reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

A ja się przywitam nocnie:-) po ponad 2 miesięcznej nieobecniści:zawstydzona/y:
Może niektóre mnie jeszcze pamiętają.........
Mnie z nadejściem wiosny stale czasu brak, a pózniej również internetu. Zastanawiam się skąd u Was tyle weny i czasu.
Niektóre mamuśki już rozpakowane (serdeczne gratulacje!) a inne już spakowane do szpitala, a ja dopiero mam w planach pranie wyprawki naszej kochanej córuni (o zgrozo bez imienia jeszcze!:wściekła/y:), ale mój ptp to dopiero 28 lipca, choć same dobrze wiecie (i ja też) że różnie z tym bywa:-):tak:
Zmykam i ja spać, i postaram się częściej do Was zaglądać, bo tu codziennie nowe rewelacyjne wiadomości przybywają:szok::tak:
Jutro jadę na badania, a w poniedziałek wizyta i wymaz... może i ja mam to świństwo... kto wie...
Całuję i słodkich snów życzę!

reklama
wisienko, to opowiadaj, jak mają wyglądać te skurcze, bo ja już zupełnie nie wiem.. i jakie te objawy skracającej sie szyjki?
sestina, no to może maluszek jednak wcześniej będzie..hehe, widzę, że czasy się skracają:)

ja chyba tez się już położę, bo zgłodniałam nieco i akurat brzuch mnie boli jak na okres.. skurcze ustały jakieś 40min temu.. to wszystko jest dla mnie takie dziwne..

a ja znowu sie mecze :/ boku na bok i nic nie pomaga i juz chyba rowek w podlodze wydreptalam do lazienki doslownie co pol godziny jak nie lepiej:/

ja juz mam pospane... moj mnie obudzil tel ze chyba wraca:szok:kregoslup odmowil posluszenstwa:/ bedzie busa zamawial i wraca jezu jak sie ciesze!!! ide po kawe bo nie usne :)

ale werwy nabralam wstawilam pranie, posciel sie wietrzy:D i oczywiscie swierzutka zmienie hehe "przyjaciolke" trzeba pozniej doprowadzic do normalnosci:) pokoj trzeba posprzatac tylko nie chce tak rano obudzic wszystkich:/ poczekam troszke... ide na sniadanko...

Dla wszystkich dwupaczkow i tych rozpakowanych zycze milego slonecznego dnia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej anulcia! ja tez od 6 na nogach ale wyspana. W nocy nic nie bolało, moze lakko nad pępkiem. dzis oszczędzanko a jutro mam drugie ktg ktore pewnie zadecyduje czy jeszcze z cc nie pospieszyc się

sestinko ja nie spie dokladnie od 4,20 a poszlam spac kolo 2... po oczach czuje ale mam taka werwe przez te wiesci ze mnie nosi hehe

popiore jeszcze ostatnie rzeczy dla malego tzn ochraniacz do lozeczka i takie tam reszte rzeczy:)

Hej Anulka, mnie znowu głód wygonił z łóżka.... :) ale ja wieczorem nie moge jeść, więc rano się budzę głodna.....

Co do imion, to Igor, jest super, w stosunku do Gracjana to już wogóle bezkonkurencyjne..... no i zdecydowanie Laura, nie Bianka....

Sestina, ja wiedzę, że jak się wyłamywać, to po całości.... juz nawet 6-ty Ci nie pasuje.... :) ale przy cc to nie za bardzo można do mocnych skurczy czekać..... ja chyba też jutro na ktg skoczę..... i się zdziwię, jak sie jakieś skurcze zapiszą, bo nic nie czuję.....

Hej Marta, ja mam na razie czasu na pęczki.... 8 m-cy siedzenia w domu, z czego 2 ostatnie w pozycji horyzontalnej...... trzymam kciuki za badania.....

Oj Sestina, widzę, że Ty już też na posterunku..... :)

Konwalinka, chyba musisz się bardziej przyłożyć do tego wywoływania skurczy...... może się wykąp w tym naparze z malin.... :)

Ostatnia edycja:
hej kochana balkan, ja powiem Ci ze tez nie szczegolnie , przed wczoraj z 5 razy mocne, wczoraj ze 2-3, ale ogolnie napiety brzuch bardzo wiec mysle ze polowy nie odczuwam a macica zaczyna sie moze rozkrecac. Powiem Ci ze moją ginkę nurtuj etez moj kręgosłup bo mała szybko przybiera na wadze ( 9 ndni temu 2900 a wczoraj 3600 - wiadomo - margines pomyłek ale i tak)no i mam kłopoty z wstawaniem i z lezeniem bo mi się kręgosłup wiadomo zniekształcił a z nim ten implant i jest dyskomfort. Więc i na cc chwilowo nie znam ani dnia a ni godziny:(
Konwalianka a ja myślę że myślenie o tym może blokować poród- czytałam artykuł o tym....ale co robić , jak tu nie myslec heh

oj Sestina, faktycznie z tym kręgosłupem to nie za ciekawie..... w końcu za chwilę czeka nas na pewno jego spore nadwyrężanie, a Ty jeszcze masz starszą letorośl..... lepiej, żebyś z ciązy wyszła z nienaruszonym kręgosłupem.... pocieszeniem jest to, że Malutka jest już gotowa, więc krzywda już jej się na zewnątrz nie stanie.... :)

reklama
balkan nie mam latorośli starszej:) a zkręgosłupem jakoś wiadomo będzi etylko żeby to " jakoś" nie było zbyt dokuczliwe bo operacja ładnie mi go wyprowadziła

Do góry