reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin, niestety ja Ci nie pomogę..... ale mi się wydaję ze boli ciagle i sie nasila.....ale to tylko moga być moje domysly......... heheh ale czy ja myśle.... w tej ciązy.... czasami wątpie a tym bardziej po dzisiejszym dniu....
Spadam w kimkę Lipcóweczki!!! buziam!!

reklama
Corin, coś takiego znalazłam w necie: "Bóle pojawiają się zazwyczaj po dłuższym chodzeniu, przebywaniu w niewy­godnej pozycji, po wysiłku. Pomaga odpoczy­nek w wygodnej pozycji lub sama jej zmiana. Zalecamy leżenie na boku kilka razy dziennie. Ulgę przynosi także masowanie bolącego miej­sca. Można o to poprosić któregoś z człon­ków rodziny. Jeżeli bóle w okolicy lędźwiowej kręgosłupa są rytmiczne i nie ustępują przy zmianie pozycji ciała oraz po odpoczynku, mogą być spowodowane skurczami macicy i rozwieraniem się kanału szyjki macicy (tzw. bóle z krzyża). Należy wtedy skontaktować się z lekarzem.

Kontroli wymaga też sytuacja, gdy dolegli­wości pojawiają się lub nasilają przy oddawa­niu moczu, a także kiedy towarzyszy im przy tym pieczenie lub bolesność."

Może ten masaż Ci pomógł?

hej laseczki nie bylo mnie cale popoludnie mialam siostre cioteczna w gosciach ... jakies nowe sie rozpakowaly czy nadal stan taki jaki byl?? ja padam na twarz ale chyba nie usne z wrazenia bo moj K juz w drodze do mnie jest:-)

corin współczuję Ci tych skurczy

Ja po masażu szyjki nadal mam bóle krzyżowe, ale nie są jakieś regularne. Tylko ciągle wycieka mi taki gęsty brązowy śluz. No i to rozwarcie dziś przed masażem było 4 cm. Więc może coś się w rozkręci jeszcze przed sobotą:-)

reklama
Hej lasencje:)

Jestem dzis normalnie wymęczona, jeszcze auto odkurzyłam dziś..plecy mnie bolą masakrycznie.. podlogi umyte, u Misi w pokoju porządek (nawet pod łożkiem) wszystko na cacy:) jak niedługo nie urodze po tym wszystkim to się zawiode heheh

Ide was poczytać:)

Do góry