włodzie, Tadziki. No Czesiek też tak troch podlatuje...

A tak szczerze dziewczyny, najbardziej myślimy o Tobiaszu, Juliuszu, ewentualnie Jacku. Ale żadne na 100% mi nie odpowiada (chociaż sama je wymyśliłam).

Ostatnia edycja:
Mi sie jeszcze podoba Jan, Karol, Tomasz, Przemyslaw, Artur;-)

Tobiasz ciekwe imie ale ja bym tak nie nazwala moj kuzyn ma syna o tym imieniu, tak przemadrzale dziecko, ze w przedszkolu nie ma sie z kim bawic i dlatego jakos tak odpada:tak:
Juliusz w miare jak dla mnie, od razu mysle o Slowackim:-D
Jacek strasznie mi sie nie podoba, moze przez to ze gdy w szkole byl jakis Jacek dzieci wolaly Jacek placek...
Musisz sama podjac decyzje albo zdac sie na meza;-)

Ostatnia edycja:
OJ brzusinki tylko poszłam na drzemkę i już KOnwalianka się zdążyła rozpakować.Ale super,że ma już TYmcia i już ją nie męczą.Całkiem w normie chłopak no i sn:)
Helodorka my też długo z mężem nie mogliśmy dojść do porozumienia,jak mnie się nie podobało to jemu,aż przyszedł dzień i wybraliśmy imię,może tak będzie i u Was,napewno jak przytulisz maluszka będziesz już wiedziała:)

reklama
Do góry