reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia gdyby przyslugiwala ciale bym tam siedziala:-D
Kurcze tylko bym sprztala, gotowala a jak mam to zrobione moglabym spac bez konca:confused:juz padam terzba isc sie kapac...

reklama
Anulka ja też już taka senna się robie :-D
Aniu moja znajoma zawsze chciała pracować w pizzerii bo jak mówiła ale by wcinała a jak już pracowała to od samego zapachu miała dosyc :p

Ania ja tez tak myslalam ale z czasem sie przejadlo wiec przeszlam na tortille, teraz jednak mam ochote wiec przejedzenie minelo:-D
Wydrusia dokladnie zapach juz obrzydzal mnie a jak szlam na 17 do 2 w nocy to oszalec szlo jeszcze od pieca goraco a najgorszy byl brak podzialu obowiazkow, trzeba bylo byc na zmywaku, obic pizze, kurczaki, salatki, obslugiwac a pracownikow bylo wystarczajaco zeby kazdemu przydzielic dzialke...ale zawsze pare gr przez weekendy wpadlo:tak:

Ostatnia edycja:
Boniu 2 godz czytania....ech....... żeście się naprodukowaly. corin pośmialam sie niezle. dodi też agentka z ciebie..... Heheh wesolo bylo mi a sama jestem. Ja dziś bylam na ktg ale zla jestem bo sie po 3/4 czasu zorientowalam ze nie dotyka mi dobrze sonda od skurczy macicy....... I wykres byl na samym dole a jak zaczelam dociskać wkońcu pokazalo juz na wyzszym poziomie niz oststanio i sie teraz dygam...... Bo wesele mam w sobote brata w niedziele wraeac gin moj a w pon mam wizyte. Niby ten badal mnie szyjka zamknięta ale wyjąl mi pessar bo mówil ze jakby moj gin nie byl na urlopie to w 37 tyg by wyjal i teraz dygam......... I zla jestem z tym ktg no ale,,,, juz nic nie mowila bo przecież widzial pozniej koncówkę ktg ech..... Mam nadzieje ze wytrzymam do poniedzialku i pojde do swojego a nie chce mówić ze mam 60 km do szpitala i na dodatek remont drogi wiec sie nie jedzie juz 40 min a godz a i moze być dluzej.....wrrrr poradzcie w takim razie kiedy jechać jak co ile skurcze bedą bo to kawal ........wr..... Mam jakiś moralniak......
anulka fajnie ze twój wraca już sie nie bedziesz smucić i tesknić...... Chyba nie wytrzymal bez ciebie już.

Zuzu faktycznie od nas do Lublina kawalek, nie pytalas lekarza kiedy wyjechac?Ja rodze u nas i mam jechac gdy bede miala skurcze co 10 min bo szyjki brak i moze pojsc szybciej:-D

reklama
Do góry