reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wydrusia ja tak samo jak juz mi sie zmudzi to pomidory z cebulka i smietana:-D
Corin no to niezly maz, w sumie kostka to kostka:-Di ten tak samo a gdy idziemy na duze zaupy jeczy ze tyle plynow trzeba i proszkow jakby to nie mogli zrobic jednego uniwersalnego:-Dwtedy jednym mylby wszystkim i mialby z glowy...
Maqnio u mnie tak samo czysto ale chcialabym zeby przed wyjsciem ze szpitala wszystko przetarl, zwlaszcza w lazience bo domestos i te sprawy a woalabym uniknac tego zapachu juz 1 dnia:tak:poza tym jest tez mozliwosc pepkowego wiec tym bardziej musi wiedziec co i jak:tak:wiadomo gdy lezalam a on sprzatal latwiej bylo bo dawalam mu plyny albo mowilam gdzie sa i jak wygladaja...

reklama
Wydrusia a taka salatka:-Dtosty dzis tez bede miala Lukasz jeczal ze by zjadl wiec kupil co trzeba:-Dteraz wrocil z biegania, wykapie sie i zrobi:-p

Wydrusia ja mam teraz tyle zachcianek co na poczatku ciazy, pewnie przez swiadomosc ze juz niedlugo nie wsztystko bede mogla a jak juz to w malych ilosciach:tak:
Maqnio uczy sie ogolnie gdy jestem obok dobrze mu idzie ale musi sam sobie radzic a nie zasypywac mnie smsami na porodowce:-D
Lubie ogladac horrory a ten durny wymyslil ze mam ogladac po 2 dziennie to maly bedzie bal sie wyjsc:-Dtak sie juz trzesie ze strachu:-D
W sumie chce dac rade do pt bo mama ma przyjechac kupic wozek tak zeby ojciec sie nie dowiedzial...

Ostatnia edycja:
Wydrusia ja gdy pracowalam w telepizzy(na weekendy bo na tyg studiowalam) mialam tego po uszy za grosze bo znizka pracownicza:-D ale zrezygnowalam gdy sie dowiedzialam o ciazy bo tam taki zapierdziel...

reklama
Do góry