reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam kochane:-)

Byłam dzisiaj na USG genetycznym:-)i wszystko jest w jak najlepszym porządku!! maluszek rośnie jak na drożdżach, wszystkie pomiary prawidłowe, serduszko bije w pięknym rytmie:-) no jestem przeszczęśliwa a mąż to już totalnie oszalał na punkcie maluszka:-) krwiak niestety nadal jest ale zaczyna się wchłaniać także gin powiedział, że na dniach zniknie:-) wstawię fotki tylko muszę je zeskanować:-) idę jakiś obiadek ugotować:-)

pozdrawiam Was wszystkie w ten pochmurny ale piękny dzień:-)

MADZIA widzę, że masz coreczkę w wieku mojej, moja Michasia ma 5 lat i 5 mies. Więc będzie u Was ta sama różnica wieku jak u nas..

Powiedz, jak zareagowała wasza coreczka? cieszy się? Nasza na początku nie reagowała, jak jej mówiliśmy, że mam dzidzie w brzuszku, taka obojętna była..ale teraz bardzo się cieszy i coraz wiecej o tym mowi.. chyba dopiero to do niej dotarło jak jej mowiłam, że nie mogę jej dzwigać bo mam w brzuszku dzidzie, wtedy zapytała, a ty naprawdę masz tam dzidzke? :szok: I teraz nawet mnie pilnuje żebym nic nie podnosiła cięzkiego!

Witajcie moje kochane,
nie zaglądałam tu kilka dni, bo starałam się jakoś wyciszyć i możliwie nie wkręcać, nie denerwować. Nabrałam jakiegoś zdrowego dystansu, udało mi się nie myśleć, spędziłam ostatni tydzień miło, bardzo pozytywnie myśląc, bez płaczu, nerwów.

No ale nic nie trwa wiecznie. Jutro po południu usg więc już od wczoraj mam pełnego nerwa, pobolewa mnie brzuch, słabo spałam. Cały czas czuję taki ucisk w klatce piersiowej, jakbym nie mogła swobodnie nabrać oddechu. Strasznie się denerwuję. Wiem, że to na pewno nie pomaga, ale nie mogę się uspokoić, strasznie się boje. Znowu mam najczarniejsze myśli. Oczywiście postaram się napisać jaki wynik, od razu jak wrócę do domku z USG. Trzymajcie kciuki.

Ostatnia edycja:
Doskonale Was rozumie, ja miałam dzisiaj USG genetycznie i aż w nocy spać nie mogłam ze strachu ale wszystko jest dobrze i u Was też tak będzie!! trzymam kciuki!!

MADZIA widzę, że masz coreczkę w wieku mojej, moja Michasia ma 5 lat i 5 mies. Więc będzie u Was ta sama różnica wieku jak u nas..

Powiedz, jak zareagowała wasza coreczka? cieszy się? Nasza na początku nie reagowała, jak jej mówiliśmy, że mam dzidzie w brzuszku, taka obojętna była..ale teraz bardzo się cieszy i coraz wiecej o tym mowi.. chyba dopiero to do niej dotarło jak jej mowiłam, że nie mogę jej dzwigać bo mam w brzuszku dzidzie, wtedy zapytała, a ty naprawdę masz tam dzidzke? :szok: I teraz nawet mnie pilnuje żebym nic nie podnosiła cięzkiego!

ciszy się i reaguje bardzo podobnie . moja pyta jak tam wszedł dzidziuś:-D:-Dno i czy to prawda że mamy wspólny pęcherz :eek:śmiechu jest i mówi do pępka .edukują się chyba w przedszkolu

katerina84,Mart81 będzie wszytsko dobrze musi być czekamy na informację

reklama
Też mam nadzieję, że będzie dobrze :-) Dla tych co nie czytały, albo nie pamiętają - ja mam USG powtarzane bo tydzień temu wyniki wyszły tragicznie złe. Nie denerwowałabym się tak przed pierwszym USG sama z siebie.

Do góry