reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Anulka ja też już taka senna się robie
Aniu moja znajoma zawsze chciała pracować w pizzerii bo jak mówiła ale by wcinała a jak już pracowała to od samego zapachu miała dosyc
Aniu moja znajoma zawsze chciała pracować w pizzerii bo jak mówiła ale by wcinała a jak już pracowała to od samego zapachu miała dosyc
Anula1989
Fanka BB :)
Ania ja tez tak myslalam ale z czasem sie przejadlo wiec przeszlam na tortille, teraz jednak mam ochote wiec przejedzenie minelo
Wydrusia dokladnie zapach juz obrzydzal mnie a jak szlam na 17 do 2 w nocy to oszalec szlo jeszcze od pieca goraco a najgorszy byl brak podzialu obowiazkow, trzeba bylo byc na zmywaku, obic pizze, kurczaki, salatki, obslugiwac a pracownikow bylo wystarczajaco zeby kazdemu przydzielic dzialke...ale zawsze pare gr przez weekendy wpadlo
Wydrusia dokladnie zapach juz obrzydzal mnie a jak szlam na 17 do 2 w nocy to oszalec szlo jeszcze od pieca goraco a najgorszy byl brak podzialu obowiazkow, trzeba bylo byc na zmywaku, obic pizze, kurczaki, salatki, obslugiwac a pracownikow bylo wystarczajaco zeby kazdemu przydzielic dzialke...ale zawsze pare gr przez weekendy wpadlo
Ostatnia edycja:
Boniu 2 godz czytania....ech....... żeście się naprodukowaly. corin pośmialam sie niezle. dodi też agentka z ciebie..... Heheh wesolo bylo mi a sama jestem. Ja dziś bylam na ktg ale zla jestem bo sie po 3/4 czasu zorientowalam ze nie dotyka mi dobrze sonda od skurczy macicy....... I wykres byl na samym dole a jak zaczelam dociskać wkońcu pokazalo juz na wyzszym poziomie niz oststanio i sie teraz dygam...... Bo wesele mam w sobote brata w niedziele wraeac gin moj a w pon mam wizyte. Niby ten badal mnie szyjka zamknięta ale wyjąl mi pessar bo mówil ze jakby moj gin nie byl na urlopie to w 37 tyg by wyjal i teraz dygam......... I zla jestem z tym ktg no ale,,,, juz nic nie mowila bo przecież widzial pozniej koncówkę ktg ech..... Mam nadzieje ze wytrzymam do poniedzialku i pojde do swojego a nie chce mówić ze mam 60 km do szpitala i na dodatek remont drogi wiec sie nie jedzie juz 40 min a godz a i moze być dluzej.....wrrrr poradzcie w takim razie kiedy jechać jak co ile skurcze bedą bo to kawal ........wr..... Mam jakiś moralniak......
anulka fajnie ze twój wraca już sie nie bedziesz smucić i tesknić...... Chyba nie wytrzymal bez ciebie już.
anulka fajnie ze twój wraca już sie nie bedziesz smucić i tesknić...... Chyba nie wytrzymal bez ciebie już.
maqnio
Mamusia Różyczki
Mykam do łózia, spijcie dobrze Brzuszki!!!!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psociu a cio Ty tak skromniutko dzisiaj ?:** słodkich senków :**
Dobranoc Maqniusiu :***
Dobranoc Maqniusiu :***
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Mam pytanie do dziewczyn ktore mialy bole krzyzowe przy porodzie. Czy bol krzyzowy jest ciagly czy taki skurczowy jak bole brzucha?