reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

ja sie czeresienek najadlam rodzice przywiezli z ogrodu :) a pozniej poprawilam platkami z mlekiem i znowu robie sie glodna:/ chyba jak stane na wadze w poniedzialek u gina bedzie mnie czekac niespodzianka bo apetyt ostatnio mi sie zwiekszyl:/

reklama
Tez mam tylko prysznic...nad czym teraz ubolewam, bo bym sie wyleżała w wannie...

Anulka, ja mam wieczorem tez większy apetyt:) jedz śmiało:) ja jem na noc zawsze, ale waga jakoś nie skacze drastycznie w górę:)

Cześć z wieczorka,

Dodi - a ja wolałabym Biankę ;-) Znam jedną Laurę, śliczna dziewczynka, ale ta "Laurka" mi nie leży..... ;-) U nas zostaje Milenka, podoba mi się, Maja się już przyzwyczaiła :tak:

Wisieńka - no cóż...to faktycznie nic ciekawego Ci nie powiedział - zostaje tylko czekać, ale pocieszy Cię że na pewno urodzisz przede mną?? :-);-)

emkamek - no to się kurier popisał.....a jak zakup? Bo to był kosz, prawda?

Anulka - bardzo mi się podoba imię Igor, jeśli mogę być szczera, to dużo bardziej niż Gracjan ;-)

Ja mam wszystko poprane i poszykowane, jedna torba spakowana, dla dzidzi, jeszcze tylko dla mnie. Pytałyście o rzeczy do szpitala - rożek trzeba wziąć, bo od razu w niego zawijają dzieciątko, bo lubi byc otulone. Nawet jeśli będzie gorąco, to takie maluchy nie mają wykształconej termoregulacji. Pamiętajcie o wodzie mineralnej - na serio dużo sie jej pije i te duże podpaski, pamiętam, że jedną paczkę zużyłam przy samym porodzie, a gdzie późniejsze leżenie. Polecam papierowe ręczniki, może smoczek dla dzidzi? Przy Majce nie wzięłam do szpitala, a szkoda, bo by sie przydał, teraz wezmę.

Od kilku dni Mała ma czkawkę - ale daje czadu!! Nie sądziłam, że to może być tak mocno odczuwalne. Przy Majuni nigdy nie czułam, ani razu....;-)

Ostatnia edycja:
Kasiulka, ja czkawkę małej odczuwam codziennie i to baaardzo wyraźnie:):)
Zdrobnienie Laurka tez mi nie pasuje...
U mnie dają rożki..ale potem pewnie poproszę męża żeby mi przywiozl moj.. od razu po porodzie szkoda, bo by zaraz był brudny:)
Podpasek mam 2 paczki jak narazie spakowane..
Przyznam sie, że smoczek tez jeden wyparzyłam i spakowałam:) dla Michasi tez miałam, ale w sumie ona nie chciała go chwytać.. no ale w razie czego będe miała:)

u mnie w szpitalu tez wkladaja w rozki swoje jakos one mi sie nie widza ale coz zrobic:/ smoczek tez spakowalam i tez mam 2 opakowania podkladow i paczke tych majciochow...

hej spicie?
ja juz po 3 godz wizyci ew szpitalu. Miało byc tylko ktg, ale było tez i usg i badanko na samolocie. sa skurcze wiec cos ginka bąkała ze chyba wczesniej niz 6 rozwiąże ciąże. Zwłaszcza z emała ma juz 3400 a brzuch jest niziutko. Mam przyjechac w Boze Ciało na powtórne ktg i jesli nadal tak macica bedzie szalała to mzoe juz za tydz- półtora bede po cc

Ostatnia edycja:
No te rożki ich za piękne nie są, ale pierwszego dnia moga być..potem wezmę może swój:) ja mam dwie pary majciochów siateczkowych..najwyżej mi mama dokupi..

Mała szaleje po kolacyjce:) zaraz trzeba się zbierac spac:)

sestina, no cos ty...my??

reklama
nom trochę się zestresowałam tym zapisem ktg bo naprawdę był skoczny heh a te wczorajsze rwania i kłucia co myslałam ze nie skurcze dzis tez były i to jednak skurcze - i wcale nie odczuwam ich jak na miesiączkę. Ide spać Dobranoc dodi i brzuszki ktore tam się jeszcze czają po drugiej stronie komputera.Buziaki

Do góry