reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin, niestety ja Ci nie pomogę..... ale mi się wydaję ze boli ciagle i sie nasila.....ale to tylko moga być moje domysly......... heheh ale czy ja myśle.... w tej ciązy.... czasami wątpie a tym bardziej po dzisiejszym dniu....
Spadam w kimkę Lipcóweczki!!! buziam!!

reklama
Corin, coś takiego znalazłam w necie: "Bóle pojawiają się zazwyczaj po dłuższym chodzeniu, przebywaniu w niewy­godnej pozycji, po wysiłku. Pomaga odpoczy­nek w wygodnej pozycji lub sama jej zmiana. Zalecamy leżenie na boku kilka razy dziennie. Ulgę przynosi także masowanie bolącego miej­sca. Można o to poprosić któregoś z człon­ków rodziny. Jeżeli bóle w okolicy lędźwiowej kręgosłupa są rytmiczne i nie ustępują przy zmianie pozycji ciała oraz po odpoczynku, mogą być spowodowane skurczami macicy i rozwieraniem się kanału szyjki macicy (tzw. bóle z krzyża). Należy wtedy skontaktować się z lekarzem.

Kontroli wymaga też sytuacja, gdy dolegli­wości pojawiają się lub nasilają przy oddawa­niu moczu, a także kiedy towarzyszy im przy tym pieczenie lub bolesność."

Może ten masaż Ci pomógł?

hej laseczki nie bylo mnie cale popoludnie mialam siostre cioteczna w gosciach ... jakies nowe sie rozpakowaly czy nadal stan taki jaki byl?? ja padam na twarz ale chyba nie usne z wrazenia bo moj K juz w drodze do mnie jest:-)

corin współczuję Ci tych skurczy

Ja po masażu szyjki nadal mam bóle krzyżowe, ale nie są jakieś regularne. Tylko ciągle wycieka mi taki gęsty brązowy śluz. No i to rozwarcie dziś przed masażem było 4 cm. Więc może coś się w rozkręci jeszcze przed sobotą:-)

reklama
Hej lasencje:)

Jestem dzis normalnie wymęczona, jeszcze auto odkurzyłam dziś..plecy mnie bolą masakrycznie.. podlogi umyte, u Misi w pokoju porządek (nawet pod łożkiem) wszystko na cacy:) jak niedługo nie urodze po tym wszystkim to się zawiode heheh

Ide was poczytać:)

Do góry