reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia ja tak samo jak juz mi sie zmudzi to pomidory z cebulka i smietana:-D
Corin no to niezly maz, w sumie kostka to kostka:-Di ten tak samo a gdy idziemy na duze zaupy jeczy ze tyle plynow trzeba i proszkow jakby to nie mogli zrobic jednego uniwersalnego:-Dwtedy jednym mylby wszystkim i mialby z glowy...
Maqnio u mnie tak samo czysto ale chcialabym zeby przed wyjsciem ze szpitala wszystko przetarl, zwlaszcza w lazience bo domestos i te sprawy a woalabym uniknac tego zapachu juz 1 dnia:tak:poza tym jest tez mozliwosc pepkowego wiec tym bardziej musi wiedziec co i jak:tak:wiadomo gdy lezalam a on sprzatal latwiej bylo bo dawalam mu plyny albo mowilam gdzie sa i jak wygladaja...

reklama
Wydrusia a taka salatka:-Dtosty dzis tez bede miala Lukasz jeczal ze by zjadl wiec kupil co trzeba:-Dteraz wrocil z biegania, wykapie sie i zrobi:-p

Wydrusia ja mam teraz tyle zachcianek co na poczatku ciazy, pewnie przez swiadomosc ze juz niedlugo nie wsztystko bede mogla a jak juz to w malych ilosciach:tak:
Maqnio uczy sie ogolnie gdy jestem obok dobrze mu idzie ale musi sam sobie radzic a nie zasypywac mnie smsami na porodowce:-D
Lubie ogladac horrory a ten durny wymyslil ze mam ogladac po 2 dziennie to maly bedzie bal sie wyjsc:-Dtak sie juz trzesie ze strachu:-D
W sumie chce dac rade do pt bo mama ma przyjechac kupic wozek tak zeby ojciec sie nie dowiedzial...

Ostatnia edycja:
Wydrusia ja gdy pracowalam w telepizzy(na weekendy bo na tyg studiowalam) mialam tego po uszy za grosze bo znizka pracownicza:-D ale zrezygnowalam gdy sie dowiedzialam o ciazy bo tam taki zapierdziel...

reklama
Do góry