reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
brzuchatki ja chciałam tylko napisać że mnie nie będzie kilka dni na forum, bo od jutra mam gości do niedzieli, więc pewnie dopiero w pon zajrzę
to tak żebyście tu na darmo nie snuły domysłów, że już rodzę :-D(chociaż kto wie....;-))

konwalianka, magia - jak wejdę w pon to szukam was na wątku o wieściach z porodówki - myślę że będą już informacje o zdrowych chłopcach i szczęśliwych mamusiach :-)

maqnio ty też już możesz rodzić ;-)

ANULKA no mówil ze jak coś sie bedzie dziać to jechac na IP ale wiesz... coś dziać....... objawy porodowe.... mam nadzieje ze od wtorku juz bedzie coś sie dziac bo wcześniej nie chce, bo go nie ma w polsce..... oby tez uciekam spać.... już zrobilam se porządek na buzi plus pilig i jutro leże z nogami na lapie...... jak dam rade je tam wsadzić...... heheh i ja znów nocka sama......ech,,, a najgorsze ze nie ma nic w tv normalnego ech.... no wkoncu Wakacje.........
AAAAAAAAAAA dziś mialam niespodziankę.......... odwiedzily mnie moje dzieci na koniec roku szkolnego....... co prawda nie moglam im rozdać świadectw...ech mc przed końcem na L4 musialam być ale cieszy mnie to że o mnie pamiętaly.....az mi się serduszko uradowalo......a potem szybko myk do Lublina.......
Buziam wam......... a moze zjem czereśnie........ no ale bez ogonka mam nadziję hehe ;-)

reklama
Do góry