reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie moje opuchlizny kochane i ja czasami mam czym się pochwalić, to nózka , to raczka ale u mnie prym wiedzie nos, emkamek jak dodamy twoje usta to mamy komplecik:-D
Wstałam niedawo, a tu znów upał wylewa się z dworu. Ble.......
Idę się ogarnać i zajrze

emkamek buhahahhahahahahah fotki taaaaaaa:-D:-D
kosz bardzo mi się podoba . super !!!!

corin nie opowiadaj proszę bo ja już popuszczam czasem :-D:-D

Mnie jak ręka spuchnie rano, to ide do kibelka z podniesioną do góry..bo inaczej gacie jedną ręka bym musiała zdjąć, taka mam zdrewniałą heheh

Firanki sie piorą, na włosach odżywka, a ja czereśnie na deserek zajadam:)

emkamek - piękny ten kosz....Jakby mi ktoś taki prezentował...nie pogniewałabym się ;-):tak::-p

Wisieńka - u mnie też już gorąco :baffled::-( Słońce świeci jak oszalałe, a ja ledwo dycham, mała jeszcze wysoko, bo ledwo powietrze łapię :blink::dry:

Maja woła na plac zabaw.....żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :sorry2: Na razie zajęłam ją czytaniem bajek.....
Zrobiłam wczoraj dżem z truskawek, jaki wyszedł pyszniutki! Nzacie takie urządzenie Thermomix? Rewelacja - 30min i dżemik gotowy i kolor zachował :)

Ostatnia edycja:
MADZIA nogi też gotowe do porodu:):) :-D w skarpetkach je chowam, co mi sie nie zabrudza!!

Corin, no tak...i bedzie na ciebie..bo faceci zawsze zganiaja na kogoś:):) pewnie będzie, że zapomniał, bo mu kazałaś zakupy zrobic:):)

U mnie upału nie ma..jakieś 20 st ma byc, więc spoko:) taka temperaturka mi pasuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze nie tylko u mnie okna w ruch i firanki:) upralam w malego proszku hehe zeby pachnialo Bobem :-)
no i sie zbieram za mycie :) bede zagladac do was czy wszystkie w komplecie hehe

Do góry